- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Íme az új Android Auto!
- Google Pixel topik
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Anthony28
őstag
Az qurva jó...
Én is Tracer-re cseréltettem a sima ballistix-okat és amit 2,3V tudott a ballistix azt a Tracer 2,35-2,4V tudja, gondolom a LED-ek miatt, mivel az is a ramfeszből veszi az áramot.Ha tudom akkor inkább maradok a sima Ballistix-nél.
De egyébként nem hiszem hogy azért döglött meg.Én 2,3V használtam a sima ballistixeket, 1066mhz-n CL4-be és mégis megdöglött 2 hónap alatt.A fesznek nem hiszem hogy sok köze lenne hozzá, elvileg a 2,4V bírnia kell minden jobb minőségű ramnak akár 24/7-be is.Az eladott Geil Ultráimnak 2,4V az ajánlott fesz, így ment 1200mhz-n CL5-be...nem olyan sok az a 2,4V.De az biztos ha ez a Tracer-em is megdöglik valamiért visszatérek a Ultrákra,vagy Dominator-ra vagy bármire.Remélem csak kifogtam a hibásat.Meg te is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Corsair Vengeance 8gb 2400
- Patriot Signature Line 8GB DDR4 2666MHz CL19 - Új, bontatlan, több darab - Eladó!
- Kingston FURY Beast Black 2x16GB DDR4 3200MHz CL16 - Új, 5 év gari - Eladó!
- Gigabyte GA-H81N-D2H ITX LGA 1150 alaplap, + i5-4460 processzor
- G.SKILL Flare X5 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz - Garancia 2028.11.08.
- Gamer billentyűzetek /Akko/Monsgeek/Asus/SteelSeries/Das Keyboard/Ozone/Deltaco/DE/EN/UK/Számlával!/
- Részletfizetés. BankMentes. Kamatmentes. Új noblechairs EPIC - ZÖLD 3 év garancia!
- GameSir G7 Pro Zenless Zone Zero Univerzális Bluetooth játékkontroller Xbox / PC / Android
- Asus Zephyrus G14 GAMING Notebook! R9-8945HS / RTX 4070 / 16GB DDR5 / 1TB! BeszámítOK
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Pro 5 WQXGA GAMER notebook - i9 14900HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 8GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Én is Tracer-re cseréltettem a sima ballistix-okat és amit 2,3V tudott a ballistix azt a Tracer 2,35-2,4V tudja, gondolom a LED-ek miatt, mivel az is a ramfeszből veszi az áramot.Ha tudom akkor inkább maradok a sima Ballistix-nél.