- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
Új hozzászólás Aktív témák
-
Taci
addikt
Mert pont azért gondoltam, hogy jobb saját szerverről, "lokálban", mert mi van akkor, ha a CDN nem működik/elérhető.
Lehetne mixelni is a kettőt, alapból CDN-ről használni mindent, és ha nem elérhető, akkor ott a "lokál". Viszont ez is plusz JS, lassít is, még ha minimálisan is (hisz' tesztelni kell, CDN-ről betöltött-e).
Ezt a logikát végiggondolva nem látom, miért lenne jó pont csak a CDN használata.
Amit esetleg érvként amellett fel tudnék hozni amellett, hogy CDN-ről használjam, hogy ha olyan library-t használok, amit más oldal is használ, akkor valószínűleg megspórolom a hálózati forgalmat a valószínűleg már úgyis a kliensen lévő fájlok nem-újra-letöltésével.
Viszont pl. használok Bootstrap-et. És millió dolgot átírtam már benne. Így nem használhatom CDN-ről már. És a legtöbb fájlba már bele kellett nyúlnom.
Mondjuk az említett ikon pack-ba pont nem.De nyitott vagyok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel 10 Pro XL Moonstone Super Actua 120 Hz, Pro kamera 5 zoom 256 GB Használt,Gari
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad T15 Gen1 Intel Core i5-10210U
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512B SSD GTX 1070 8GB Chieftec BD-25B-350GPB Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő