- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Aurát vált a Vivo V60
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
Új hozzászólás Aktív témák
-
h8core
csendes tag
válasz
DokiBaxxi #20 üzenetére
Én is igy jártam, már párszor, de a legdurvább az volt, mikor ,teljesen felszerelkezve, találkoztam egy sráccal, segitettem neki, kaja, víz, már azon gondolkoztam dobok neki egy pisztolyt is, de amint elfordultam egy fejszével kiütött, na ott elszakadt a cérna
Volt olyan nap amikor úgy éreztem ez a játék nem szól másról, mint az istenek a fejükre estek című filmben, a kis bushman, aki szalad folyamatosan, azzal a végkifejlettel, hogy amint beérek egy városba, két percen belül agyon lőnek, de még ez is a játék szépsége és amint mondtad, még realisztikusabbá teszi.
-
h8core
csendes tag
Ez a játék teljesen beszippantott, már ott tartok, hogy ha van egy kis nyugi a melóban, akkor is irány gyűjtögetni.
hihetetlen hangulata van az egésznek, eddig nem is tudom, hogy maradt ki az előzmény Arma II. mod, de már nem is számít
Egy valami idegesítő az a sok bandita, már ott tart a dolog, hogy ha csak egy fejszéje van, akkor is támadnak,nem egyszer aljas módon, ez igy eléggé frusztrálttá teszi az embert és egy idő után lő mindenre ami mozog, ami vége láthatatlan lavinát indíthat el a tisztességes játékosokban is. De mindezek ellenére nagyon jó kis játék és idővel csak még jobb lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bámulatos gyorsaság, hihetetlen teljesítmény Ryzen 7 5800x-el! Rèszletre is!!
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- OLCSÓBB!!! DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- AKCIÓ! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest