Hirdetés
- Mobilhasználat külföldön
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Yettel topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
Új hozzászólás Aktív témák
-
Trak
addikt
Nekem is 630-as van, előtte egy Sony bedugós volt, annak a kábele kb. 2 hónap alatt szétmállott (persze ez nem garis dolog a Sony szerint...), ezt vettem helyette, már több, mint 1 éve megvan, tökéletes.
Aurvana nagyon durva lehet, csak rohadt drága, annyit nem adok ki egy fülesért
-
Trak
addikt
válasz
verser233
üzenetére
Gari 1 év, ha jól tudom. Az, hogy olcsóbb-e ha rendelsz, mint itthon, annak utána kell nézni. Nézd meg itthon mennyiért tudnád megvenni, és nézd meg az online shopban is, aztán meglátod

Az online shopban először is válaszd ki, hogy Magyarországról vagy, akkor fogja mutatni az ide vonatkozó árakat.
Zen Vision:M™ €247.00 ex VAT €298.87 inc VAT
Ez alapján bruttó 298.87 euróba fog kerülni, és szerencsédre 99 EUR felett nincs szállítási díj.
Viszont csak dombornyomott bankkártyával lehet rendelni. Ez például az oka, hogy én még nem rendeltem a Micromhoz kiegészítőket a shopból.
[Szerkesztve] -
Trak
addikt
De mér nincs?

Pont azért kérdeztem most a MicroPhoto aksit, mert néztem pár dolgot a shopban, és az aksi vétel is felmerült.
És mivel a napokban volt a kezemben egy Micro Photo, ami annyira meggyőzőtt, hogy biztos, hogy az lesz a következő lejátszóm, így ha már vettem volna, akkor ehhez való akksit vettem volna, mert azt most a Micro-hoz is tudtam volna használni és később a Photo-hoz is.
Igen, ezt a pack-ot néztem én is, így hogy nincs nagyobb aksi, szerintem ezt fogom venni.
A pack mellett valószínűleg még ezt rendelném:
[link]
Ebben a csomagban lévő tok ugyanaz, mint ez külön, ugye?
[link]
Ez gondolom jó a Photo-hoz is, nem? Övre szerelhető?
Barátnőmnek egy Nano Plust akarok venni, ahhoz esetleg tudsz ajánlani valamilyen jó kiegészítőt, ami van a shopban, de elkerülte a figyelmem?
(Igazából a karon hordható tartón kívül semmit sem találtam ehhez
) -
Trak
addikt
Ez mi?
[link]
Erősebb aksi? -
Trak
addikt
válasz
modestmouse
üzenetére
A Pixmanián két féle nagyon jó kis tok van:
[link]
[link]
(Nem tudom miért vált át francia nyelvre... a képeket látod, nézd meg a pixmania.hu-n, ha érdekel valamelyik)
Az első az hivatalos Creative cucc, fent van az oldalukon is.
Ehhez kapcsolódóan egy kérdés Raymondhoz: ezt a hivatalos tokot fel lehet szerelni övre?
[Szerkesztve] -
Trak
addikt
válasz
modestmouse
üzenetére
Nekem 5-6 órát szokott bírni. EQ bekapcsolva, 17-18-19-es hangerő.
Leszeded a Creative oldaláról a legújabb firmware-t (1 db exe file), csatlakoztatod a lejátszót a számítógéphez és elindítod az exe file-t -
Trak
addikt
válasz
modestmouse
üzenetére
Mennyit használod egy nap?
-
Trak
addikt
válasz
modestmouse
üzenetére
Ez nem 5-10 évvel ezelőtti mobiltelefon...

-
Trak
addikt
Nekem már megvan lassan fél éve, de még semmi bajom nem volt a fülhallgató csatlakozóval.
Jó a Creative online shop, de amiket írsz nettó árak, a bruttót is nézd meg. Igaz még így is megéri, én is rendeltem volna már régen, de sajnos nincs dombornyomott bankkártyám.
Ha Neked van, és tényleg rendelsz majd cuccokat, akkor szólj, adok pénzt, rendelhetnél nekem is
Teljesen szabványos jack dugós a csatlakozó.
Az ujjlenyomat igazán csak a kijelzőn látszik, de azt úgysem kell taperolni, és egy mozdulattal eltüntethető. A legjobb védelem a Creative shopból rendelhető
Zen Micro Carry Case. Ha van hozzá egy távirányítód, akkor elő sem kell venni, így külsőre nem is használódik.
[Szerkesztve] -
Trak
addikt
válasz
modestmouse
üzenetére
Nem nagyon lesz olyan bolt, ahol ki lesz állítva. Egy 50-60k-s cuccot M.O.-n nem nagyon szeretnek kirakni...
De amúgy ugyanolyan, mint az 5GB-os, szóval ha találsz valakit, akinek van, kérd meg, had nézhesd meg. -
-
Trak
addikt
Semmi pitypirity.
gregorik:
Neked ez a firmware van fent?
Creative Zen Micro PlaysForSure Firmware for subscription music services 2.11.02 (2.33 MB)
Ezzel ugye Media Player 10-el tudok majd program nélkül másolgatni.
És erre tudom majd rárakni ezt:
Creative Zen Micro Firmware 1.11.01
Ebben elég sok javítás van, szerintem érdemes felrakni. -
Trak
addikt
Megvan, megszereztem, enyém a DRÁGASÁG

K* jó ez a cucc, még csak pár órája van meg, de már beleszerettem
-
Trak
addikt
Ahhh, segítsetek...
Most fogok venni egy Zen Micro-t, de sehol sem lehet kapni hozzá külön aksit...
Pixmanian sincs, nagykerben sem hoznának, mert csak 10-es csomagban tudnának rendelni, és ha kettőt be is vállalok, akkor is sok nekik a maradék 8.
A creative online bolt meg egy kicsit drága MO.-ra.
Nem tud valaki mégis valami helyet?
gregorik: Te úgyis 3 at kaptál hozzá, nem adsz el egyet véletlenül?
-
Új hozzászólás Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Gaming notebook topik
- OLED TV topic
- Ultrakönnyű Logitech "G305" egér? Úgy tűnik, igen!
- World of Tanks - MMO
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Arc Raiders
- Bekeményítenek az ügyfelekkel szemben a memóriagyártók
- Titkos szabállyal tereli a hazai megoldások felé a félvezetőgyártóit Kína
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- ÚJ könyv: Gloviczki Zoltán - A holnapután iskolája
- Apple iPhone 14 Plus 256GB / 100%-os akkumulátor / 12 hónap jótállással
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
- iPhone 12 64GB 95% (3 hónap Garancia)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF B550 R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6900XT 16GB Zalman Z10 Plus EVGA 850W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest