Hirdetés
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 70 Fusion – stílusosan főznek
- 8000 nit, maradhat? A szaúdiaknál kezd a Honor 600 Pro
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Microsoft Rewards
- iPhone topik
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
toxicjew
addikt
Tegnap szórakoztam (próbáltam beállítani) még a grafikával, hát azért remélem aktívan dolgoznak rajta a fejlesztők, hogy javítsák/optimalizálják. Mivel én tvn nyomom, muszáj 4kban tolnom, és úgy azért elég megterhelő a gépnek. Nem beszélve a RR-ról, ami felezi az fpst
De úgyahogy sikerült beállítani, hogy 50-60 között fusson. Néha az volt az érzésem, mintha szét akarna esni a kép, ok eső közben. Annyira intenzív volt. -
icemad
nagyúr
Másik boszi kell majd...
A Swift Abyss Gear receptjét (Gear Blueprint: Swift) a Pai Witch-nél lehet megvenni.
A „boszi” (valószínűleg Sylvia vagy Elowen, a korai witch-ek) nem árulja, ezért nem találtad sehol – a játékban több witch van különböző régiókban, és mindegyik más recepteket kínál (vagy questekkel oldod fel őket). A Swift (Attack Speed +1 és magasabb szintek) blueprint kifejezetten a Pai Witch shopjában van.
Hogyan tovább, hogy egybeolvaszthasd a 6-7 db Swift-edet?
Ved meg a blueprintet a Pai Witch-nél (ez egy recipe, amit „learn”-elsz).
Utána bármelyik witch-nél (Craft Abyss Gear menü → Synthesis) összeolvaszthatod a duplicate-okat:
Két ugyanolyan szintű Swift → egy magasabb szintű (pl. Swift I → Swift II).
Ez a hivatalos mód a upgrade-re, lootolt/geared Swift-ekből.
Fontos: A synthesishez kötelező a megfelelő blueprint (minden Abyss Gear típusra külön). Special synthesis-sel is lehet gamble-olni erősebb cuccokra, de az random.
Hol van a Pai Witch?
A witch-ek faction questjeivel (Journal → Faction Quests → Witches) oldod fel őket sorban. A Pai Witch valószínűleg a Pailune (vagy Paloon) régióhoz tartozik (Witch of Kindness / Bari néven is említik néhány guide-ban). Ha még nem vagy ott, haladj a főquesttel + a witch questline-ekkel (Hernand → Pailune → Demeniss stb.).
Ha már van pár Swift-ed, akkor farmolod őket valahonnan (loot, boss, stb.), szóval közel vagy a szinthez, ahol a következő witch-eket nyitod. Ha megvan a blueprint, bármelyik witch cauldronjánál (Elowen háza is jó) tudsz synthesis-elni.
Ha még mindig nem találod a Pai Witch-et, írd meg, melyik régióban vagy / melyik witch-eket nyitottad meg eddig, és pontosabban segítek! Sok sikert, a Swift attack speed stack nagyon erős tud lenni. 🔥 -
Peace
nagyúr
Igazából csúcs lenne a játék, ha nem ba**na fel minden nap többször.

Megint inventory 134/134-en, leöltem vagy 200+ ellenfelet, kiírja, hogy vége és felszabadítva az egész terület, nem küldi a földön heverő cuccokat a ládába.
Teszek magasról a pénzre, de sokszor van iron meg copper ore a hulláknál.
Küldetés közben lovagolunk a csókával, akit követni kell. Egyszercsak megáll és elkezd szöszmötölni, majd visszateleportál a kiindulóhelyre és kiírja a küldi, hogy menjek vissza és induljak elölről sok 100 méterről.
Ha nem célzok az L1-el, hanem csak szimplán szeretném, ha végrehajtaná az interakciót, akkor általában nem teszi és ugrál, mint egy hülye. Ha nincs mm-re pontosan becélozva a tárgy.
Lovam rendszeresen elsétál inkább, mikor nyomom, hogy ráülnék.
Arról a képernyő elsötétülős őrületről már ne is beszéljünk, amit kétszer egymás után megcsinált és tálcáról kellett bezárnom......
És persze akad még számtalan idegtépő ökörség.
Mindezeket félretéve baromi élvezetes és fantasztikus, amit összehoztak, de szerintem még kelleni fog egy 5-6 hónap, mire ez úgy teljesen egyben lesz. -
krokk
senior tag
Először meg kell nyitni a socketeket, 2 ezüst az első socket asszem a 2 az 10. stb.
Alapban szinte mindenen zárva vannak a foglalatok. Amíg nem nyitott addig nem tudod beletenni a kavicsokat. Én is pislogtam elsőre, hogy miért nem teszi bele ha még nincs semmi. Aztán nézem hogy van külön menüpont a socketek nyitására
-
Peace
nagyúr
Na alakul végre!!!
-
kerepesig
tag
Vouchert kaptam, nem tudok refoundolni. Akkor úgy néz ki, hogy így járátam

Köszi! -
pzstm
titán
1 boszorkanyos questet sikerult megcsinalnines egy barlangbanntalalkozni vele. De valami nem kerek mert nem tudok/tudtam olyan kis gomboket berakninfegygeremre. Valamit nem jol csinalok. Este utanajarok

-
kerepesig
tag
Sziasztok!
Remélem nem szivattam meg magam.
MS - Xbox -on keresztül vettem meg PC-re a játékot, letöltöttem a magyarítást, de nem indul el. Reinstallt kér, gondolom azt hiszi, hogy rossz file lett telepítve. Van erre megoldás? 
-
Peace
nagyúr
Újabb kedvenc hibám. Story küldetés, hatalmas harc. Levágtam megint több 100 embert, loot nincs összeszedve. Odaérek emberhez, akivel beszélni kell közben, elsötétül a kép teljesen. Hangok vannak, de ennyi. Feladatkezelőből kilép, megint buktam mindent a földön.......lehet itt most tényleg jó lett volna várni 1 évet a vásárlással.
-
Peace
nagyúr
válasz
Viiktor1989
üzenetére
Érezni fogod. Ha simán ölsz és mennek a boss-ok, addig oké. Amikor már a sima ellenfeleket is 10 percig csépeled, akkor már sovány.
-
Peace
nagyúr
Háhh, meglett!!! Leültem egy YT videót nézni és szinte minden kérdésemre választ kaptam. **arul csináltam az enchantolást. Tegnap örültem, mint állat, hogy az egész páncél szettem is teleraktam lasztikkal. Nos hiába, mert a kesztyűbe rakott attack növelő, csak a pusztakezes harcra érvényes a csizmába rakott pedig csak a rúgásokra.
Úgyhogy kuka az egész! És a hátunkra rögzített pajzs is hozzáadódik az értékeinkhez kétkezes fegyver használat esetén!!! Úgyhogy megyek is teledobálni labdákkal. És megyek levadászni a boszit, ami árulja a Swift I receptet végreeeee!
-
Peace
nagyúr
Kicsit szomorú, hogy nincs legalább egy össz DPS mutató, így fogalma sincs az embernek, hogy mivel jár jobban. Én a játék elején talált kétkezes kardot használom, mert mindig is ezeket preferáltam. 1-2 alkalommal váltottam kíváncsiságképp egykezes+pajzsra, de fél órát csépeltem azokat a trash mobokat, amik a longsworddal 2 vágásból lementek. Lehet két darab egykezesnél jobb a helyzet, de mivel a világ összes matija elment a mostani kardra, akkor 2 egykezes felhúzására kétszer annyi kellene. Én egyelőre hülyét kapok, hogy van vagy 6-7 Swift Abyss gear-em és nem tudom egybeolvasztani őket, mert a boszi nem árulja a receptet és semmi infót nem találok a neten, hogy mikor és hogy lehet megszerezni...
-
Vessel of dark Pursuit, kétkezes kard
északon dobta egy boss, elég erős és 5db runa van benne , elementális extra bónusz sebzése van!
Soul Spear, legendás lándzsa, ezt csak úgy találtam egy barlangban, igen jól sebez és az extra támadása soulokat szór az ellenfelekre, hátránya nem lehet fejleszteni és runa hely sincs!
Tauria Curved Sword, egykezes kard,holló boss dobta brutál jó
-
S e t h
nagyúr
Ki milyen fegyvert preferál?
Nem tudok ellenállni a dual wield setupnak, de vonz a kétkezes is.Azon agyalok, hogy holnap megkeresem a Righteous Verdict kétkezest és kipróbálom érdemes-e lecserélni a katanát+alap wolf kardot.
-
Peace
nagyúr
válasz
Viiktor1989
üzenetére
Nem kapsz jobbat. Vagy hát minimálisan igen. De itt a felszerelés fejlesztés a kulcs, a későbbiekben pedig az abyss gear-el fejlesztés. Kíváncsi vagyok mi lesz később, mert két szintre van a maxtól a kétkezes kardom és vannak ellenfelek már most, akiket csépelni kell jó ideig. Izgis lesz!
-
Viiktor1989
aktív tag
Aki esetleg már elkalandozott Demenias felé,ott már azért erősebb ellenségek is lesznek. Na ti ott pl milyen erősségű karddal mentetek? Mekkora volt a kard attackja? Mikor érdemes arra venni az irányt? Inkább csináljam a kuldetéseket és majd kapom a jobb fegyvereket, ruhákat?
-
warcat
veterán
Valamikor elfelejtette frissíteni magát és azóta be van akadva nálad szerintem.
Egyszer már velem is megesett, várom az eredményt a bankárnál és semmi nem történt.A délután nagy része a Greymane-k előkerítésével telt, közben ketyegett az idő a háttérben
Nagyjából működőképes a tábor.Érdemes jó sokat adakozni az egyháznak mert egy erős bónusz szorzót ad a tábori nyersanyagos stb.küldetésekért járó jutalomra.
-
Peace
nagyúr
És ha bárki tud bármi infót, hogy hol szerezhetem meg végre a Swift 1 receptet, azt megköszönöm!!! Nincs helyen betenni minden abyss geart és idegesít.
-
Peace
nagyúr
Baaaaakker!!! A falon csak mászással megközelíthető érceket csak szét kell force puncholni....
-
VTom
Topikgazda
A gazdag részeken (birtoiooon pl.) vannak Noble (nemes) típusú npc-k.
Némelyiknél arany rúd van, akár 3 is.
A lámpással lescanneled.
Felveszed a maszkot.
Nekiütközöl, és kizsebeled.
Elviszed a bankba az aranyrudakat.További pénzügyi tanácsokért kövesd az oldalamat.
-
Peace
nagyúr
Nincs belőle törés, de azért én hoztam Nektek kalóz verziót.
Jó gusztustalan volt ez a boss és elúszott pár 100 loot is, de ez van. Eddig ha felszabadult régió, akkor kiírta, hogy a loot ment a ládába, most nem. Kutya szart se csinál, néha felvesz 1-2 holmit. Nekem meg nincs energiám szedegetni, miközben tonna számra ölöm az ellenséget......
-
-
VTom
Topikgazda
válasz
-)Verso(-
üzenetére
PC-n is van még mit javítani. Gyönyörű amúgy a játék, de sok még benne a hiba.
A vicc, hogy mindig is grafikaőrült voltam, és ez az egyetlen játék, aminek meg tudom bocsátani a hibáit is
Számomra eddig abszolút dream came true a játék.
Mindig eltervezem, hogy most akkor elmegyek A-ból B-be, és ott ezt meg ezt csinálok, de soha nem érek oda, mert mindenhol elkóborolok, felfedezek, keresgélek, vagy csak egyszerűen véletlenül találok valamit.
Ilyenek, hogy besötétedett, úgyhogy elindultam tábortüzet, vagy más éjszakai szállást keresni (az éjszakákat többnyire átalszom, minden játékban, amiben csak lehet) de véletlenül találtam egy szobrot, ami két gyertyát tart. Gondoltam meggyújtom őket (Külön kiemelném a kovaköves animációt, még erre is gondoltak a készítők, nem csak úgy odacsettint, és felgyúl a láng). Na, ahogy meggyulladtak, kinyílt a szobor mögötti hegyoldalban egy rejtett ajtó, volt ott egy kincsesláda, benne egy kard.
Szintén véletlenül találtam egy baromi nagy gödröt, ambe lemászva van egy ajtó, amit ugyan még nem sikerült kinyitni, viszont a gödör fenekében találtam egy alig észrevehető barlangot, amiben gyémántot tudtam bányászni.
Egyszerűen nem ereszt a játék, legszivesebben egy hét szabit vennék ki, és egész nap nyomnám, nagyon régen volt ilyen érzésem, talán még anno a Witcher 3 esetében.
-
Viiktor1989
aktív tag
Köszi a natív felbontás segítséget
-
VTom
Topikgazda
válasz
Viiktor1989
üzenetére
Nem tudom milyen konfigod van, de nincs esély.
Natív felbontással, minden maxon nekem RTX4090-nel 35fps, DLAA + frame generation-nel 45.
5120x1440, kb. 10%-kal kevesebb az erőforrásigénye, mint a 4K-nak.De nem is szabad natí@ban tolni, mert Ray reconstruction csak a DLSS-ben van, úgyhogy a megoldás a DLSS különböző módjainak a bekapcsolása. Én pl. eddig DLSS 4.0-val nyomtam, quality mode, minden maxon, 75-85fps. Ma kapcosltam vissza a DLSS 4.5L-re, mert Moby kolléga azt mondta, hogy az jó lesz nekem

-
krokk
senior tag
nem a legelső küldetés volt? (a kötelező bázisos próba küldit nem számolva) én arra amikor elküldtem őket, utána volt esemény ami miatt megszakadt a küldi és nem is volt elérhető a funkció amíg azt a küldetést be nem fejeztem. Ott jelezte is hogy megszakadt és az emiatt az esemény miatt volt.
-
Még nem láttam, most fogom meghallgatni, de gondoltam berakom ide, mert már a címének semmi értelme. Bár 15 (?) éves játék, de inkább Skyrim-hoz kellene hasonlítani (nem grafikailag nyilván).
Gamingbolt: How Close Is Crimson Desert to Red Dead Redemption 2? -
Akkor az lehet olyan küldetés volt, amit ha befejeztek akkor vége és nem csinálják tovább 🤷 Azért eléggé sok féle fajta küldi van, de mindegyiknek ott van a leírása amikor kiválasztod...de a lényeg, hogy a menüben is látod sőt a térkép is jelzi, ha éppen van aktív melóban valaki/valakik
Ilyen barnás sárgás kis ikon, és folyamtosan villog és pörög körben az adott területen ahol ténykednek az embereid! -
rakkimcer
tag
Elkaptam egy
nevűt, épp egy erődbe próbáltam be menni, az ajtóban volt.Bleed Bandit
Nincs rá bounty, de a neten sem találok semmit.
Kénytelen voltam elengdeni, hátha később lesz rá valami. -
Moby
veterán
válasz
Viiktor1989
üzenetére
Van. Beledugsz a gépedbe két 5090-et, lehet menni fog natívan

-
Hogyne működne, láthatod a quest menüben is hány százalékon áll éppen, vagy ha "haza mész" ahol kiválasztod ott is, de ha elvégeznek az embereid egy adott feladatot, egyből írja a játék is és jobb felül megmutatkoznak a plusz nyersanyagok, hogy hozzá adódott! Amíg nem mondod le az adott melót addig folyamatosan azt csinálják, ezt otthon manuálisan tudod megtenni, és utána kiosztani más melókat amik elérhetők...
-
toxicjew
addikt
Köszi a visszajelzést mindenkinek. Este próbálgatom majd.

-
pzstm
titán
legfrissebb buildben van valami issue HDR-el (Konzolon legalábbis tuti).
érdeme sHDR Off-ra rakni, akkor is van HDR
-
Peace
nagyúr
Bázis küldetések működnek? Hol látom a folyamatban lévő küldetést? Napokkal ezelőtt elküldtem 2 emberem. Sehol sem látok folyamatban lévőt. Gondoltam akkor választok másik missziót. Azt mondja, ha leokézom, akkor a másik megszakad. Mindkét emberemre azt írja, hogy elérhető. Gondolom azt kéne mutatnia, hogy küldetésen, nem? Elég lehangoló, hogy se a bank rendszer, se ez nem működik látszólag.......
-
Moby
veterán
Nincs 4.5 RR implementáció. Ez is totál félrement valahol. A probléma(?) a 4.5-el az(?) hogy nem kapott új RR modellt a 4.5-el, tehát az a 4.0-val megegyező RR-t hasznája. Szóval úgy gondolja, hogy ő nagyon mást lát 4.0 alatt az RR-ben, ott valami durván működik nála a placebo effekt, merthogy ugyanaz. A Noise Reduction más a 4.5-ben, emiatt az összkép is más, de az RR az pont ugyanaz.
-
toxicjew
addikt
Milyen configon tolod? Tegnap beszálltam én is a buliba az 5070ti-ommal. Kinlodtam egy sort a grafikával, de a RR eléggé üti az fpst.
A többiektől is kérdezném. Akinek hasonló kártyája van, nézett vmi videót, vagy mi alapján lőtte be a grafikát? Itt kifejezetten a RR miatt kérdezem. Állítólag az must have. Előre is köszönöm

Moby: azt mondod, hogy a driverben foreceolod a 4.5öt? Általánosan, vagy csak a játék beállításaiban?
-
Peace
nagyúr
Ha valaki rájött miképp válik elérhetővé a Swift 2-3 Synthesis lehetőség Elowen boszinál, azt megköszönöm! Van már 4 db Swift 1-es golyóm, jó lenne egybegyúrni!
-
Viiktor1989
aktív tag
Arra van lehetőség,hogy natív 4kban játszhassak,de mellé bekapcsolhassam a ray tracinget is?
-
VTom
Topikgazda
Ja, félreérthető voltam, nem a játékba integrálásra gondoltam, hanem a 4.5 Ray reconstruction implementációra. Nem csak ebbena játékban van vele baj.
Normál esetben így van, ahogy írod, nem kell hozzányúlni az adott játékhoz, csak ha valami jelentős változást hoz a DLSS verzió.
-
VTom
Topikgazda

-
pzstm
titán
ez csak valami bug, félrenéztem valamit vagy tényleg ha lett egy kutyám és jön velem az akkor lootol is?
-
Moby
veterán
De a DLSS nem így működik. Nem kell külön semmibe implementálni a 4.5-et, driver szinten rá lehet forceolni bármire, ami 4-et használ. Nálam így megy, mióta megjelent. Ez megint valakinek a rettenetes okossága amit leírt, és terjed a sok marhaság.
/mármint implementálni lehet persze, azt, hogy a játékban külön engedélyezni ezt vagy azt. A motor nem igényel külön implementációt.
-
-
Peace
nagyúr
válasz
VágniValó
üzenetére
Az lett írva, hogy nem működik az RR 4.5-el, így visszatettem 4-re. Nyilván sosem lesz olyan, mint natív 4k-ban, de nekem így is gyönyörű. Sose hittem volna, hogy 70-120-al fog hasítani RT-el. Nincs 2 millas gépem, úgyhogy le a kalappal. Az látszik, hogy az engine mindent butít, ami 10m-nél távolabb van. Gondolom úgy érték el ezt. Meg hogy a 7 GB VRAM használatot sem éri el.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AliExpress tapasztalatok
- Bittorrent topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Media Player Classic és Home Cinema (MPC-HC)
- BestBuy topik
- Új IP, erős rajt: a Pragmata hétvégére már 1 milliónál járt
- További aktív témák...
- LG 27GX790A-B 2K-480HZ-0.03MS 3 ÉV GYÁRTOI GARANCIA
- Szolid RDY2PLAY Gamer PC - Ryzen 2600 // 16GB DDR4 // GTX 1080 // 512SSD + 2x1TB HDD // WIN 11 PRO
- AMD Ryzen 5 1600X AM4
- Eladó Apple iPad (2020) 2. generáció Cellular + WiFi 512 GB
- iPhone 16 128GB gyári független hibátlan 2028.10.20. Apple jótállás
- Dell Inspiron 5490 /i5-10210U/4GB/500GB M.2/MX230/WIN11/Új akku/Billentyűzet problémás/Számlával!
- 278 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- Lenovo T495s Ryzen 7 pro 3700U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, garancia
- 27% - ASUS ROG Swift PG27AQDM OLED Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 0.03ms /
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
De úgyahogy sikerült beállítani, hogy 50-60 között fusson. Néha az volt az érzésem, mintha szét akarna esni a kép, ok eső közben. Annyira intenzív volt.

Teszek magasról a pénzre, de sokszor van iron meg copper ore a hulláknál.

Soul Spear, legendás lándzsa, ezt csak úgy találtam egy barlangban, igen jól sebez és az extra támadása soulokat szór az ellenfelekre, hátránya nem lehet fejleszteni és runa hely sincs!