- iPhone topik
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- WWDC 2025: Nagy változásokat hoz az iOS és iPadOS 26
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ezek az új Apple rendszerek minimális hardverkövetelményei
- Google Pixel topik
- Magyarított Android alkalmazások
-
Mobilarena
Specifikációjához képest meglepően olcsó router, ami AC1200-as Wifi-t és gyári firmware-val is több hasznos szolgáltatást ígér (fájlmegosztás, dlna, nyomtató megosztás, stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
vargalex
félisten
Szia!
Ahogy már megkaptad válaszként, a legfontosabb, hogy az érintett partíciókat (u-boot-env, radio, factory és defaults) mindenképpen mentsd le a Padavan-ra áttérés előtt. Ez kell akkor is, ha gyári firmware-ra, vagy LEDE-re szeretnél visszatérni.
Ha felraktad a Padavan-t, akkor annak a saját webes felületén már frissíthetsz Radmir legújabb firmware-jára. (Radmir egy korábbi firmware-ja van az én LEDE build-emben is, én azt használtam. Nem tudom, hogy mi változott a legújabban.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Konica Bizhub C220 - A3 fénymásoló
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged