- Milyen okostelefont vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Google Pixel topik
- Poco X5 Pro - ránézésre jó
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Beárazták az projektoros Ulefone-t
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- eSIM, a kártyamentes szabadság
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
Új hozzászólás Aktív témák
-
woodworm
veterán
válasz
szaniszlokar #303 üzenetére
Szerintem nincs, "userfriend"!
-
woodworm
veterán
válasz
szaniszlokar #300 üzenetére
Mi hiányzik, ami a gyáriban van? Eléggé lebutított az új dlink felület, egyes hozzászólásokból leszűrve, van olyan opció amivel a T-s szoftver tud többet.
-
woodworm
veterán
Igazából nem az automata csatornaválasztást kérdeztem, hanem a Channel Width értéke gyári állapotban 20MHz-en van és pont auto 20/40-re kellene állítani. Az igazi a fix 40 lenne, de ilyen opció nincs.
Ugyanígy 5GHz-en ez az érték auto 20/40 és ezt kellene auto 20/40/80-ra átállítani. A mód pedig 2,4 GHz-en only n, 5GHz-en only ac legyen.
Windowsos kliens esetén ugyanígy meg kell nézni a beállítását, mert hajlamos az alacsonyabb csatornaszélességgel települni a driver. -
woodworm
veterán
válasz
kigyi_23 #208 üzenetére
Nem tudom kapott-e recovery módot, lehet tenni egy próbát vele.
- A pc-n a hálózati kapcsolat ipv4 tulajdonságainál az automatikus IP-cím kérést manuálisan 192.168.0.2-re kell állítani.
- A routert a reset gomb lenyomva tartása mellett áram alá kell helyezni (kb. 10 másodperc).
- A böngészővel a 192.168.0.1-es címre navigálni.Ha megjelenik a recovery menü, akkor értelemszerűen egy gyári fw betallózása és felírása után éleszthető a router.
-
woodworm
veterán
A telekomtól származó készülékek között van már c1-es hardver verzió vagy a régieket kapta meg dömpingáron?
-
woodworm
veterán
De, ki fogja írni a kapcsolati sebességre, hogy 867 Mbps.
Ettől függetlenül az átvitel nem lesz gyorsabb, főleg, ha kliens oldalon nincs ac-s eszköz.(#114) -JB-Scottt21
Szerintem ez 2,4 GHz-es kliens. Nincs dual band képes adaptered?(#115) bkiky01
Szerintem az egyszerű felület nem a t sara, az új dlinkek ezt kapták.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- BESZÁMÍTÁS! XFX MERC 310 RX 7900 XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- 125 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070
- Asus TUF A15 FA507NU - 15.6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 8GB - 512GB - RTX 4050 -2.5 év gari
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest