- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- IFA 2025: Nem is látszik, hogy strapatelefon
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- iPhone topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
Új hozzászólás Aktív témák
-
PumpkinSeed
addikt
válasz
martonx #1781 üzenetére
Amikkel találkoztam eddig Oracle szerverekkel vállalati környezetben Red Hat Linux ment, illetve elvétve Win Server. De A leggyakoribb esett, hogy mind a kettő platform (Linux, Win) is megy rajta és a bejelentkezési képernyő előtt döntheted el, hogy melyiket szeretnéd használni. Bár ezek nem fejlesztés ügyileg dolgoztak rajta, szóval nem tudom mennyire kapcsolódik a te témádhoz. Azt tekintve, hogy már irodai környezetben is egyre többen használnak valamilyen Linux disztribúciót elég erősen az ő malmára hajtja a vizet. Kis és közép vállalatok (ahol egyre több mindenen spórolnak) kezdenek rájönni a szoftverek ingyen alternatíváinak az előnyeire.
Én amúgy erősen Linux párti vagyok szervereket tekintve. A laptopomon van mind a kettő, egy Kali a tesztelések miatt és egy Win is, de amikor programozok akkor azt Win-en teszem (Notepad++-ban).
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3392, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3367, 91% Akkumulátor
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2227
- BESZÁMÍTÁS! 1000W Sesonic FOCUS GX-1000 Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest