Hirdetés
- iPhone topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Telekom mobilszolgáltatások
- Megtalálták az akkumulátortechnológiai Szent Grált? - CES
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple iPhone 17 - alap
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- A kamera nem lesz karcsú a Honor Magic8 Pro Air esetében
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
{Zodiac}
senior tag
Dark Void–if you experience issues playing Dark Void, NVIDIA recommends the following steps:
a.,
Install all game patches. Retail box owners can get the patch here: http://download.nvidia.com/downloads/nZone/patches/DarkVoid_PhysX_Update_Patch.exeb.,
From the Windows Control Panel->Add/Remove programs, uninstall NVIDIA Game System Software 2.8.1.c.,
From the Windows Control Panel->Add/Remove programs, right-click NVIDIA PhysX and then click Repair.If you still experience problems after performing these steps, then either enable V-Sync or skip the cut-scenes by pressing [Enter] twice at the cut-scene.
Dark Void - ha problémákat fedezel fel a Dark Void játszása alatt, az NVIDIA a következő lépéseket ajánlja:
a.,
Telepítsd a játék hibajavító csomagjait. A termék tulajdonosai innen kaphatják meg a javításokat: http://download.nvidia.com/downloads/nZone/patches/DarkVoid_PhysX_Update_Patch.exeb.,
A Vezérlőpult->Programok eltávolítása segítségével távolítsd el az NVIDIA Game System Software 2.8.1-et.c.,
A Vezérlőpult->Programok eltávolítása segítségével kattints jobb gombbal az NVIDIA PhysX-re és válaszd a Javítás menüpontot.Ha továbbra is hibákat fedezel fel, miután megtetted ezeket a lépéseket, engedélyezd a V-Sync-et, vagy lépd át az átvezető jeleneteket az [Enter] kétszeri megnyomásával.
-
mad1
veterán
Ez a gennyes pisix miert csak low ot enged?Mindenbol a legfrissebb van fennt.
Az hadjan hogy a 9600 gt nem eleg neki,de a gx2 sem.Ez nem vicces

-
bod101
aktív tag
Járt valaki úgy, hogy állandóan kiakad a játék (mindig ugyanott)?
-
Departed
őstag
válasz
DerStauner
üzenetére
Aki számít, és aki remek játékra vágyik, végigtolja az ME2-t, ez alapigazság

-
Departed
őstag
válasz
DerStauner
üzenetére
Na király, jöhet a Mass Effect 2

-
DerStauner
senior tag
válasz
DerStauner
üzenetére
közben be is fejeztem. az volt a főboss. elég rövid volt a játék.
-
DerStauner
senior tag
ennek a játéknak a rossz grafikán kívül a legnagyobb hibája szerintem a rendkívül ócska kezdet. sokaknak (nekem is) már ott elment a kedvem a játéktól. de ahogy tovább haladtam benne, egyre jobban ráéreztem az irányításra. a harcok sem olyan rosszak. egyszer végigviszem, aztán del.
-
csaabz
őstag
Pörög a topic!

