- Új nap, új Xiaomi 17 információk
- Ovális kamera és Exynos az S26 Ultra pletykakosarában
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
Aktív témák
-
Csemike
aktív tag
Ha már úgyis sminkről volt szó, megtaláltam életem szempillaspirálját. Fél éve vettem egy nagyon márkásat (Astor) nem annyira nagyon drágán (leárazva), de szörnyen ekcémás lett tőle a szemhéjam, elég csúful néztem ki. Aztán a DM-ben vettem párszázért Alverdét, ami a DM saját márkája a natúr-bio vonalon, az meg teljesen okés. Hála Istennek, mert azért nem vagyok az a mindennap festegetős fajta, de néha kell, mert az kiemeli a szemet, és már az ókori római nők is szépen kiföstötték a szemüket, hát miért én, a XXI. századi nő maradjak le. Meg egyébként is, a nagy kerek szememből kicsit mandulásat lehet varázsolni. Szóval örülök, hogy ettől nem viszket a szemem, és nem lesz csúnya püffedt, vörös, hámló a szem körüli bőr. Egyébként, ebből a szempontból elég ingatag vagyok. Hiszen hol azzal érvelek magamnak a sok kencefice, sminkcucc, illatos, habos-babos krémek, stb. ellen, hogy így is elég kemikáliával találkozik a szervezetem nap mint nap, nincs szükségem ilyenekre, másrészt, anyagilag is jobban jár az ember (és amúgy tényleg viszolygok a sok vegyi anyagtól).
Aztán a tesiöltözőben meg látom és érzem, hogy a nők komplett tusfürdő, sampon, dezodor, hajlakk, arckrém, testápoló illatfelhőbe burkolják magukat és irigykedve nézem őket a magam kis szappanszagú atmoszférájába zárva... Ilyenkor általában bemegyek a DM-be, de azonnal visszahőkölök a megtapasztalt árszínvonal miatt, és gárnyié arckrém meg loreál testápoló nélkül maradok. De végül sose bánom meg, hogy nem lesz belőlem az a nehéz-illatfelhős, kisminkelt valaki, amúgy se az én stílusom, hülyén állna.
Azért a finom illatokat szeretem, el is határoztam, hogy ha lediplomázom, megajándékozom magam egy nagyon jó parfümmel...Már megint mi ez a hülyeség amit összehordok?
Sorry...
Aktív témák
- EAFC 26
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Windows 10
- MOBILTELEFON / TARTOZÉK / OKOSÓRA / OKOS KIEGÉSZÍTŐ beárazás
- Trollok komolyan
- Új nap, új Xiaomi 17 információk
- Új verzió érkezett a Huawei MatePad 11.5-ből Magyarországra
- Ovális kamera és Exynos az S26 Ultra pletykakosarában
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 256GB 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3502, 90% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3352
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest