- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Egyedülálló akkumérettel futott be a OnePlus Nord CE5
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
varmi2
nagyúr
Üdv!
Pár napja feltettem egy android 4.4-t. Volt már régebben rajta, is de egy kezdetleges rom, az rossz volt. De ez most hibátlan. És az aksit sem meríti. Ajánlom másoknak is.
Ez az -
varmi2
nagyúr
Mit ajánlottok 4.4 -es romok közzül, jó volna, ha cwm telepítős lenne
-
varmi2
nagyúr
válasz
ész ventura #852 üzenetére
Én is várom már, az enyém már használhatatlan, ha leveszem töltőröl, kb 1-2 percig bírja, és kikapcsola.
szerintem azt fogom csinálni, ha megjött az aksi, felteszek itt egy hírdetést, hogy debrecen közzelében, ki foglalkozik javítással, és elviszem majd neki. Gondoltam, hogy veszek pákát, meg mindent, de így olcsóbban kijövök. -
-
varmi2
nagyúr
válasz
ész ventura #821 üzenetére
Igen, engem, írok privit.
-
varmi2
nagyúr
Aki szette már szét, az mondja már meg nekem, hogy milyen csavarhúzó kell hozzá?
-
varmi2
nagyúr
Most már terljesen bedöglött az aksi, alig bír 1-1.5 órát, úgyhogy venni kell másikat bele, ezekből választanék, szerintetek a 12000mAh-s megfelelő lenne? Mert vastagabb, mint a gyári, 0.4mm-el.
-
varmi2
nagyúr
Íme egy újabb kitkat erre a tabra, reméljük, hogy kiforrottab, mint az előző volt.
Akinek van kedve kipróbálni, az tegye meg, és várom a tapasztalatokat. -
varmi2
nagyúr
válasz
wyattthoearp #802 üzenetére
És honnan tudod, hogy pontosan melyik alkatrész ment tönkre? Van oszcilloszkópod? Ki tudod mérni? És kapcsolási rajzod hozzá? És van megfelelő elekrtonikai tudásod a hiba megállapításához?
-
varmi2
nagyúr
Ez az aksi jó lenne ebbe a tabletba?
-
varmi2
nagyúr
Gyári romot honnan töltöttök le? És hogy tudom rootolni, hogy kigyomlálhassam a kínai apokat?
-
varmi2
nagyúr
Ezt az oldalt nézd meg a tabon.
Nekem akkor tünt fel, mikor youtubot néztem, mert nem volt kockás a kép, ami máskor az volt, ekkor néztem rá a felbontásra. -
varmi2
nagyúr
Feltettem afreaktabos romot. Jóval jobb, mint az arctabletes. De most nem fullHD a kép. Át lehet állítani fullhdra?
-
varmi2
nagyúr
Ezt a freaktabosat hogy kell felltenni? Itt nem csak egy imige file van, mint az arctabletes romoknál. Adnátok egy linket, ahol angolul le van írva.
-
varmi2
nagyúr
Tudnátok limkelnimegy aksit ehez a tabhoz, hirtelen nem találok. Mióta feltettem a kikatot, azóta rettenetesen merül. Ezt akár betudhatnám a teszt fázisban lévő firmwerrel, mert eléggé melegszik hátul. De gyanusan gyorsan feltölt.
-
varmi2
nagyúr
Na feltettem a kitkatot ☺
Első benyomások. Mikor át akartam írni a build.prop filet, hogy tablet ui-t kapjak, nem bootolt be utánna. Ismèt újra kellett tenni a szoftot. Most egyenlőre nem írom át, várok egy kicsit. Más túl erős a leggyengébb fényerő is. És egy érdekes bug, akkor csökken a fényerő, ha jobbra húzom a csúszkát. Eléggé meleg a tablet hátulja, eddig csak akkor volt ílyen, ha komolyabban megterheltem. Most e sorok írása során is eléggé meleg. Egyenlőre ennyit tudok mondani. -
varmi2
nagyúr
Jöhetne már a kitkat. Egy hónapja már, hogy a u30gt megkapta, bár csak tesztverzióba, de az is valami.
-
varmi2
nagyúr
válasz
geloczigeri #662 üzenetére
Tegnap előtt én is nézegettem ezt a darthjabb verziót, de nem töltöttem le, ma mikor le akarom tölteni nem találom az arctabon. Megvan valakinek?
még is meg van, én vagyok vaksi....melyiket tettétek fel a simát vagy az oc-t?
-
varmi2
nagyúr
Tartsa bekapcsolva a wifit menüpontban, nektek mi van kiválasztva? Nekem nem szükséges alvó módban a wifi bekapcsolása. A telom jelez mindent, és ha kell, akkor felébresztem a tabot.
-
varmi2
nagyúr
Nekem még marad egy darabig ez a tab, úgy1-2 évig, vagy ameddig bírja, remélem sokáig.
-
varmi2
nagyúr
válasz
geloczigeri #639 üzenetére
ooopssss.....
-
varmi2
nagyúr
válasz
geloczigeri #637 üzenetére
Én azért nem zárkózóm el ennyire a kínai dolgoktól, ha megfelelő az ajánlatuk. Ezt úgy mondom, hogy én is megjártam, és vissza kellett küldeni a tabot, másodjára kaptam jót
-
varmi2
nagyúr
Nekem eddig bejön az új rom, szerintem jobb, mint amit eddig használtam (0727).
-
varmi2
nagyúr
Úgy döntöttem, hogy ma én is felteszem az új romot.
-
varmi2
nagyúr
Érdekes, úgy látszik, ahány boltból veszi az ember, annyi féle töltőt adnak hozzá. Én a merimobilsból vettem, és normál eu-s töltőt kaptam, nem átalakítós sz@rt. A rendelhető akkura visszatérve, nekem az egyik akku kijelző app teljesen feltöltve 4.1 V -t mutatott, nem hét egész akármennyit, mint amit ti linkeltetek. Nem értem. Bár az tény, hogy 12 V 2 A- s a töltő hozzá, és nem 5 V-s.
-
varmi2
nagyúr
Nekem továbbra is randomszerűen kikapcsolgat, ha bizonyos pozícióba van a tab, és nem is kapcsol vissza, csak ha közben rádugom a töltőt. Tegnap kezte ezt csinálni, Szerintetek hibás? Amig a gyári volt rajta, addig nem csinálta, utánna feltettem a 07 6-t azzal is jó volt több mint egy hónapig, de ez a 0727 és 0810-l csinálja a fesztivált. Mit tanácsoltok?
-
varmi2
nagyúr
válasz
geloczigeri #557 üzenetére
Oké, feltettem a restore gomb használatával a 0727es romot. Meglátjuk, remélem, hogy már jó lesz minden.
-
varmi2
nagyúr
válasz
geloczigeri #554 üzenetére
Nem használtam a restore gombot, akkor lehet ez a baj. Leírod nekem akkor, hogy hogy tegyem fel? Előre is köszi!
-
varmi2
nagyúr
Nekem nem stabil az arctablet féle 0727-es rom, van olyan, hogy mikor elforgatom a tabot kikapcsol.
-
varmi2
nagyúr
válasz
geloczigeri #550 üzenetére
Hidd el, én is
-
varmi2
nagyúr
válasz
geloczigeri #540 üzenetére
Ésmi van akkor, ha feltettem, a bechtool szeint minden jól ment, elindult, bejött az elő ábra, utánna az android figura, kiírta, hogy format data.....
utánna elsőtétült a kép, és azóta semmi, nem reagál semmire. -
varmi2
nagyúr
válasz
geloczigeri #540 üzenetére
köszönöm, mindjárt fel is teszem
-
varmi2
nagyúr
Ti milyen böngészőt használtok? Nekem a maxthon HD nem akar elindulni.
-
varmi2
nagyúr
Vajon van rá esély arra, hogy legyen 4.3 android erre a tabletre?
Ki milyen romot használ? Még mindig a gyárit használom. Szükségem lenne a több fekhsználós romra, az melyik?
-
varmi2
nagyúr
Most a build-szám: v2.03 20130606-os rom van fenn, tele kínai apokkal, melyik rom jobb ennél? Vagy nincs jobb? tudnátok linkelni egy jobb romot.
-
varmi2
nagyúr
hogy kell képernyő fotót csinálni?
-
varmi2
nagyúr
Van valami megoldás a filmek kicsi fps-ére? nekem 2.03as van fenn, és zavaró.
-
varmi2
nagyúr
mi most az ajánlot rom?
-
varmi2
nagyúr
Na több email váltás után sikerült feladnom a tabot, garanciába. Remélem minden jól fog működni, és kapok végre egy hibátlant. A posta 5825huf, ha valakit érdekel. Jelentkezem, ha lesz fejlemény.
-
varmi2
nagyúr
Íme a hiba, levideóztam.
-
varmi2
nagyúr
Szerintetek, hogy küldjem vissza, maradjon ez az arctablet féle fw rajta, vagy tegyem vissza a gyárit?
-
varmi2
nagyúr
válasz
geloczigeri #253 üzenetére
Akkor jön elő a hiba, ha nezetek, és lefagy a router, utánna pár perc mulva elkezd vibrálni a kép, és ilyen lesz. De a boot kéernyő is, meg a recowery menü is. Majd helyre jön, mint, ha mi sem történt volna. Nem értem.
-
varmi2
nagyúr
Ma ismét előjött a hiba. Net közben elkezd vibrálni a kép, majd teljesen elmegy, és a nem rég feltett képernyő fogad.
-
varmi2
nagyúr
Érdekes, azóta is teljesen jól működik
-
varmi2
nagyúr
Az az érdekes, hogy közben teljesen meggyógyult, most is arról írok.
De akkor a töltő képernyő is olyan volt. Én a cwm-s fw-t szedtem le. És van egy bugom is, ha elindítom a kamerát, a kijelzőn nincs kép, de közben a kamera működik, csinálja a képeket. A galériában vissza tudom nézni.
Ha hardveres probléma lenne, az nem javulna meg. Várom mások véleményét is. -
varmi2
nagyúr
üdv!
Ismét én kérdezek.
Úgy néz ki, hogy elromlott a tablet. Szerintetek ez hardveres probléma, ugye?Hogy kezdjem a garancia ügyintézést. Kinek volt már hasonló?
-
varmi2
nagyúr
Tudom, hogy hülye kérdés, de hogy tudom előcsalni a widgeteket? A modulokba nincs az ami nekem kell, pedig fel van telepítve.
-
varmi2
nagyúr
Felfrissítettem az arctabletes firmwarrel, és eltünt a 32 GB-os háttértár. Mit tudok csinálni?
-
varmi2
nagyúr
Tényleg zavaró ez a 20fps-s video dolog, van rá megoldás?
Van értelme feltenni az új romot? Jobb lesz a tab? Gyorsabb? Vagy mi értelme? -
varmi2
nagyúr
Ma megérkezett a tab végre
Milyen romot ajánlottok rá? Telepíteni úgy kell, ahogy az első hozzászólásban le van írva?
Nekem 4.2.2 van fen gyárilag.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpársportok
- Milyen légkondit a lakásba?
- Home server / házi szerver építése
- Kazy Computers vélemények - tapasztalatok
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 14" HD I W10 I Gari!
- Samsung Galaxy S23PLUS 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest