Hirdetés

Aktív témák

• Csemike

aktív tag

Annyira szép idő van, mégis 2 órába telt meggyőzni magam, hogy most délelőtt a tornaterem helyett inkább a szabadba menjek ki a kuttyal. Jön a hideg meg a szél meg az eső...

Olvasom valami macamagazinban, hogy Liptai Claudia ki van akadva a mobiltelefonja eltűnése miatt, azt mondja, "Ellopták az életem!" Szegény Claudia, szegény mai (poszt)modern társadalom, ahol az ember életét a mobiltelefonja határozza meg! A posztmodern filozófiai iskola alapja ez, a telefon (a technika) határozza meg a létet. Én meg lassan oda jutok, hogy az agyonszabályozottság, az alapvető emberi jogok tiprása elleni tiltakozásomul eltöröm az igazolványaimat, a bankkártyáimat és kivonulok a társadalomból, mert ami itt folyik, abban én részt nem kívánok venni. Ha beteg leszek majd fokhagymát eszek, fájdalomcsillapítás gyanánt spanglit fogok szívni, ha arra lesz szükség, esetleg meghalok. Nemhogy még egy vacak telefon után sírjak... :D

A kolléganőm egyébként felajánlotta, hogy a telkére építhetek jurtát magamnak, szóval már a helyem is megvan, hol fogok élni. :D

Aktív témák