Hirdetés
Aktív témák
-
Csemike
aktív tag
Úristenúristen!
Milyen élmény már, mikor találkozol egy rég nem látott baráttal és ugyanott fel tudjátok venni a beszélgetés fonalát, ahol 20 éve letettétek? Soulmates vagy hogy hívják az ilyet.
Őrületes jó volt, pedig féltem a találkozástól (a Moszkván, mindig ott találkoztunk, az volt az ütközéspont). Annyi minden változott, de most már tudom, hogy van ami örök...Két gimis barátnőmmel töltöttem a péntek estét és fergetes volt.
Boldog voltam, hogy a kínos, udvarias feszengés helyett tárt karok, széles mosolyok, őszinte gesztusok, röfögve-visítva röhögések
, de mély témák is... És bakker, az idő! Milyen relatív! "Mi van?!?! Már 3 órája itt ülünk????" És nem is ittunk sokat... (Te jó ég, akkor mi lett volna?! Let's find out...
)
Aktív témák
- Építő/felújító topik
- Elektromos autók - motorok
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Autós topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Gitáros topic
- A firmware okozhatja a Windows 11 augusztusi frissítésével kapcsolatos SSD-hibát
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3253,100% Akkumulá
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2896, 100% Akkumulátor
- LG 55C2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest