Hirdetés
- A Sony is belépett a 200 megapixeles klubba
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Yettel topik
- Az iPhone Air buktája elkaszálhatta vékonyítási lázat
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
Új hozzászólás Aktív témák
-
corm
senior tag
Naja, én kis naiv ma reggel felkeltem, no mondom elkezdjük a csst. A tegnap éjjel átfutott a weblaboros doksiból frémlő emléékképek alapján arra gondoltam, szépen leírom a html taget, a paramétereket meg jól belerakoma cssbe, és milyen szuper is lesz. Mostanra eljutott a tudatomig, hogy ez azért nem így van. Minden valószínűség szerint a többidolog is hasonló okok miatt nem megy.
Köszi.
-
faster
nagyúr
-
vakondka
őstag
a magasságot úgy tudom megadni jelenleg, hogy lekérdezem a cikkhez tartozó kép magasságát, hozzáadok 20 pixelt és akkor ez a smallcontainer div magassága...
Az adatbázisban csak szöveg van illetve a linkek, és persze ez változni fog rendszeresen...
használja table-t ???...akkor tuti nem csúszik szét...
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3932, 100% Akkumulátor
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760 i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB ASUS TUF Gaming GT501 CM 750W
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3758, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest