Hirdetés
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Üzemidőt áldoz a fényerő oltárán a Garmin Fenix 8 Pro
- Megérkezett a Pixel 5 és 4a 5G
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A33 5G - a három az majdnem öt
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
adam_
senior tag
Csináltam ma bent a suliban egy honlapot, azt nagy elánnal haza is hoztam, itt meg a notebookomon elég gányul néz ki. "Welcome to Frontend Development" ! Mit gondoltok, a benti nagy monitorú gépre optimalizált változat legyen az elsődleges, és az én notimra meg írjak szépen media queryket?, hogy ezen is úgy jelenítse meg mint a nagy monitoron?
Igazából mindenhol %-os értékmegadást alkalmaztam, és törekedtem a px-es meghatározást kerülni.
De nem sokra mentem vele, mert ugye ami nagy monitoron 50% az a kicsin már össze-vissza töri a képet...
Mi a "best practice", ha az ember a monitor-független megjelenítésre törekszik? Az a baj, hogy most elég sok referenciahonlapot szeretnék csinálni, de sajnos a sulin kívül csak arra van lehetőségem, hogy egy 1360 x 768-as maximális felbontású notebookon fejlesszek, és így elég vaklövés lenne, ha a munkaadó amikor sasolja a honlapjaimat, össze-vissza csúszkálva találja a tartalmat.. Tehát az én esetemben nem elégséges "lefelé nézni" etc. tablet, mobil hanem még a nagyobb megjelenítéssel bíró monitorokra is ki kéne ötlenem valamit. Mit gondoltok, mi lenne a járható út? Bootstrap oszt kész?Valamint ti mely ingyen webhosztot ajánlanátok, ahova egy pár honlapot feltölthetnék? Több domainre szükségem lenne, amelyek lehetőleg stabilok..
Ezeket találtam, ezek közül valamelyikkel voltak, vannak tapasztalatok?Előre is köszi az észrevételeket,
Ádám
Új hozzászólás Aktív témák
- új, bontatlan Kingston FURY Impact 32 GB KIT DDR4L-3200 SoDIMM CL20-22-22 memória / kisker garancia
- Asztali PC , i5 10400F , RX 6600 XT , 16GB DDR4 , 512GB NVME
- Bomba ár! Fujitsu H760 - i7-6820HQ I 32GB I 500SSD I 15,6" FHD I Nvidia 4GB I Cam I W10 I Garancia!
- LG 32" ívelt Monitor 32MR50C-B
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G8 - i5-1145G7 I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Honor X6 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A26 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba Ár! Dell XPS 13 7390 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" 4K Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-i7 I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest