Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• mhydas99

senior tag

válasz Ricardo #9 üzenetére

Alapbol 256 GB tarhely, SD 8 gen 5, valodi qi2.2-es szabvany (beepitett magnes, bar lehet a sima S26-ban nem), nagyobb akksi, elvileg kicsivel gyorsabb toltes....na ja...eddig 960 euro volt a nyitoar, hat most ez igy (plane ha mar idokozben bekavart a memoria arnovekedes) kilo 1100-ra kezdoaron. Magyarorszagon az S26 alap belepo ara nagy esellyel 460 ezerrol fog indulni, nem hivatalos, de varhato.

• kiskeni

aktív tag

válasz Ricardo #9 üzenetére

Az S23U bitang minden tekintetben. Méret, kamera, üzemidő, kijelző, hardver, a toll. Nehéz megfektetni, nálam nyáron a nagy melegben is kibírt 1 napot simán töltés nélkül, ha nagyon pisztergáltam. Ha csak jegyzeteltem rajta, akkor 2 napot is, 100-0 szerintem ment volna 3 napra is, de sose vártam meg ugyebár a 0-t.

Csak az a fránya méret... Nem tudtam megszokni. Most S25-öt "nyúzok". Azért az idézőjel, mert jelentősen lecsökkent a telefonhasználati időm (szerencsére). Erre sem panaszkodhatok, kamerában visszalépés csak, amit bánok, de elfogadható kompromisszum a kezelhetőség oltárán.

A lényeg, elégedett leszek az S23U-val az biztos.

A cikkhez: világéletemben Samsungos voltam és Snapis volt az első Samsungom, ami kb. telefonhoz hűen működőképes volt. Az előzőek huh... Random felbukkanó, majd eltűnő bootloop az ujjlenyomatokkal babrálás során, melegedés, dadogás, akksi púposodás (2x is), nevetséges üzemidők. Szóval én nem bánom, ha megszabadulunk az exynos-tól :))
    Volt S3 Neo, S6, S9, S21, S23U, most S25.

Új hozzászólás Aktív témák