Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Apple iPhone 17 - alap
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
Taci
addikt
Van egy ikoncsomag amit használok már egy ideje, Remix Icon, egy korábbi, 2.0.0-s változata.
Ennek a css fájlja le van szedve, a head-ben a szerverről van belinkelve, működik szépen.Kijött az új változata (már egy ideje, de még csak most állnék át, mert kellene pár új ikon onnan), az 2.5.0-s. Így hát letöltöttem az új css fájlt, kicseréltem a régit erre az újra - és az összes ikon eltűnt, helyettük az ismeretlen ikont jelző téglalap-ikon van.
De ha ugyanezt a fájlt a gyártó CDN csatornájáról linkelem be, akkor minden tökéletesen működik, a régi és az új ikonok is ott vannak:
<link href="https://cdn.jsdelivr.net/npm/remixicon@2.5.0/fonts/remixicon.css" rel="stylesheet">Mi a manó lehet a különbség a két metódus között? A 2.0.0-s változatnál működik, ha szerverről linkelem be, a 2.5.0-nál már nem, csak CDN-ről engedi.
Pedig természetesen a leírásban is említik, hogy letöltöd, berakod a head-be és használod:
https://github.com/Remix-Design/remixicon#usagePróbáltam más fájlnévvel is, hátha a régi "beragadat", de nem segített.
Természetesen cache-törlés is megvolt.Van tippetek, miért?
Hogyan tudom ezt megoldani, hogy a saját szerveren tároljam a fájlt, és onnan töltsem be? (Mármint hogy működjön is.)Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- SörcsaPH!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Gyúrósok ide!
- Apple MacBook
- Ubuntu Linux
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- iPhone-ra és iPadre is megérkezett a Control Ultimate Edition
- További aktív témák...
- DJI FLIP FLY MORE COMBO RC2
- Dobozos Szinte Új HyperX Cloud Alpha Bolti ár:27k INGYEN FOXPOST
- Samsung Galaxy S25 Ultra - 256 GB - szürke (341) újszerű, 10000 Ft kiegészítő ajándék, Garancia
- Samsung Galaxy S23 Ultra - 256 GB - fekete (340) Használt, 10000 Ft kiegészítő ajándék, Garancia
- Hitachi Travelstar 500 GB SATA II 2,5 Notebook HDD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Zalman S3 Chieftec 700W
- Lenovo LOQ 15ARP9 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 5 7235HS - 16GB - 512GB - Win11 - RTX 3050 - 1,5 év gari
- 27% - NiPoGi MINI PC AMD Ryzen 9 6900HX / 16GB DDR5 / 512GB NVMe
- 261 - Lenovo LOQ (17IRX10) - Intel Core i7-14700HX, RTX 5070
- Beszámítás! VALVE Steam Deck OLED 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest