- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- VoLTE/VoWiFi
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Uhh na meghalt Gwyn bácsi. 26 óra volt első nekifutásra. Lvl 88 - Uchigatana +15 build (mint a DS3-ban is, én nem szeretem a pajzsot
) Nagyszerű játék volt. Szerintem ezt is végigjátszom NG+-ban is, mint a 3-at tettem. Úgyis megszereztem mindent Haveltől, majd az ő fegyverzetével és ruhájával
Lehetséges, hogy az uchi túlságosan OP ebben a részben, de nem nagyon voltak kihívások a bossok. A legtöbbnél elég volt mellette állni és vágni. A four kings olyan kicsit sebzett rajtam testközelben, hogy 4-6 ütésenként (ő általa bevitt ütésnél) kellett HP-t töltenem, tehát nyugodtan vághattam kedvemre.
Gwyn hangulatos volt. A soul of cinder összecsapásra emlékeztetett.
Priscillát életben hagytam, mert ő egy kis kedves leányzónak tűnt. Lehet egy jó csatát hagytam ki, de majd legközelebbÍrtátok, hogy a 3 a bossokra volt kihegyezve és na ja. Ott azok voltak 'nehezek' (igazából ott sem volt lehetetlen küldetés egyik sem), itt pedig maga a játék volt. Sokkal kevésbé fogta az ember kezét, mint a 3.
Először a firelink-ből a katakombák felé vettem az irányt, de gyorsan rájöttem, hogy oda nem vagyok még elégA 3-ban ilyen nem nagyon volt. Mehettél 1 irányba és kész. Ez tetszett.
Azt az embert viszont megölelném, aki a tomb of giant részt kitalálta. Biztos lehetett volna szerezni valami világítós cuccot hozzá, de ha már ott voltam, végig bóklásztam az alap fénnyel. Nem lett volna nehéz rész, de így a csontkutyák tudtak meglepetést okozni.
Nem játszottam az alap verzióval, így nem tudom ahhoz hasonlítani, de ez a remaszti verzió hibátlanul futott X-en. 60 fps végig. A látvány teljesen jó volt. Köszönöm a from software tagjainak, hogy elhozták ezt a játékot nekem
nagyszerű és kihagyhatatlan élmény volt.
ui: Köszönöm még egyszer a gyűrűs segítséget, lehet még mindig ugrálnék lefelé a lyukba (najó nem, utána néztem volna wiki-n
)
-
törölt tag
'kulcs' megvásárolva, kutya megölve, gyűrű megszerezve, holnap jöhet a 4K
köszönöm még egyszer a segítséget
----
Jobban tetszik ez az epizód, mint a 3 tetszett (a 2 nem jött be, azt félúton abbahagytam). Az volt az első from software játékom. New Game plusban is megcsapkodtam benne mindenkit, de valahogy ez a rész jobban megfogott.
Az eddigi boss harcok nem voltak teljesen kielégítőek, azok mintha nehezebbek/jobbak lennének a 3. részben, de hátha találkozok még itt is egy Nameless Kinggel / Gaellel / Friedevel -
törölt tag
válasz
Kvelstadt #4366 üzenetére
Hozzá nem tudtam bejutni azon az ajtón,de akkor tudom, hogy először azt kellene megoldani. Utánanézek, miként jutok be az ajtón,Megveszem a kulcsot 20 ezerért, megölöm a kutyulit és jöhet a 4k.
Nagyon szépen köszönöm#4368) BOBAKILL - köszönöm neked is, pont most találtam meg
-
törölt tag
Remélem tudtok segíteni, mert a hajamat tépem.
Dark Souls Remaszti -> XBox One X. Minden faszán megy és éppen szeretnék megküzdeni a 4Kings-el.
Odaérek és ugye le kell ugrani, na én bárhogy ugrok le, meghalok. Nem falling dmg vagy bármi, hanem amint elkezdek leugrani jön a szöveg, hogy meghaltál.Próbáltam a tetején középre besétálni, próbáltam a legutolsó lépcsőről leugrani...meghalok, bármit teszek.
Olvasgattam neten és a régi PC-s verzióval ez előfordult néhány embernél, ha nem fix 30fps-en nyomta, hanem unlockolva lett, na de ez konzol verzió...és nem is az alap kiadás...Találkozott valaki ezzel a problémával rajtam kívül?
Új hozzászólás Aktív témák
- Last Epoch
- Példátlan a 2 nm-es TSMC node iránti kereslet
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- ZIDOO médialejátszók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- További aktív témák...
- Thinkpad T480s 24GB RAM 1TB SSD (erős, könnyű, vékony gép) Windows 11 kompatibilis
- Dell Latitude 5510 15,6", i7 10610U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
- Acer Predator Helios 300 - 15,6"FHD IPS - i7-7700HQ - 8GB - 256GB SSD+1TB HDD - GTX 1060 6GB -MAGYAR
- HP LaserJet Pro M404dn
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- AKCIÓ! Gigabyte A620M R5 7500F 16GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB InWin 301 Erazer CM 650W
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 650W
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Z Flip 5 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest