Hirdetés
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Megjelent a Geekbenchen a Samsung Galaxy A37
- Az iPhone Air buktája elkaszálhatta vékonyítási lázat
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sonja
nagyúr
Remélem elfér itt a kérdésem?!

Chrome alatt a Stylish plugint használom, hogy bizonyos oldalakat kicsit átalakítsak a saját igényeimnek. Na nem nagy dolgokat, csak pl háttér szín változtatása fehér színről másra, esetleg betű növelése. Egy oldalon találkoztam egy ilyennel:
<div class="star-box-giga-star" style="background-attachment: initial; background-clip: initial; background-color: white; background-image: url(http://4.bp.blogspot.com/--n_RgL3Ixh4/T0ZuCVKRjNI/AAAAAAAAADE/kOgZ1WvOOas/s1600/giga-star.png); background-origin: initial; background-repeat: no-repeat no-repeat; display: inline-block; float: left; font-family: tahoma; font-size: 15px; font-weight: bold; height: 66px; line-height: 66px; padding-right: 5px; text-align: center; vertical-align: middle; width: 66px;">7</div>
Ennek a háttér színét (background-color: white) sehogy nem tudom megváltoztatni.

Próbálkoztam több féle képpen is, de nem sikerült. Ezekkel kísérleteztem, de semmi.#star-box-giga-star { background-color: #fdf6e3 }
.star-box-giga-star { background-color: #fdf6e3 }
#star-box-giga-star .style { background-color: #fdf6e3 }
#star-box-giga-star element.style { background-color: #fdf6e3 }
#star-box-giga-star .element.style { background-color: #fdf6e3 }Hogy lehet megváltoztatni, tudja valaki?

Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Google Pixel topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- A Microsoft bedurvult, így a jövőben keményen odacsapnak a veszélyes drivereknek
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Samsung Galaxy A54 5G /8/128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia /
- Újszerű HP 14s-dq5001nh - 14"FHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB - Win11 - Magyar - Garancia
- Bontatlan iPhone 15 (128 GB) (rendelhető)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest