- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- One UI zápor szórta meg Európát
- Jobb hajlítható kijelzőt gyárt a Samsung
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
-
Mobilarena
Specifikációjához képest meglepően olcsó router, ami AC1200-as Wifi-t és gyári firmware-val is több hasznos szolgáltatást ígér (fájlmegosztás, dlna, nyomtató megosztás, stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
fireqpeg
csendes tag
válasz
vargalex #1191 üzenetére
Üdv !
Vargalex az itt lévő beszélgetés nekem annyira volt csak jó hogy rájöttem nem kellene a saját fejem után menni és ELVILEG rátok kellene halhatni lementeni a gyári dolgokat az első padavan flesselés előtt stbstbstb! (Ti mondjátok ezt itt mindenkinek!!) Én erre meg ma rácáfolok mivel júliustól 1 szer se mentettem le semmilyen mtd akármi partíciókat a routerröl, és ma megcsináltam egyedül semmilyen segítségem nem volt, azt hogy teljesen jól működik a wifi 2.4 Ghz LEDE/Openwrt alatt! Jó a jelerősség olyan mind Padavan meg gyári fw alatt a sebessége is jó padlón van a jelszint 3db vasbeton falon keresztül amit már korábban írtam. Ha érdekel valakit hogyan lehet ezt megcsinálni akkor szívesen leírom én hogy oldottam meg! Padavan volt rajta és arról mentem vissza Lede re és semmi rádio baromságot nem mentettem le meg fel se sehova.BUÉK mindenkinek!
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Jogász topic
- EAFC 25
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Vezetékes FEJhallgatók
- OpenWRT topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Z Fold6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Samsung Galaxy Z Fold5 / 512 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Samsung Galaxy Z Flip6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Apple iPhone 15 Pro / 128 GB / 100% Akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Apple iPhone 11 Pro Max 64GB Zöld / Normál állapotban / 100 % AKKUMULÁTORRAL / 12 hónap jótállással
- Apple iPhone 15 Pro / 128 GB / 100% Akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest