Hirdetés
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Fotók, videók mobillal
- Bluetooth-headsetekről általában
- Yettel topik
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- T mint tavasz: képeken a közelgő Xiaomi 17T
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
ripla
addikt
"A sztori olyan gagyi, hogy már a bugyutaság határát súrolja."
Mondjuk az részemről elég ijesztő, úgymond. Mit csináljak egy olyan játékban, ahol buta a sztori és nem ad maradandó élményt? Vágjak fát? Farmoljak? Építsek házat? Horgásszak? 20+ évnyi World of Warcraft az összes ilyet kiölte belőlem.
Nekem történet kell, pl. Last of Us 2, bármikor szívesen játszok vele mert olyan szinten húsba vágó, hogy hetekig az emberrel marad. -
Fapados
Persze hogy meglehet említeni, én imádom a játékot de rühellem ha valaki 1dimenziós játék-kultista és nem tűr el semmilyen kritikát. Viper26 nem az, de abban egyetértek vele hogy ahogy követtük a híreket és videókat a játékról, az azért hamar egyértelmű volt mindenki számára, hogy ezt a címet nem a sztori narratíva fogja elvinni a hátán, hanem az open-world...és így is lett. -
Ellia
addikt
A storyval nagyon egyetértek, kb. egymásra dobált jelenetekből van összetákolva, logikai összefüggés nélkül.
Pl. a 6-7 fejezet között -
leverted a varjú bosst, majd a következő fél órában már a fekete macikat meg az inkvizítorokat (vagy miket) darálod akik megtámadták Pailune-t, de nem derül ki miért... -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple AirPods Max Midnight ! Új Bontatlan / 2028.03.16-ig Garancia!
- iPhone 13 mini 128GB 100% (1év Garancia) - AKCIÓ
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4602, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4684
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Persze hogy meglehet említeni, én imádom a játékot de rühellem ha valaki 1dimenziós játék-kultista és nem tűr el semmilyen kritikát. Viper26 nem az, de abban egyetértek vele hogy ahogy követtük a híreket és videókat a játékról, az azért hamar egyértelmű volt mindenki számára, hogy ezt a címet nem a sztori narratíva fogja elvinni a hátán, hanem az open-world...és így is lett.
VTom