Hirdetés
- Yettel topik
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple Watch
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- A Tesla robotaxi víziója még mindig a jövő, de egyre közelebbi
Új hozzászólás Aktív témák
-
rdt89
addikt
Akkor az előlapi "Dynamic Island" hírek nem voltak igazak? Nem lesz semmi értesítési led-hez hasonló funkció ott? Mindegy, 340-ért nyithatna hazánkban is ha erre fele járna.
-
roli543
őstag
Ahhoz kèpest, hogy Mate és hogy Pro…. Valahogy azt érzem, hogy ebbe nem pakoltak bele apait-anyait. Sőt. Nekem nagyon átlagos a tudása, ellenben nagyon csinos.
Valahogy sem a kijelző, sem a kamera, sem sok mas nem tűnik a legjobbnak, legerősebbnek…. közèpszerű.Apple iPhone 13 mini + Watch SE 44 mm / iPad 2017 & Airpods Pro
-
hdavid1
tag
Ez a három lik az eddigi legcsúnyább megoldás ami létezik szerintem.
-
Picco
addikt
az en mate 20 pro-m meg az istenert sem akar megmakkanni, nemsokara kap egy uj akkut meg egy hatlapot, kivancsi vagyok meddig fogja huzni
**Escape from Tarkov EOD account elado!** It's gotta feel so good to moo as a cow. Probably feels really good to moo
-
roli543
őstag
Most látom a frissítést. Nyílván nem kell számháborúzni, de azért ez a soc, egy elvileg csúcs telefonban… sajnálatos. Kár a Huaweiért.
Apple iPhone 13 mini + Watch SE 44 mm / iPad 2017 & Airpods Pro
-
cH1
aktív tag
Minden kezdet nehéz. Nyilván sok évnyi hátrányt kell leküzdeni továbbra is szankciók mellett. Gondolom nem véletlen a limitált mennyiség, biztos a chip kihozatali aránya sem a legjobb.
Amennyire menő a hátlap és szuper a lapos kijelző annyira gusztustalan az a 3 pötty. Mintha valami zs szériás bazári hulladék lenne.[ Szerkesztve ]
-
pusszycat
nagyúr
Tudod melyik a jó lik? Amelyik fénylik. Az ország melyik eldugott zugában hívják a lyukat lik-nak meg luk-nak? Kérdezd meg a barátnődet, h luk vagy lik?
Xiaomi Poco F6 12 GB/512 GB Titanium :-p , Xiaomi Redmi Pad 4/128 GB, Laptop Asus Oled Vivobook 16GB/1TB " Azért vagyunk, h legyünk " by pusszycat [175cm/108kg.]
-
-
Kamerákkal mi a gond? Tegnap még kalapszarok voltak a kínaiak a részedről
A főkamera 50 megapixeles felbontást és optikai képstabilizálást kínál f/1,4 és f/4 közötti állásban variálható blendével,
van mellette egy 12 megapixeles ultraszéles (f/2,2) és
egy 48 megapixeles teleobjektív (f/3), mely mögött szintén ott az OIS, és ami 3,5x optikai és 100x digitális nagyítást kínál.Mondom én, igaz, amit tegnap írtam... Nincs olyan, hogy neked megfelelő...
Értem, hogy véleménynyilvánítás tök szabad, de ez így katyvasz a részedről.[ Szerkesztve ]
Black Shark Watch GT okosóra eladó, vadiúj bontatlan.
-
roli543
őstag
A Mate széria mindig is a csúcsot képviselte, de most ezen a telefonon nem mutatkozik ez meg. Egy csúcs telefon csúcs kamera szettel érkezik - gondolom én. Ez a saját véleményem. Nekem a Pro érzés ennél a készüléknél nem jön most át. A P60 Pro nálam csúcs, ehhez képest ez egy picit gyengébb.
Apple iPhone 13 mini + Watch SE 44 mm / iPad 2017 & Airpods Pro
-
doooo
veterán
Na van 5G, meg GMS?
Ohh.. nincs... pedig megállapodtak az Ericssonnal mindenféle licencekről (2G-től 5G-ig)... és hát ez pont azt jelentette volna, hogy majd minden olyan lesz, mint régen, vége a szankcióknak, meg minden...
Vagy legalábbis ezt képzelték itt páran az elmúlt napokban. Szép volt, emberek, bravó!
És akkor ami még fontosabb, az a hátlap... igazán ocsmány.
Na meg a szuperchip, ami jó kis középkategóriás, ha hinni lehet a teszteknek (bár itt már mindent érdemes alaposan megkérdőjelezni, semmi sem az, aminek látszik, minden csak valami utánzat, valami másodrangú dolog ezen a mobilon).Ez a telefon egy új mélypont.
[ Szerkesztve ]
-
Hát ez nem azonnal lesz.
Ezt nem képzelte senki, viszont károgni nagyon ideális.
Az , hogy két cég megállapodik licenszekről, attól még nem lesz másnap 5G belőle.. Ezt szerintem Te is érzed, hogy nem így működik a piac.
Halkan megjegyzem, a piacnak, a usereknek az lenne a jó, ha több szereplős lenne a mobilpiac, nem pedig zsugorodna.. De hát ki minek szurkol persze.
[ Szerkesztve ]
-
janeszgol
félisten
Én nem nézegetem az antutut, de ha ez igaz, akkor az nem rossz. Nyilván kellene rá optimalizálni is. Anélkül mindegy mit gurít.
Illetve legyen fejlett SoC, olfjon meg sok mindent dedikált eszközökkel. (Videókódolások stb.)[ Szerkesztve ]
Aki a kib.szott Foxposthoz ragaszkodik, attól nem veszek semmit ezentúl.
-
doooo
veterán
"nem sokkal marad el az Exynos 2200-tól"
Nem, nem sokkal. Annál is sokkal többel. Hogy tudsz ilyesmiket leírni? Honnan ez a releváns információ?
Mert a számok alapján (nem a kamu Antutu számok, hanem az SoC specifikációi alapján) ez az eredeti Kirin9000-et sem fogja elérni. Ami nemsokára 3 éves lesz és a maga idejében is alulmaradt a konkurensekkel szemben.
Papíron is gyenge. Ezek a Taishan magok valójában Cortex A76-ok lehetnek, pár éves hírek alapján, amikor elkezdték ezeket az átnevezéseket (ami felteszem ismételten illegális, de ebben ne menjünk bele). Ilyen alacsony órajelek mellett esélytelen bármi nagyot elérni, és miért lehetnek csak ilyen alacsonyak az órajelek? A primitív gyártástechnológia miatt.
Ahogy írtam fentebb, itt semmi sem az, aminek elsőre tűnik. És mindezért még Kínában is elkérnek 900 eurót 2023-ban... eszméletlen.[ Szerkesztve ]
-
Szerintem meg nem Cortex A76 magok ( inkább A710), mert a 4 gyengébb magnál is oda van írva, hogy négy 1,53 GHz-es ARM Cortex-A510
Szóval nem a régi magok vannak benne..
Hogy tudsz ilyesmiket leírni?
Cortex A76-os magok még a Kirin 980-asban voltak, azóta eltelt 5 év. Ja meg a 990-ben is.
[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
Kíváncsian várom a tesztet. Mate50Pro után nekem újat már nem fog hozni, de ismerve a Huawei-t fejlesztett ezt-azt, főleg a kamerát illetően..
Egy dologért kár, a gyenge széleslátó kamera.Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Aryon87
félisten
Igen, ugyanez a kamerarendszer van benne. Azért lehetne jobb az a széleslátó. P40pro-ban qva jó volt, még ha nem is volt olyan széleslátó (- szupermakróképesség), de részletességben adta.
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
addikt
Nekem tetszik külsőre, de ez most így kicsit gyengének tűnik, kamerában és hardveresen is.
Igaz a Huawei híres a nagyon jó optimalizációról, de azért lehetne picit erősebb.
Kamerában azt gondoltam volna, hogy tudni fogja a P60 pro szintet, de egy kicsit gyengébbnek tűnik specik alapján.
Szerintem az egy jobb választás ennél.#21Aryon87 Nem tudom miért nem alkalmazzák pl a mate 40 pro félét..
[ Szerkesztve ]
Oneplus Nord 4 eladó.! Vivo X Fold3 Pro Unbeatable.
-
LeMarci
tag
Érdekesnek néz ki, HuaweiCentral olyanról ír, hogy ezek a tesztek a 4G-vel ellátott 8 magos procikkal futottak le(állítólag) és az 5Gs procik 12 magosak lesznek (állítólag) ugye többet is meg fogunk tudni, mert ezeket a képeket is csak azért rakták ki mivel most lett meg a mate széria 100millió hivatalos eladása. Hivatalos bemutató valamikor szeptemberben lesz
-
Előlapi hármas “lyukacska “ megszokást igényel a szemnek.
