- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Mobil flották
- iOS alkalmazások
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Légies iPhone halvány színei
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Prohardver app (nem hivatalos)
-
Mobilarena
A Crysis egy sci-fi FPS a díjnyertes Crytek fejlesztőcsapattól, a kritikusok által magasztalt Far Cry alkotóitól.
Új hozzászólás Aktív témák
-
feka007
veterán
válasz
pisti88+ #17581 üzenetére
Én most nem arról beszéltem, hogy nálad menne-e a GX2, hanem arról, hogy egy átlagos gép vinné-e...
Márpedig nem mindenkinek van 650-es Corsaire 8 pines tápcsatikkal.Ahol olyan az elrendezése a lapnak, ott bizony eltakarhatja a SATA-t.
Az más dolog, hogy nektek nem számít a zaj, én pl nem szeretem, ha hangos a gép.
Hosszúságban megegyeznek, de vastagságban nagyobb a GX2 a hűtés miatt...
Dehát alig vagyunk páran akik sűrűn játszanak, tegnap is ment a vita, hogy Beo csinálta a szervert, öten kezdtünk, aztán egy óra alatt mindenki eltűnt... Igaz, én is kiléptem, de én rendszeresen szoktam játszani azért. -
feka007
veterán
válasz
pisti88+ #17538 üzenetére
Far Cry 2 pedig úgyis jól lesz optimalizálva, elvileg egy 8800GT-n már simán kell maxon futnia, úgyhogy nem kell betojni
GX2-t én tuti nem vennék, eddig elég sok gond volt vele, pl. 600W-os tápra nem tudta rákötni a gyerek, alaplapon eltakarta a SATA csatlakozókat nem tudta rákötni a dvd-t akkora, biztos jó hangos is, meg meleg. Meghát a G92 se mai gyerek már annyira... -
feka007
veterán
válasz
pisti88+ #17549 üzenetére
Bírom az ilyen dumákat, jó ha 5%-ot fog az már gyorsulni driverrel, nekem a gtx az első és a fél évvel későbbi driverrel is max 10%-ot gyorsult...
Legfeljebb az újabb megjelenő játékokra tudják otpimalizálni a driverekkel, de az azért szégyen lenne, ha annyira szar driverrel adnák ki a kártyát, hogy utána még 20%-ot gyorsulna.
-
Beowulf_78
addikt
-
Beowulf_78
addikt
válasz
pisti88+ #17538 üzenetére
Tudom hogy nem csak az megy jól...de lehet Far Cry 2-nél (ha lesz benne DX10.1) szebb grafika lesz, az újabb generációs hardver miatt (RV770). De ha nem lesz lé 4850CF-re, akkor lehet marad a 3870 X2.
De igazából még a 4870-et se zártam ki. Bár ha a 2GPU támogatva lesz a FC2-ben, akkor a 4870 sehol nem lesz, és még a 3870 X2 is le fogja lépni.
-
Drenadar
veterán
válasz
pisti88+ #17297 üzenetére
Ez volt a "jól megmondtad neki" ? LoL. Mindegy, ha nem, hát nem . nem erőszak Egyébként senkit nem érdekel kinek mekkora farka van. Csak tudjuk tapasztalatból, hogy a 14 évesek klánban alkalmatlanok mindenre. tisztelet a kivételnek. eddig kb 1 15 évest ismertünk el....
-
Beowulf_78
addikt
válasz
pisti88+ #17239 üzenetére
Leszek én szerver ma este! IP: 5.33.139.177 Név: Nanofaszik jelszó: pü-ben. Akinek kell jelezze 20h-ig!Utána indítom a game-et, és nem fogok kilépkedni a jelszó megadás miatt...
Mindenképp kellene tudni hányan lennénk mert e szerint indítom... azonnalit vagy hatalmit. -
-
keIdor
titán
válasz
pisti88+ #17159 üzenetére
Egyébként igen, azaz egyik ok. 900MHz-ig húzható már a mag... gyári limit 790...
De főleg ventiszabályzás miatt cseréltem.Beowulf:Mi köze is van hozzá a sima 3870-nek? Az is CrossFire vagy mi?
Hardverileg hogy tud valami kiforrni? Hiszen az nem is változik...
ha meg hűtésre gondolsz, mondom meg lehet oldani! Itt vagyok rá én, mint példa... nem kell rá aftermarket hűtő.
-
Beowulf_78
addikt
válasz
pisti88+ #17154 üzenetére
Én olvasom a 4xxx topikot is...
sok az anomália egyenlőre. Drivertől vagy hardvertől majd elválik. A hűtésük mindenesetre gagyi, egy jobb hűtés meg legalább 6-8k.
Szóval egyenlőre ne istenítsük a 4xxx szériát.Lehet majd kiforrja magát, de egyenlőre én még nem ugranék bele. Korai...
Ezért mondtam...jelenleg.Ha kijön a 4870 X2 (ami elvileg erősebb lesz mint a 4870 CF) és anomáliáktól mentes lesz, úgyis azt fogom venni. De jelenleg még nem elérhető.
-
feka007
veterán
válasz
pisti88+ #17085 üzenetére
Annyit tudtam, hogy highon most legalább jól megy... 40-50 fps. De ha kapok normális ajánlatot, akkor elcserélem 4870-re, vagy GTX 260-ra, mert ahogy nézem, alig kéne ráfizetnem. Amúgy nem a kártyával van a bajom, jókis kari ez, de Crysist nem hatja meg a multi gpu, és mivel most szinte csak azzal játszom, így megérné ha jól menne...
-
keIdor
titán
válasz
pisti88+ #17073 üzenetére
Hát ez most olyan 250k-t érhet kb. többet nem. A procit természetesen nem 200k-ért vettem, annyiért hülye lettem volna.
Sokkal kevesebb! Gépre meg autóra nem sajnálom a pénzt. Proci árából egy HD4870 X2-t lehetne most venni perpill.
más: 5.235.70.12 az IP-m... 20:00-kor indítok valamit, eddig 5-en vagyunk, jöhetne még ember!
-
Laraxior
titán
válasz
pisti88+ #17062 üzenetére
akkor vannak erőviszonyok ha nem ugattok egymással skype-on. akkor nehéz nekimenni egy 3as teamnek akik együtt mozognak fedezik egyást. Akik összeállnak 3an már jelenős erőt képviselnek,tök mindegy kikből áll a csapat,csak legyen egy aki mondja mit mikor és hova.
A legtöbb lóvé nem az ölésben van,hanem a foglalásban. mondjuk egy tábornok már közel 1000 ponttal éled újra.Hagy ne mondjam 1000 pöttyöt mire lehet költeni. Láttam olyan videot is hogy egy csávó vezette a VTOL-t egy másik pedig a tetjére ugrott,és onnan pukkantotta az atomot. Kipróbáltuk mi is,semmi trükk nincsen benne. csapat game. az már más tészta hogy 5v5nél úgysem lehet azt megcsinálni hogy 5 ember együtt mozogjon. de mondjuk ha abból kettő sniper, kettő rohamos egy meg valami rakétás vagy mi afaszom,mindegy, stratégia,kis ügyesség.... a gyakorlást hagyjuk,egy időben kezdtünk el játszani a multit,legalábbis G80asok.Keldort hagyjuk,ő jól játszik,nem cheat meg ezaz.Ő ebben jó,lehet autóversenyben meg fos,kit érdekel,játszani jön,az lényeg,minél többen legyünk.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Archívum I. - [link]
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
- Honor Magic 7 Pro - Fekete - Új kipróbált készülék! Karcmentes gyárilag független! 512GB Memória!
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest