Hirdetés
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- MIUI / HyperOS topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Megint Samsung-gyártott Snapdragonról pletykálnak
- iPhone topik
- Két új Poco C-széria mobil érkezett
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
S e t h
üzenetére
Lóval nekem is problémám akadt. Még a patch előtt szelídítettem meg egy Elantrima fajtát, mert ilyen még nem volt. Egyből használtam is. Patch után mégis visszaváltott az előtte használt Rokade nevű legendás lóra. Ez az Elantrima ugyan ott van a "garázsban", de kiválasztani nem tudom.
-
válasz
shotika
üzenetére
Elhiszem, hogy neked jobb így. Lehet akkor én fordítva vagyok bekötve, megszoktam az előzőt, nem mondom, hogy a kategóriák nem hasznosak, de egyébként.. nem tetszik.

#1615myckey
Nem sztm, tegnap is igy adta be mindig a Mapot
[Controller] Improved the map so that it can be opened by holding the DualSense touch pad or the Xbox controller's View button. Úgy értettem ez arra vonatkozik, korábban nem próbáltam. -
De nekem a térkép így tökéletesen bejön , mindig. Balosra.
Ez a mostani patchcsel került bele így szerintem, ha hosszan nyomod a nézetváltó gombot, akkor térkép.
Ellenben én meg a képeket nem találom
Ugyanoda ment a játék, ahová a Windows képmetsző is, intézőben láthatod simán, hogy "képek\képernyőképek". Nem tudom egyébként, hogy megjavították-e már ezt, nálam korábbi verziókban egy 17 kbyteos teli fekete képet mentett a játék saját fotó módja, képmetszőt használtam helyette miután beállítottam a témát.
-
Ez az inventory jócskán el lett b@szva, név szerinti rendezés teljesen megszűnt, ha ki akarsz venni mondjuk egy páncélszettet, az összetartozó részeket molyolhatod ki külön.
-
Inventory átalakításnak mondjuk nem örülök, miért kellett a fegyvereknek felülre kerülniük, ha típus szerint emelkedőben rendezek? Sokkal inkább keres az ember a leltárban mást, mint, hogy a fegyvereket oly sűrűn nézegesse, érthetetlen, hogy ez volt a közösségi igény.. de ugyanígy a privát ládában is, így vagy a semmitérő ház berendezési tárgyai vannak felül vagy a fegyverek, mindkét esetben tekergetni kell, hogy ki tudjak venni egy ellátmányt amit oda termelnek a többiek vagy egy fejlesztési hozzávalót.

Szerk: közben látom, hogy jobbra-balra lettek kategóriák is, akkor ezt most megint meg kell szokni, nekem megfelelt a régi.

-
Ti találkoztatok már olyannal, hogy megszereztetek egy tárgyat, beraktátok a ládába, aztán később meg már nincs benne?
Megvolt a Frostcursed armor set, valamint az Odeck's set is, mindkettőből hiányzik a plate armor, tuti, hogy nem adtam el őket.
-
Amint megláttak elkezdtek menekülni, honnan tudták azt hogy őket keresem, az rejtély
Mert Kliff személye Pywell szerte ismert, hogy nem tűri a korrupciót, meg a tolvaj tevékenységet.
Amúgy ha meghal a célszemély, akkor is le tudod adni, legalábbis én nem találkoztam olyannal, hogy emiatt ne lehetett volna, pedig 20+ bountyt megcsináltam már kb. Az egyik napokig vagy hetekig volt halottan egy helyen, míg újra megtaláltam és bevittem leadni. -
válasz
WATERDACA
üzenetére
Nekem múlt hétvégén volt talán az első nap, igazából több is, hogy egyáltalán nem tudtam játszani a játékkal. Héten visszaültem elé 1-2x és valahogy már nem éreztem azt a csít, ami három hétig nem engedett a szorításából. Puzzle-ök szerintem is nehezek, nulla támpont van hozzájuk, csomó kérdőjel van emiatt a térképemen.
160 óra körül már beleraktam, az 5 nagy területből 3-at szinte teljesen bejártam, de így is van még bőven mit csinálni. Sokszor beleesek abba a hibába ilyen ow játékok esetében, hogy mindent szeretnék megcsinálni, egyelőre ez itt túl nagy vállalásnak tűnik.
Ettől függetlenül nagyon tetszik és be is fogom fejezni, csak lehet kicsit most besokalltam vele.
-
Van rá egy egyszerű (fél)megoldás, amíg nem javítják ki ezt a hibát, ahogyan a topikgazda is írta korábban, ő éjszaka alszik a játékban.

Az első linkeden lévő dolgot egyébként én is tapasztaltam 9070-es kártyán, de amíg ezt nem láttam, nem értettem teljesen mi a problémád.
-
-
145 órányi játék után tűnt fel, hogy a táborban a sátram mögött van egy üllő. Én meg mindig bejártam a városba éleztetni.
-
válasz
Viiktor1989
üzenetére
Mert te nem tudod használni, hanem a másik két játszható karakter valamelyike.
-
-
Az a boss szerintem is messze van az egyszerűtől, már korábban is írtam, úgy 50 próbálkozásból tudtam megcsinálni, 3 nekifutásból. 1-2. alkalommal leginkább a töltőképernyőt néztem.
Találtam egy másik adatbázis oldalt, itt a különböző stat pontok alapján még rendezni is lehet a cuccokat.
Az 5 socketes shieldet továbbra sem találom, valakinek sikerült már?
-
-
Horgászbotból is többféle van a játékban, alap, finom, pororin + egy legendás, bizonyára a jobb változatok kellenek a kapitálisabb méretek kifogásához. A simával nekem már sikerült egy 80+ cm-es menyhalat kifognom, amikor egyik mellékküldetés kapcsán leopárdsügért kellett fogni. Azt viszont nem tudtam, hogy halakból is vannak legendásak. Bár épp az ne lenne, amikor minden is van.

-
Én sem váltottam még, a képen lévő csajszi a Greymane klán egy tagja, Naira, egy mellékküldetést csináltam épp vele.
Nálam most olyan történt a játékkal, épp
mentem leölni, Steel Mountains környéke és ha nagy a tömeg, elkezd recsegni a hang, játék újraindítása után jó, de ha odamegyek, rövid idő után újra elkezdődik, remélem ezt hamarosan javítják, mert ez így elég rossz. Ahogy látom nem egyedi az eset.Bradie Gu-t -
Épp a lopott disznót cipeltem haza a hátamon a karámba, amikor is összetalálkoztam egy arra járókelő hölggyel, aki megjegyezte, hogy a Herspia lovak kiválóak egyébként málházásra is.
ez kész, milyen apró részletek vannak ebben a játékban, hihetetlen.
nem spórolták el a fejlesztők.. vagy ez csak a páncél?Naira melleit

Levegőben úszás, vízesésnek felfelé, többször is reprodukálható volt.
-
válasz
VoltanIgor
üzenetére
Ez nekem is megvolt, több soron is, hirtelen össze tud ott verődni egy 15-20 főből álló hatalmas pajzsos, kétkezes kardos, lándzsás csapat és agyonvágják az embert. Ha megnézed ott a térképet és rámégy a vörös színű épületekre, írja is, hogy csak azután lehet felszabadítani, miután az xxx nevű (nem jut eszembe) főküldetést megcsináltad. Szóval szerintem addig kár arrafelé gyötrődni.
-
bossról vélemény? Tudom, könnyű..Antumbra's Sword
Én háromszor futottam neki, ami ténylegesen azt jelenti, hogy összesen kb. 50 próbálkozás lehetett. Nem bánom, hogy sikerült túllépni rajta, nekem eddig ez volt a legnehezebb, már-már fel is mérgelt picit, amikor egyetlen kardcsapással padlóra küldött. -
Vad tehénen ne lovagoljatok vissza a táborba feleslegesen 2500 métert, mint én tettem, mert az állatot nem lehet regisztrálni a karámba, csak eladni a középső boxban.
-
A mai termésből:

-
-
válasz
rottenbull
üzenetére
Lehet, hogy nekem is volt annyi összesen, fene tudja, de a táborba már beleadtam 700+ ezüstöt, meg költögettem is belőle, nem sajnáltam magamtól.
Gold bart viszont csak 1 db-ot találtam, azt sem embernél, hiába világítgatom őket, nem járok szerencsével.Későbbiekben egyébként alkímiával lehet majd készíteni is, recept már megvan hozzá:

#840rottenbull
A templomban, a papnál. -
válasz
rottenbull
üzenetére
Tudom, hogy át lehet váltani 500 ezüstre, de be is lehet fektetni ugyanott, viszont bukni is lehet rajta. 3 befektetésből volt ez a kb. -200 ezüst, fentebb rosszul írtam. Egyelőre nem erőltetem a dolgot, viszont ilyen sima loot cuccokból szerintem elszomorítóan kevés az az összes amit össze lehet szedni, tábor úgy ahogy működik, de nem mostanában lesz még amikor beadom a 2000 ezüstöt a közösbe.
-
Ilyet, elmentem a szekeremmel a legközelebbi kereskedelmi állomásra, korábban nem figyeltem, hogy egy adott termékből minimum 25 db amivel lehet kereskedni. Meg akartam fordulni, a szekérrel fellöktem egy tűztálat, az egész fogat megszorult az állomás előtt, leégett a szekér, meg a kereskedelmi állomás is, a lovak elfutottak.

Szóval ebből sem lett pénzem, de károm annál inkább. Szűkmarkúan méri ez a játék a pénzt és olyan embereket sem találok, akitől le lehetne nyúlni 1-2 aranyrudat.
Eddig 1 db-om volt, kétszer is próbáltam befektetni a bankban, az eredménye kb. -300 ezüst volt. -
Belekerült a mostani patchbe ez is, most már de döntheted el, melyik ajtót szeretnéd kinyitni.
Javították az alvási hibát és a tábortűznél való várakozást is. Hoppá, végre megpihenhet Kliff, azt hiszem 46 napot volt ébren nálam és még mindig azt mondta, hogy nem fáradt.
(a saját táboromban sem tudtam aludni, illetve a tábortüzeknél inaktívak voltak a gombok, amivel ki lehetett volna választani, hogy hány órát várakozzon) -
Azt mondjuk nem értem, ha van a táboromban most már kovács is, aki ugyanúgy Greymane mint én is, én hívtam a táborba, akkor egy tárgy fejlesztéséhez vagy egy tárgy készítéséhez miért kell kiszedegetni a hozzávalókat a ládából?
Megoldhatták volna ezt egyszerűbben is, így annyi, hogy nem kell utazni hozzá, de ugyanúgy molyolni kell vele. -
B@szott jól néz ki ez a játék, még mindig. Néha tényleg csak megáll az ember, forgatja a kamerát és nézelődik, én legalábbis ezt teszem.

-
Mi az az üresjárat? Nálam még akkor nem volt?
Tábortűznél sem láttam még lehetőséget várakozásra, pedig jó párat találtam már. Főzni lehet, de ennyi.
Olyan volt már, hogy egy küldetést más napszakban kellett megcsinálni és akkor az oldalsó menüből lehetett a várakozásra nyomni és egyből folytatni a küldit. -
Boss fightoktól én is paráztam, és az első nehéz is volt, meghaltam vagy 15x, de miután fejlesztettem a felszerelésemet, kitapasztaltam az irányítást, a többi már közel sem volt az. Valamelyik megvolt elsőre, valamelyik 1-3 max halállal, teljesen vállalható.
Más:
Hogyan lehet ebben a játékban aludni? Akárhol is találok egy ágyat, rányomok, hogy pihenés, Kliff mindig azt mondja, hogy most nem tudok pihenni vagy nincs idő alvásra. Egyszer sem tudtam aludtam még.
Nálatok a hernandi átmeneti szállásra visszakerült a saját láda a sátorba? Valaki írta korábban, hogy a 3. fejezet után lesz újra ott, 5.-ben járok talán, de nálam csak a saját táborban van.
Lehet ez valami bug, meg az alvás is.
-
Csecse lópáncélt is lehet venni.

Fotómód nálam valamiért nem működik, a végeredmény egy üres fekete kép lesz, ezeket Windows képmetszővel készítettem. -
válasz
matebabaja
üzenetére
Én pont tegnap találtam egy kaszát, és ahogy a többi eszközt, legyen az seprű, kalapács, csákány, akármi, ugyanúgy, ugyanonnan a radiális menüből ezt is elő tudtam venni.Tudom, mert ki is próbáltam.
Nálam is volt egy olyan kétkezes kard, amit nem lehetett felszerelni, eladtam, így lement róla a gond.
-
Bountyk esetében nem lehet gyorsutazni? Vagy csak én nem jöttem rá? Épp elkaptam
és 3,2 km-t kellene hozzá lovagolni, kicsit sokallom.Salvatore-t
-
válasz
VágniValó
üzenetére
Nekem a saját lovamat sikerült kis híján agyoncsapni az általam kivágott fával.
Ilyen 20% hp-ja ha maradt, kellett gyógyítani rendesen.Mozgáson érezhetően javított a patch, sokkal kevésbé akar letáncolni a karakter a szikla pereméről a halálba.

Viszont a grafikai beállításokat nálam még mindig nem jegyzi meg a játék, indításkor újra be kell lőni ezeket.
-
Azt írja a Patch Notes, hogy "The Private Storage is located at the initial temporary lodgings in Hernand and at the Howling Hill Camp." Nálam az ideiglenes hernandi szálláson a sátorból teljesen eltűnt a láda.
-
Ezekkel mit kell csinálni? Egyszer csak előbújt 2 db ilyen kő kukac szerű valami, lenyomtam őket, mindkettő után lett egy-egy ilyen, de ugye nem derült ki semmi..
-
Elképesztő, hogy ez a játék milyen részletesen ki van dolgozva. Éppen horgásztam és a túlpart szélét dobáltam, ahogyan azt igazából is tennénk. A túlparton a napon addig csak sütkérező daru vagy flamingó meglátta ezt és egyből ráment az úszóra, megzavarva az egész folyamatot.

Azt tudtátok, ha egy faluban/városban lévő templomtornyot ha megmásszátok és megkongatjátok a harangot, a régióhoz kapcsolódó összes terület felfedésre kerül, mintha manuálisan bejárásra került volna, valamint így láthatóvá válnak a főbb helyszínek, érdekes pontok is.
-
Boss fightok nem lesznek a kedvenceim, ezektől már a bemutató videók alapján tartottam. Nagyon könnyen ledaráltak, néha csak pislogtam, hogy már megint meghaltam, szinte meg sem tudtam karcolni.
Mondjuk volt nálam egy kisebb összejövetel este, így néhány tüske és fröccs elfogyasztása próbáltam, lehet ez is közrejátszott.Kailok, the Hornsplittert szerintem 15-20 próbálkozás után sikerült csak megcsinálni éjszaka, így utólag videóról nézve pedig egyáltalán nem tűnik nehéznek.
-
válasz
GeneraL_XTX
üzenetére
"Ki akarsz lépni megkeresed a menüben a 28. almenüpontban a vissza a kezdőképernyőre gombot"
Ettől azért jóval egyszerűbb, pár gombnyomás az egész kontrolleren, először nekem is macerésnak tűnt, amíg rá nem jöttem, jobb oldali menüből others, és ott van rögtön a back to title screen és már léphetsz is ki, bár tény, hogy egy exit to windows még elfért volna itt.
-
Homályos képpel én nem találkoztam, mint fentebb írták néhányan, számomra sokkal inkább tűnik a kép néha - főleg napos jeleneteknél - túlélesítettnek, olyan mintha túl lenne tolva a kontraszt, gameplay videóknál számomra nem volt ez ennyire szembeötlő, de összességében nincs vele gondom, néhol tényleg áll-leejtős a grafika.
A menüt és az inventoryt is kezdem megszokni, az oldalsó menüből pikk-pakk el lehet érni mindent, amire szükség van, gyorsan.Számomra a legnagyobb problémát az okozza, ahogy interakcióba tudunk lépni vagy épp nem tudunk tárgyakkal. Bár hangsúlyozták, hogy kontrolleres irányításra van kihegyezve a játék, de apró tárgyakat felszedni egymás mellől macerásnak tűnik, állandóan játszani kell a kamerával, hogy előjöjjön a menü, amivel végre tudom hajtani az akciót, a játék nem igazán segít ebben.
-
Irányítás szerintem is fura, de mivel több bemutató videóban is mondták ezt, így annyira nem lepődtem meg rajta, kár, hogy beigazolódott. Kontrolleren a gombkiosztás teljesen szembemegy az akármelyik játékban is megszokottal. "A" gombot kell nyomni vagyis nyomva tartani a futáshoz, ergo futás közben szét sem tud nézni az ember, mert nincs mivel használni a jobb oldali analógot.
Az új AMD driverrel lett a játékban FSR 4.1, a sima natív élsimítástól nekem szebbnek tűnik FSR natívban, élesebb a kép.
-
3 percet már tudtam kb. játszani, aztán ahogy Ross-szal kellett beszélnem, kidobott az asztalra.
-
Aki videókártyához vagy procihoz kapott kódot, az AMD Rewardson keresztül tudta már a Steamen claimelni? Nálam egyelőre semmi, pedig ugye az előtöltés nemsokára indul.
-
Csak nem bírtam a véremmel, megvettem én is. A világ, meg, hogy mennyi mindent lehet csinálni benne nagyon tetszik, a grafika áll-leejtős, a harc része viszont számomra meglehetősen nehéznek és kihívást jelentőnek tűnik, bár hangsúlyozzák, hogy nem soulslike, de néha 10-15 ellenféllel kell küzdeni, néha pedig brutál bossokkal. Emiatt kicsit aggódom, de majd meglátjuk mi lesz.
Jól gondolom, hogy ez inkább kontroller barát játék lesz?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell notebook topic
- Projektor topic
- Ha Darwinra hallgat az AI, nehéz lesz megállítani
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Spórolós topik
- Házimozi haladó szinten
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Renault, Dacia topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- AKCIÓ! MacOS 26! UTOLSÓ GEN iMac 27" 5K i7-10700K 64GB RAM 512GB NVMe Radeon Pro 5700 XT 16GB gar
- 4K Gamer PC //Számítógép // Ryzen 7 9850X3D // 5070Ti // Számla + Több év garancia //
- Bomba Ár! Panasonic ToughBook FZ55-2 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I 4G WWAN I W11 I Garancia!
- Új MSI 15 Katana FHD IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB DDR5 1TB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 256GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4462
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Amúgy ha meghal a célszemély, akkor is le tudod adni, legalábbis én nem találkoztam olyannal, hogy emiatt ne lehetett volna, pedig 20+ bountyt megcsináltam már kb. Az egyik napokig vagy hetekig volt halottan egy helyen, míg újra megtaláltam és bevittem leadni.

Én háromszor futottam neki, ami ténylegesen azt jelenti, hogy összesen kb. 50 próbálkozás lehetett. Nem bánom, hogy sikerült túllépni rajta, nekem eddig ez volt a legnehezebb, már-már fel is mérgelt picit, amikor egyetlen kardcsapással padlóra küldött.
Kecskéket találtam csak a tábor mellett, abból is csak gidát, meg nőstényt, bakot nem. Mindjárt indulok akkor tehenet lopni.