- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kicsomagolták a Vivo X Fold 5-öt (videó és fotók)
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- iPhone topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Sziasztok !
Létezik olyan hogy a DIR-842 ún: memóriája megtelik és nem kezel több wifis eszközt, illetve az hogy csak bizonyos mennyiséget enged ? -
törölt tag
Sziasztok !
Kérem a segítségeteket mert 3 napja szarakodok a DIR 842 routerrel. Már régen vettem, és soha nem volt vele gond. Most azt tapasztaltam, hogy az egyik telefonunkkal ha rá csatlakozunk akkor azt írja hogy csatlakoztatva, de ennek ellenére nem nyit meg semmilyen web oldalt. Ugyan az a telefon viszont máshol minden további nélkül rá csatlakoztatva wifire megnyitja az adott oldalakat.
Lehetséges hogy a routeren belül megtelt a lehetséges csatlakoztatások száma ? Tudna valaki ebben segíteni ? Köszönöm !
Új hozzászólás Aktív témák
- Csak úgy szórja a dollár milliárdokat adatközpontokra az Amazon
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- Fujifilm X
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Revolut
- 3D nyomtatás
- Milyen notebookot vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest