-
Mobilarena
Magyar Discord Szerver
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
ULPIUS #20330 üzenetére
Az italautomatást nem kell sajnálni mert egy darab ingyen ital a fizetséged cserébe....
A delamainos viszont nekem is beragadt, legalábbis az egyik taxi a A többi kocsit lehet be tudom gyűjteni még de a küldetést nem teljesül ha egy kimarad gondolom.pacificában meglát elhajt és egy beton korlátnál örökre beragad nem lehet sehogy se kimozdítani onnan.Próbáltam szétlőni, kilökni másik autóval de nem lehet ráadasul a delamain is megfenyegetett, hogy elállnak a szerződéstől ha megrongálom az autót szülségtelenül. -
válasz
ULPIUS #20330 üzenetére
" ebben a játékban folyton (jóval) régebbi mentéseket KÉNE betölteni, azért mert egy bughalmaz az egész."
Tegyük hozzá, hogy nálad, neked. Én biztos szerencsés vagyok, de egyetlen egyszer sem akadtam el, minden küldetést beadott ,mindenhol ment ebből a szempontból szépen, pedig a második végigjátszást tolom. Ebben is már 40 órám van, az első pedig 89 óra volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hivatalos oldal:
Cyberpunk.net
Hivatalos fórum:
forums.cdprojektred.com
Hivatalos Twitter fiók:
@CyberpunkGame
Hivatalos Youtube csatorna:
@CyberpunkGame
Összefoglaló a világról és a háttérről:
Cyberpunk, Chippin In
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Precision Workstation ultrabook 5560, 5550, i7, 10-11. gen. Nvidia 4k Touch, gar
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest