- VoLTE/VoWiFi
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Google Pixel topik
- Netfone
Új hozzászólás Aktív témák
-
DeltaPower
addikt
sztem ez összeollózott kód lesz...
Kuvik: ha már mindenképp több böngészőre akarsz fejleszteni, kezdd a firefox-szal vagy mozillával, mert egyelőre azok követik legjobban a szabványokat. aztán amit az IE nem szeret benne, az meg lehet csinálni utána is.
float: center --> ilyen nem létezik, floatnak 3 értéke lehet, left, right vagy none;
ja, és a div-eket illik ám lezárni
vancha2: uw-ra egyszerű framekillert csinálni -
cidalain
veterán
ez azért van, mert amikor írod az űrlapot, akkor Entert nyomva egyből el is küldi. tehát ha aktív az űrlap akkor egyből aktiválódik is a submit gombja. és olyan kijelölt lesz, hogy egy kicsit vastagabb lesz a kerete.
utálatos dolog, de windowsos problem. nekem még nem sikerült eltöntetni. igaz nem is zavart, és nem is nagyon akartam eltüntetni (5 percet szántam rá azalat nem találtam css-es megoldást.)
persze ha nem alap gombot hagysza akkor asszem egyből jó lesz ha jól emlékszem. de ahhoz border kell levenni 1px solid-ra. de akkor meg hülyén néz ki a gomb, mert nincs 3D hatás -
Tippcsi10
tag
hy
kipróbáltam a padding-left-et.... most IE-nél jó (ezt már én is próbáltam előtte), csak ugye FF-nél meg a padding megnöveli a div méretét és igy nagyobb lesz mint kéne
szóval külön-külön működnek csak egyszerre nem akarja azt csinálni amit szeretnék
de azért köszi a választ -
RedAnt
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Bomba ár! HP ZBook FireFly G8 - i7 I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD Touch I Nvidia 4GB I Cam I W11 I Gar!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest