Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
PROHARDVER! témák
IT café témák
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
Új hozzászólás Aktív témák
-
s4hu|SyD^
addikt
Hellósztok!
Szóval én most vennék egy 19''-os monitort, de ezt nem tudom eldönteni, hogy LCD vagy CRT legyen.
Belinkelem melyik kettöt néztem ki:[link] - ez az LCD
[link] - és ez a CRT, melyiket ajánljátok?
Ajánlhattok másmilyet is a lényeg, hogy jó képe legyen( kifejezetten játékokra legyen jó
) és elfogadható ára, ami max 77 000 Ft. Árt, típust, gyártót kérnék és ha tudjátok akkor a tulajdonságokat is. Előre is köszi a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GQ50F-B FHD 165Hz 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! LG 24MK600M FHD IPS 75Hz 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Ultra Prémium Gamer monitor! Dell Alienware AW3225QF! Legalacsonyabb piaci àr alatt! Garanciális!
- 27% - LG UltraGear 32GS75QX-B Monitor! 2560x1440 / 180Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
- ASUS TUF Gaming VG249QL3A
Üzleti előfizetők hirdetései
- GAMER PC! i7-12700 / RTX 3080 Ti / 32GB 4133MHz / B760M / 1TB NVMe / 700w! BeszámítOK
- iPhone 15 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- HIBÁTLAN iPhone 17 Pro Max 256GB Deep Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akksi
- PE ProLiant ML350 Gen9 Hot Plug 8SFF Rack Szerver! x2 XEON + HDD + 16GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
) és elfogadható ára, ami max 77 000 Ft. Árt, típust, gyártót kérnék és ha tudjátok akkor a tulajdonságokat is. Előre is köszi a segítséget!