Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Ribi

nagyúr

Mivel beteg vagyok leszedtem és kb 6 ora alatt végigtoltam. (nem, nem agyilag, megfáztam)
    Kb a feléig normal, majd ugyancsak repülős részek miatt casualra vettem.
    Sok helyen én is kezdtem idegrohamot kapni, hogy mi a makkot kell csinálni, de a végefele már úgy voltam, hogy csakazértis végigtolom.
    Maga a játék nagyon jó lehetett volna, hangulatos, szépnek mondható tályak vannak.
    Viszont sikerült annyi bugot és zavaró tényezőt belezsúfolni ebbe az 1 játékba, hogy nemcsodálom ha valaki feladja.
    Repülés egérrel kínszenvedés. Mikor felrepülök kicsit is szűk helyen, MINDIG a fal fele megy és esetek felében szétkenődök. A robot AI kb 0. Platformon ugralas közben lehet olyan, hogy a robot melletti platformon állsz, akkor azt nem tudja feldolgozni szegény, mert neki az volt megírva, hogy te lentről, vagy fentről jösz. Csak ott gubbaszt és nem csinál semmit. Valamint a platformon felfele ugrálásnál a fickó megmarad a plafonon. Mondom miaszar ? Mi tartja ott ? Semmi. Csak ott lóg a faszi a plafonon... Persze kamera váltás miatt nem tűnik fel először, de utána elég nevetségesen néz ki. Fegyverek valamiért eltűnnek a földről. Ergó menni kell állandóan előre. Ha távolról lelősz mindenkit, van hogy mire odaérsz eltűntek, nuku lőszer. És pont emiatt a kényszer rohanás miatt nem lehet megállni, szétnézni, elvezni a tályat.
    Amúgy is kevés van. Végig ugyanazzal az 1 fegyverrel végigtolhatod. Alapfegyveren kívüli pityuval kb nehezebb megolni bárkit és van bele 9 skuló ? Hmm. Ja és csak 2 lehet nálad egyszerre. És még sorolhatnám naphosszat.

Nagyon jó és hangulatos játék lehetett volna belőle. És még így is aztmondom 1x érdemes végigtolni.
    Remélem lesz belőle második rész ahol kijavítják a sok hibát és egy nagyon jó játékot csinálnak.

Új hozzászólás Aktív témák