- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Az IFA-n már ott lehetnek a Samsung újdonságai
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- A Bugatti Veyron megleckéztetésére készül a Dreame első villanyautója
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
honda 1993
senior tag
Megnezem majd a media-query-t is, de ha azt mondjatok hogy az a megoldas amit en alkalmaztam szinten elfogadhato, akkor lehet hogy egyelore igy hagyom....
Bar mondjuk en mar lattam olyan responzive oldalt ahol folyamatosan zsugorodott es rendezodott az oldal tartalma , a bongeszo ablak meretenek csokkentesevel.
Az enyem nem ilyen, de ha ezt is lehet majd hasznalni telefonrol akkor vegul is en elegedett leszek.. ( mas kerdes hogy az oldal latogatoi mit szolnak majd hozza.)Viszont ez az elso olyan dolog css-ben, amire valoban ugy jottem ra hogy hasznaltam a fejemet egy kicsit... Lehet hogy gyakrabban ki kellene probalnom?
szerk: van valami ami viszont nem az igazi, megpedig a " body".
Ugyanis ez tovabbra is olyan szeles mint a sima style.css fajlban, es nem tudom hogy mit kellene beleirni ahoz hogy olyan szeles legyen mint acontainerakarom mondani : page.Probalkoztam azzal hogy width: 500 px; de ez nem jo..
otlete van valakinek?
Új hozzászólás Aktív témák
- HP EliteBook 830 G7 i5-10210U 16GB 512GB 1 év garancia
- Samsung Galaxy Tab S8 ( SM-T706B ) 11" Wifi +CELLULAR 5G tablet + S Pen, Üzletből, garancia ,27%ÁFÁS
- iPhone 15 Pro, fekete, 256GB
- EMESE! 16napot futott! MacBook Pro 16 i7-9750H 16GB RAM 512GB SSD RX 5300M 1 év garancia
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3315, 90% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3282
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- Zebra ZP505 EPL hőpapíros címkenyomtató
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest