Hirdetés
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Megjelent a Sony Xperia 10 VII
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Nyolc év után a Spotify eljutott a veszteségmentességig
Aktív témák
-
Csemike
aktív tag
Nagyon nehezen indult be a nap. Későn keltem, majd egy fél órás késéssel estem be a munkahelyemre (szerencsére még a főnököm előtt), s amikor megérkeztem már az ajtóban vártak a "drágáim", hogy ez kéne meg az kéne. Még pénteken meg volt beszélve, hogy a mai nap reggel leviszek egy anyukát a buszhoz. Hogy miért nekem kell levinni? Mert siket, és nagyon nehéz elmagyarázni neki bármit is, főleg ha olyan bonyolult helyen kell eligazodnia mint Érd. Szóval ő itt állt, hogy akkor adjak neki buszra pénzt. Kapott. Aztán elviharzott (mondtam, vagyis eltátogtam neki, hogy akkor mindjárt indulnánk). De szegénykém elfelejtette, hogy én viszem kocsival, és nekilódult az útnak. Én meg rohantam utána, és még utána is kiabáltam, persze ekkor nem jutott eszembe, hogy nem hall. És ő is rohant, szóval érdekes néztünk ki, mintha kergetném, ő meg menekülne. Egy idő után visszafordultam, és kocsival vettem üldözőbe.
Mikor utolértem nagyon megörült nekem, ugyanis épp eltévedni készült (tényleg nem egyszerű Érden a tájékozódás. Poros, földutas utcák, utcatábla pedig luxusnak számít.). Levittem a megállóba és megvártam vele a buszt. Közben gondoltam elszívom az aznapi első cigimet, bár a kávé mellé gondoltam volna. Öngyufa meg sehol. Na mindegy, jön a busz, csak kicsit fagytam meg szerintem (ugyanis kabát nélkül vettem üldözőbe). Már több mint egy hónapja immunizálom magam a téli betegségek ellen. Naponta kettő, C-vitaminnal dúsított fokhagymakapszulát szedek, és egyelőre nem kaptam el semmit, pedig hát a munkahelyem ilyen szempontból elég veszélyes. Babám is beteg volt a múltkor, szegény köhögött egész éjjel.
Vettem neki lándzsád útifú szirupot, meg C-vitamin pezsgőtablettát, csak még nem volt alkalom az átadására (azóta meg már meggyógyult, de elég könnyen lesz náthás, úgyhogy még jól fognak jönni ezek az orvosságok).
Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Hálózati / IP kamera
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Autós topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Jövő áprilisban jön a The Super Mario Galaxy mozifilm
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- További aktív témák...
- 2025-Ös 10 Magos Legújabb Intel Core Ultra 5 225F 10x4.9Ghz RTX 5060TI 16/32Gb DDR5 5600Mhz 1TB M.2
- Ubiquiti UCG-Max-NS Cloud Gateway Max Unifi
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A55 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3293
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Ipad Pro A1709 64GB és 256GB Retina 2K cellular
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest