Hirdetés
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Megérkezett Európába a Soundcore Space 2 fejhallgató
- Hivatalos a OnePlus Watch 4
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
Új hozzászólás Aktív témák
-
kelly416
veterán
válasz
mirci18
üzenetére
Én szoktam enni, inni néha, amikor hosszabb útra megyek. Utána kitakarítok, nem áfonyalekváros palacsintát eszem hanem valami kiflit mondjuk és vizet iszom. Ha "baj" van, akkor sincs baj, a víz nem hagy foltot, a mirzsa könnyen kijön. Tudom, ez én vagyok, más meg azt szereti enni-inni amit éppen szeret.
Koszosan meg vagy nem ülök be, vagy ha mondjuk alá kellett fetrengeni az út szélén, teszek magam és az ülés közé törölközőt, rongyot (bár azt már lefekvés előtt a földre is, ha van értelme), mert mindig van valami ilyen az autóban. Ha egyik sem működik, kukazsák.Persze igazad van, van az a helyzet, amikor egy huzat jól jönne, pl. most hoztam be egy szál rövidgatyában az autót az utcáról a garázsba, a vesémre ráégett a fekete üléskárpit.
Jól jött volna egy világos huzat.
Csak én inkább a sűrűn takarítást választottam, ennyit mondtam. Lehet, az sem jön ki olcsóbbra, mint az évente 1 garnitúra huzat.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E4310 - i5-520M I 4GB I 160GB I 13,3" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 1TB 15.6 FHD AMOLED TOUCH 1évgar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E14 G2i - i5-11G I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Jól jött volna egy világos huzat.