-
Departed
őstag
válasz
DerStauner
üzenetére
Egészségeset szapultál rajta, aztán mégis végigjátszod kolléga?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Én az ilyen "mennyi van még ebből a sz@rból" érzettel nem tolnék végig egy játékot sem, van elég másik, ami jobb
-
DerStauner
senior tag
most ott vagyok, hogy van egy sárkányféleség, és azt kell kicsinálni. már az egyik szemét kinyomtam. innét sok van még hátra?
-
Ebbe a jóságba hol lehet simítást állítani? Az egy dolog h csont maxon van de mégis. Eljutottam oda h letöltöm a demot.
-
pincehely
addikt
Nekem összeségében tetsszk a játék.
A repülésben, és fegyverekkel kapcsolatosan igazat adok neked, azonban szerintem nem az alapértelezett fegyver a leghatásosabb.A játékmenet pörgös, és ezért nem fér bele a nézelődés, szerintem nem is a tájak, hanem a story adja a játék erősségét.
-
Ribi
nagyúr
Mivel beteg vagyok leszedtem és kb 6 ora alatt végigtoltam. (nem, nem agyilag, megfáztam)
Kb a feléig normal, majd ugyancsak repülős részek miatt casualra vettem.
Sok helyen én is kezdtem idegrohamot kapni, hogy mi a makkot kell csinálni, de a végefele már úgy voltam, hogy csakazértis végigtolom.
Maga a játék nagyon jó lehetett volna, hangulatos, szépnek mondható tályak vannak.
Viszont sikerült annyi bugot és zavaró tényezőt belezsúfolni ebbe az 1 játékba, hogy nemcsodálom ha valaki feladja.
Repülés egérrel kínszenvedés. Mikor felrepülök kicsit is szűk helyen, MINDIG a fal fele megy és esetek felében szétkenődök. A robot AI kb 0. Platformon ugralas közben lehet olyan, hogy a robot melletti platformon állsz, akkor azt nem tudja feldolgozni szegény, mert neki az volt megírva, hogy te lentről, vagy fentről jösz. Csak ott gubbaszt és nem csinál semmit. Valamint a platformon felfele ugrálásnál a fickó megmarad a plafonon. Mondom miaszar ? Mi tartja ott ? Semmi. Csak ott lóg a faszi a plafonon... Persze kamera váltás miatt nem tűnik fel először, de utána elég nevetségesen néz ki. Fegyverek valamiért eltűnnek a földről. Ergó menni kell állandóan előre. Ha távolról lelősz mindenkit, van hogy mire odaérsz eltűntek, nuku lőszer. És pont emiatt a kényszer rohanás miatt nem lehet megállni, szétnézni, elvezni a tályat.
Amúgy is kevés van. Végig ugyanazzal az 1 fegyverrel végigtolhatod. Alapfegyveren kívüli pityuval kb nehezebb megolni bárkit és van bele 9 skuló ? Hmm. Ja és csak 2 lehet nálad egyszerre. És még sorolhatnám naphosszat.Nagyon jó és hangulatos játék lehetett volna belőle. És még így is aztmondom 1x érdemes végigtolni.
Remélem lesz belőle második rész ahol kijavítják a sok hibát és egy nagyon jó játékot csinálnak. -
DerStauner
senior tag
nekem is volt szerencsém ehhez a darabhoz. ritkán szoktam játékot szapulni, de ez megérdemli. mindjárt az elején átállítom a nyelvet németre, erre kiírja az első repüléskor, hogy használjam az 'AND'-ot a repüléshez. na mondom, itt valami gubanc van. visszatettem angolra, és máris rendesen írta, hogy use mouse to steer, meg stb. de mire rájöttem, hogy hogyan kell repülni. a mouse sensitivity-t egyből csutkára tettem, így már valamelyest irányítható. marha szarul csinálták meg. a grafika meg a tűrhető határát súrolja. a játékmenet meg semmi. szr az egész, úgy ahogy van. nem értem, hogy a CAPCOM hogy adhatta a nevét egy ilyen játékhoz. asszem inkább maradok a másodszori dirt2-nél.
-
csaabz
őstag
Nalam viszonylag rovid ido utan torlesre kerult....

-
Departed
őstag
válasz
atesz1974
üzenetére
Na ennyi. Kitartó voltam, de a 4-edik chapterben jött a jetpack...Az elején még nem is volt gond, aztán egy részen föl kell sziklakiszögelléseken sorban repülni, és az egyik helyen E betű nyomkodásával meggátolni hogy leessek...na ez 10-ből egyszer sikerült, hogy egyszer hogyan sikerülhetett, nem vágom. Aztán egy csapatnyi űrlényből lelőttem sokat ha már így sikeresen továbbjutottam, aztán hirtelen valami fényvillanás és megdöglöttem

Kedves Capcom: megadtam az esélyt. Ezzel a trágyával viszont játsszon akinek hat anyja van.
Az általános egészségmegőrzés céljából viszont javaslom a topic zárását, vagy piros betűs "ne játssz vele" felírattal illetését... függöny 
-
atesz1974
tag
-
atesz1974
tag
A baj a fokozatosság elvével van, a sztori szerint egy pilóta vagy aki lezuhan..., tehát földharccal kellene indulnia a játékmenetnek, később megszerezni a jetpack-et, és valami nokedli repkedős feladattal ismerkedni vele ezután....

De neeem, egyből repülj és szopj...na ez az ami nem jön be rögtön kezdésnek, és ha valami így el van szúrva, attól sok jó nem remélhető később sem szerintem.
-
Departed
őstag
válasz
atesz1974
üzenetére
Egyrészt az első légiharc valóban elég sz@r volt, de az egér érzékenyésgének növelésével, könnyen meg lehetett csinálni.
Másrészt nekem sem jött be, a földön viszont élvezetes és jó szerintem a game.
Hogy milyen lesz később? Ha rossz, törlés, de 10 percnél sokkal többet ér szvsz
-
atesz1974
tag
Kipróbáltam a teljes verziót..., na ilyen borzalmat a Painkiller Restruction óta nem láttam.(csak ez valahogy máshogy öli az ember idegeit...)
Már a beállítások menünél motoszkált bennem valami, amikor egy karika fényes pereme pont a menüpontok közepén világít, így legalább nehezebben olvashatóak...(na, mondom, ha ilyen amatőr hibával kezdődik, mi lesz itt még...)

És igen, bejött a megérzésem mindenféle bevezető nélkül CASUAL szinten kib@szarint a levegőbe, új játék választásnál, aztán cumizz, mert ha nincs pilóta előképzettséged, akkor tuti ez vár rád.
Pár perc után már forgott a gyomrom..., becélozni az ellenséget esélyem se volt...(egyébként pl. a Crysis-ban az ilyesmi részeket kifogásolták a legtöbben, ez meg mindjárt ilyennel indít...)
Élt kb 10 percet nálam. 
Eltévesztették a besorolást, repülőgépszimulátor rajongók előnyben...

