Hirdetés
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nagyon erős ajánlat lett az Apple Watch SE 3
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Google Pixel topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Aktív témák
-
Csemike
aktív tag
"Borzasztó" ez az anyaság. Elmentek apuval sétálni, hintázni, miután kétségbeestem a "már megint rossz a hűtő, kiolvadt minden a g*c*be!!!", a "ki kéne takarítani a fürdőszobát de mikor, ha drága elsőszülöttem épp most éli át a szeparációs szorongást és azt hiszi, ha eltűnök a látóköréből, az azt jelenti, hogy soha nem fogok oda visszatérni, örökre elveszít és vége a világnak, ezáltal éktelen bömbölésbe kezd, és a kis csutak lábacskáival és kezecskéivel már egész ügyesen kapálózik, kepeszt, mászik utánam (és egy lakás soha nem lehet 100%-ig bababiztos, minden négyzetcentiméteren van valami veszélyforrás, amiről nem is tudtál...)" és a "azt se tudom mit főzzek ebédre meg mikor, meg hogyan" problémakörtől.
Erre elmennek, hogy tudjam kicsit végezni itthon a dolgokat, erre másra se tudok gondolni, hogy vajon mit csinál? Nézelődik a babakocsiból? Alszik? Sír utánam? Biztos be van kakilva... Szomjas, éhes, fázik, de mégsem, mert túlöltöztettem és most izzad szegény, majd emiatt jól megfázik, hát micsoda anya vagyok én??? Jaj, az a kis cuki arcocskája, de imádnivaló, annyira cuki, hát hogy lehet ennyire cuki? Szóval, koncentrálni se tudok a fent emlegetett problémakörre...
Aktív témák
- Háztartási gépek
- AMD alaplapok 2025-ben: B650, X670 vagy X870 legyen?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Androidos tablet topic
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Milyen autót vegyek?
- Béta iOS-t használók topikja
- World of Tanks - MMO
- Milyen videókártyát?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 16GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 650W
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2978
- LG 55C2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Apple Watch Series 9 45mm GPS+Cellular, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest