- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Nem lesz Xiaomi 16
- Google Pixel topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- iPhone topik
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Magisk
- Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFC
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Aktív témák
-
Csemike
aktív tag
Tőmondatokban az elmúlt pár nap.
Szerda reggel: kocsi nem indul, az aksi teljesen lemerült. Elcaplatás a Volánbuszhoz (igazából ez azt jelenti, hogy 10 perc gyalog, 10 perc busszal, 15 perc megint gyalog). Buszozás a fűtetlen sárga konzervdobozban. Alapos elkésés a teamről.
Aztán délután buszozás haza (szerencsére amerre jártam, fel voltak sózva a járdák). Este aksit kiszedtük töltőre raktuk, 24 órán keresztül rajta volt, most beindul a kocsi.Ma voltam egy nyelviskolában szintfelmérőn. Van már egy alapfokúm, de középfokút szeretnék. Angolul nem tanultam sose, csak sokat "használom", filmek, zenék, stb. Meg már annyira körbevesz minket mindenhol az angol, hogy alapszinten szerintem mindenki tud. Besoroltak középszint kettőbe. Hurrá, jövő héttől hetente 3x3 óra angol.
Aktív témák
- Dropshipping - Elindult Magyarország első használt iPhone XML feedje! - Phonelist.eu
- Samsung S32R750UE monitor - 4K/UHD állítható magasság HDMI - asztalra csavarozható!
- Lenovo ThinkStation P510 Workstation , E5-1650v4 CPU, 32GB DDR4, 512GB NVMe SSD, M4000 8GB VGA, Win
- Samsung Galaxy S24 Ultra / 12/256GB / Gyári független / 12Hó Garancia
- Dell Precision 5820 Workstation , Xeon W-2133 CPU, 32GB DDR4, 1TB SSD SSD, P2000 5GB VGA, Win 11, Sz
- Apple iPhone 14 Pro 256 GB Space Black 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3461, 96% Akkumulátor
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 16GB 512GB 14" FHD 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest