Új hozzászólás Aktív témák

• TheRolf

csendes tag

válasz pete_21 #101 üzenetére

Hali!

Először is nagyon köszönöm a fáradozásaidat, örülök, hogy valamiféle supportot sikerült kapnom :) Másodjára már sikerült is az install, működik, az egyetlen gond, hogy hiába kapcsolom ki a Windowsban, hogy programok ne használhassák kizárólagosan a hangkarit, a Winamp hibaüzenetet dob, hogy nem fér hozzá, mert egy másik folyamat használja. Ez van WaveOut pluginnel, "Hangszórók: Audigy" kimenet beállitással. WaveOut plugin + Microsoft hangleképző kimenet beállitással a lejátszás elindul, csak nincs hang. Ha OpenAL plugin az output, ott csak akkor megy, ha a hangkártya maga van beállitva kimenetnek, tehát úgy veszem észre, hogy közvetlenül fér hozzá, igy azonban a Creative EQ és társai nem indulnak el, illetve nem tudom hogy az EQ-s beállitás mennyire marad érvényben (szerintem semennyire, mert megkerüli az OpenAL). DirectSound pluginnél üres az ablak, ahol a kimenetet lehetne választani.
    Összegezve, Winamppal vagy nincs hang, vagy nem fér hozzá a kártyához, vagy megkerüli annak EQ beállitásait, ennek azért nem örülök, mert szeretnék egy globális EQ-t, nem a Winampon külön állitgatni. Ezen kivül most nézem csak, hogy ha OpenAL-t használok akkor a google chrome már csak vmilyen digitális kimenethez fér hozzá, és nyilván nincs hangja.
    Az első linken levőt tettem fel, a 3.8ast, és szeretném is külön állitgatni a mélynomó sávját, ezért nem raktam még fel a 4.5öst, mivel irtad, hogy az máshogy működik.
    Az alaplaposhoz most tettem új drivert, a progi Advanced módra kattintásnál összesz*rja magát, szóval a rendszergazdák rokonsága eléggé a teritéken van mostanában :D
    Ennyi lenne a gondom, előre is köszi bármilyen tanácsot :)

Új hozzászólás Aktív témák