Szerintem megvan a 2010-es év első borzadály PC-s alkotása, már az áramot is sajnálom, amíg letöltöttem ezt a sz@rt.
-
Sonja
nagyúr
Dark Void PhysX patch és PhysX Benchmark Lehet tesztelni.

-
Departed
őstag
Ugyanúgy mint a Gears of War-ban, fedezékben guggolásból lehet átlendülni az alacsony falon, hogy fölfelét nyomsz és újra C-vel átlendülsz.
(Mellesleg gratulálok a kontrollerkiírásokhoz a készítőknek, jó móka volt az elején megnézegetni mindig hogy melyik kiírás melyik billentyűt jelenti az control options-ban
)Sok sikert és további jó játékot!

-
csaabz
őstag
Szóval kb 10 évnyi pc-s játék tapasztalat után kissé röstellem megkérdezni, de amikor a játék elején leomlik a fal Eva és köztem és utána egyedül kell folytatnom az utam, akkor hova a fenébe kell menni?
Odaérek a fedezékhez, azt mondja nyomjam a gombot, oszt bemegy fedezékbe és ott guggol lábzsibbadásig.
De hogyan tovább??
-
Departed
őstag
Kövezzetek meg, de én nem vágom mi ez a nagy fikázás...harmadik chapter-nél vagyok, és nekem tetszik, jól elvagyok vele. Szép is, jól is fut, meg élvezem a fedezékből lövöldözést meg a szépnek mondható - persze ne várjunk az UE3-tól Avatar szintűt - tájat. Az átvezetőkkel sincs eddig gond, az arcok különösen szinvonalasak.
Szóval nem értem...vagy később jön a feketeleves, és romlik el a game?

-
Sonja
nagyúr
Megérkeztek az első tesztek:
Destructoid - 3.5
CVG - 6.2
Eurogamer - 5
IGN UK - 5.0
play.tm - 66%
Videogamer - 6
jv.com - 11/20Ahogy várható volt, egy felejtős játék.

-
fiATHaLON
őstag
Esetleg belinkelnék egy magyar letöltési lehetőséget is...
-
Honzi
senior tag
Szintén le töltekeztem szerintem jó játék de a repülés... na az embert próbáló feladat nem tudtam be célozni őket a repüléssel kellene valamit kezdeni mert ez így nem pálya legalább is nálam.
Én is kb 20percig szenvedtem velük mire sikerült de a földi harcok jók. -
Dzsiforsz
tag
Letöltöttem a demót .. khm.khm
Hát mit is tudnék mondani: Grafika rendben van unreal 3at használ, tényleg szép nem szaggat a játékmenet se, anno a bionic commando is jól volt optimalizálva mondjuk. A repülést szerintem nehéz irányitani kb 15 percbe tellett hogy lelőjem a 3 repülő csészealjat, akkor mi lesz később, nehezebb elleségekkell.. A lebegés mega földi harc az tűrhető..
Ami nagy pozitívum aza zenéje, nekem nagyon tetszik, látszik, hogy Bear McCreary csinálta (Aki nem ismerné eddigi munkáját az hallgasson meg a youtubun egy Battlestar Galactica számot az soundtrackböl) Nah, kb ennyi.
-
Sonja
nagyúr
Megjelent a PC demó! Tölthető a FilePlanet, illetve a Fangaming oldalakról.
Ellenben szerintem nem éri meg, nagyon gyenge a játék. 
-
mad1
veterán
Dark Void

Will átlagos teherhajó pilóta, azonban egy napon teljesen felborul addigi csendes kis élete. Éppen a Bermuda-háromszög felett repül, mikor azt veszi észre, hogy megkergül az összes műszere, a hajó pedig irányíthatatlanná válik, majd lezuhan. Ezen az ősi mondákból ismert misztikus helyen Will azonban nincs egyedül, és csakhamar rátalál sorstársaira, és persze a rájuk vadászókra, akiket csak úgy emlegetnek arrafelé, hogy a The Watchers
Miután hősünk megszerzi a jet packet, segítségével tud lebegni, lehetősége nyílik repülni, sőt hatalmas szakadékokat is át tud majd ugrani, ami pedig nem semmi, hogy használatával akár röptébe is el tud majd lopni egy-egy UFO-t. A történet elején ezek persze nem lesznek elérhetőek, ahogy haladunk majd előre, úgy nyílnak meg majd egyre-másra a jet pack által nyújtott extra lehetőségek.
Hivatalos veboldal
Kellemes fórumozást.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új, bontatlan Kingston FURY Beast RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6400MHz CL32 EXPO/XMP - 2 év garancia
- PS5 Pro+Sony Pulse 3D+Játék
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo X13 G2i - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I 13,3" WUXGA Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G7: i5-8265U I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- 2 TB-os Kingston NV3 M.2 SSD - 6000 MB/s olvasás
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó Nvidia GTX 650 1GB videokártya
- Honor X5c Plus 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Élt kb 10 percet nálam.