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
Insanati
csendes újonc
Szerintem félreérted ennek a telefonnak a lényegét. A Mate 60 Pro szerintem egy tech demo lett az 5nm-es Kirin chippel, egy válasz arra, hogy másfél éve a "szakértők" azt jósolták, hogy Kína 2025-re érheti el azt, hogy 7nm-en gyártson chipet, erre itt egy Kirin ami hozza a felső-középkategória, vagy a Google Tensorok szintjét és 5nm-es. Ez a telefon egy szépen megmunkált jelzés Kína részéről, hogy "Megoldjuk egyedül is, hamarabb, mint gondolnátok!"
-
Csigavair
tag
Nem tudom mi ez az antutu f*szméregetés, iphone után nem érzem egyáltalán lassúnak a honor 50-et pedig az csak 778g. Nem értem ezeket az erőműveknek mi értelme van...
[ Szerkesztve ]
-
7Heads Drago
veterán
-
LeMarci
tag
válasz 7Heads Drago #34 üzenetére
Használtan szerintem eléggé elfogadható az áruk, most volt fent egy p60 Pro 285 ezerért
-
Amalekhaman
friss újonc
Ne találgass! A komment szekcióba olvass csak bele amit (remélem tudsz angolul). https://m.gsmarena.com/huawei_mate_60_pro-reviews-12530.php
Toled sokkal okosabb emberek beszélgetnek a témáról!
Ez a telefon (mèg ha nem is annyira bika erős) bele fog kerülni a töri konyvekbe... szval ez nem csak egy ujjabb kinai telo hidd el!...3-4 honappal ezelőtt még olyanokat beszeltek a nyugati szakértők,hogy kina 2-3 vagy akár 4 ev mulva fogja elérni csak a 14 nm-es gyártási technológiat..,😇aha aztán most meg letették ezt az asztalra ezt!
...szval sztem max 1 ev es jonnek a 3nm-esekkel !
Na akkor lesz sakkmatt a Samsung-nak meg az apple-nek is!es ezt mar ok is tudják...èrzik -
Persecutor66
friss újonc
véleményem szerint ez a lapkakészlet más és jobb, mint a kirin 9000 régi verziója.
Ha megnézzük a kirin 9000 régi verzióján az antutu pontszámokat, akkor a következő eredményeket láthatjuk:
cpu=189670 gpu=287962 mem=126589 ux=89384
összpontszám A =693605
most lehetővé teszi a kirin 9000s új verziójának antutu pontszámának ellenőrzését:
cpu=279677 gpu=0 mem=225491 ux=194615
összpontszám=699783
Amint látható, a cpu, mem és ux sokkal magasabb, mint a régi kirin.
a cpu, mem és ux pontszámok a snapdragon gen 2 körül vannak!!!
Tehát ha a huawei új GPU-hoz, például 500 000-hez magas pontszámot készítünk, amely a snapdragon gen 2 okostelefonokon található, akkor valóban összehasonlítható a snapdragon gen 2-vel.
ilyen pontszámot találhatsz a snapdragon gen 2-n:
cpu=261886 gpu=538823 mem=236163 ux=175302
összpontszám=1212174
Szóval ez a kirin 9000s sokkal jobb, mint a kirin 9000.
és arra számíthatunk, hogy a huawei gpu ja kb. 500 000 vagy még sokkal több, 600 000 vagy 800 000.
Mert tudjuk, ha a huawei csinál valamit, az lesz a legjobb! -
hdavid1
tag
válasz Amalekhaman #36 üzenetére
Mitől olyan különleges, miért fog bekerülni a törikönyvekbe?
Ez is csak egy telefon a sok közül. -
7Heads Drago
veterán
válasz Persecutor66 #37 üzenetére
És ha ez a véleményed ehhez miért kell új reg a PH-n? Vagyis egyből 2 is.......
Úgy jól laktam, mint a duda, Hála Neked, egek Ura.
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorolaj és szűrő topik
- Yettel topik
- Fűzzük össze a szavakat :)
- iPhone-t használók OFF topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- BestBuy topik
- Elden Ring
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A14 5G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S21 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A32 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen