- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Telekom mobilszolgáltatások
- Beletenyerelnek a memóriaárak a mobileladásokba
Új hozzászólás Aktív témák
-
twine
veterán
még egy gyors szösszenet:
Abu pld pont ezért "kampányol" egyfolytában a PhysX ellen,(teszem hozzá joggal)
mert amig az Nvidia nem akarja támogatni a 10.1-es microsoft szabványt, addig ne jöjjön mindenféle "idióta PhysX-el", (ami egyébként nekem tetszik, csak a mód nem ahogy bevezetik) mert hiszen tök felesleges,,,csak szétveri a piacot, és azzal eggyüt a te, és én játékélményemet,,,Nem volt neked is eddig jó hogy tudtál mindenféle játékkal játszani? De gondolom jó volt,,,Ha viszont visszatérünk a multba mikor kezdődtek a 3d-s kártyák,,,mindegyiknek saját szabványa volt, és csak arra a zsugára irt játékok futottak rajtuk...jó lenne- jó lesz ez nekünk? Mjad jönnek nemsokára a 10.1-es játékok, akkor meg te húzod majd a szád hogy nem futnak olyan sebességel élsimitva, mint "nállunk"...
pedig épp tetszene egy adott bizonyos játék...eddig ilyen problémád nem volt,,,a jövőben lesz ha ez igy folytatódik...ismét kérdezem,,,örülni fogsz neki? Na ez itt nagy probléma,,,nem az hogy kinek "milyen szinű" (brooáááf)
nekem meg 20 centis
és? gondolom legalább annyira nem érdekel, mint amennyire engem sem hogy másnak milyen szinű
Új hozzászólás Aktív témák
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- TCL LCD és LED TV-k
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen egeret válasszak?
- Vírusirtó topic
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Formula-1
- További aktív témák...
- Eladó egy bontatlan új Sony Xperia 10 VII 8/128Gb fekete színű készülék
- Xbox series controller pink
- MSI Thin 15 B12UC - 15.6"FHD 144Hz - i5-12450H - 16GB - 512GB - Win11 -RTX 3050 - 3 év gari , MAGYAR
- Prémium fejhallgató kábel ( Focal, Denon)
- 15.gen! Intel Core ULTRA 5 245KF (5800X3D-t veri) +wifis lap +16-32GB DDR5 RAM! GAR/SZÁMLA (nevedre)
- Dell Latitude 7490 14" FHD IPS, i5, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- ÚJ Razer Kraken V4 Pro gamer fejhallgató
- AKCIÓ! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 Pro Max 256GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
és? gondolom legalább annyira nem érdekel, mint amennyire engem sem hogy másnak milyen szinű