- Yettel topik
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Milyen okostelefont vegyek?
- A legolcsóbb és a legdrágább új iPhone fogy a legjobban
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Ilyen vékony lesz a Huawei Mate 70 Air
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
Új hozzászólás Aktív témák
-
martonx
veterán
ööö bármerre is nézek csak windows szervereket látok ASP.NET-et (elvétve PHP-t futtatni). Na jó, ez irónia volt. Consolban maximum néha olyan parancsokat futtatok, az itthoni hálózatom belövésekor, hogy ipconfig, meg ilyesmik. Pár évente egyszer. Ja és tavaly, egyszer lerohadt az opnewrt-s routerem. Akkor letöltöttem egy puttyot a gépemre, de már töröltem is, miután újraélesztettem.
Illetve a korrektség kedvéért még megemlíteném, hogy ahol nem MS technológiákkal fejlesztenek, és nagyban játszanak (pl. pénzügyi világ jó része), ott erősen jelen szokott lenni az Oracle technológiai is, mondjuk hirtelenjében nem tudom, hogy a méregdrága Oracle szervereken milyen oprendszer fut, de szvsz nem linux.
És igen, a harmadik fő megoldás a Linux vonal. Te ebben mozogsz egyre otthonosabban, de azért kár úgy tenni, mintha kb. az lenne az egyetlen üdvözítő irány.
Új hozzászólás Aktív témák
- Emelkedik a korábbi generációs Intel CPU-k ára
- Linux kezdőknek
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Yettel topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Futás, futópályák
- SSD kibeszélő
- Háztartási gépek
- ArchiCAD és Artlantis topik
- További aktív témák...
- MUNKAGÉP Dell Precision 7520 / 16gb ram / 512gb SSD / Nvidia 4gb dedikált / MAGYAR Bill
- Gamer pc eladó! 2070 Super/i5-10600KF/16GB RAM/Be Quiet
- új iPhone 17 Pro 512GB cosmic orange kozmosznarancs független Apple 1 év garancia
- iPhone 16 Pro 128GB white titanium fehér titán független Apple 1 hét garancia
- Audioquest kábelek RCA, LAN, Optikai
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3452
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3332
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő