Hirdetés
- iPhone topik
- Eddigi legjobb DxOMark helyezésével zárta 2025-öt a Vivo
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen robotporszívót vegyek karácsonyra? (2025)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Jövő héten mutatkozik be a OnePlus új szériája
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
Új hozzászólás Aktív témák
-
ranger
csendes tag
Az enyém cucc is ilyen.
A búgást majd meghallgatom, ha hazamegyek.
Nekem az áramellátással van gond. Mostanában bekapcsolás után valami kontakt hiba miatt néha kikapcsol az erősítés, elalszik a távirányítón a led, aztán visszajön stb.
Ezen kívül szerintem jól szól, egy kisebb szobába bőven sok is.
Szerintem megéri az árát. -
egyatti
csendes tag
Sziasztok
Nemrég vettem egy Creative Inspire T5900-ast, és van egy kis gondom velük, mégpedig az, hogy a hatsok, de fõleg a jobb hátsó zúg.
Ezt olyankor lehet észrevenni, ha nem küldök beléjük semmilyen jelet. Vagyis be vannak pl. dugva a számítógépbe, de nem jön ki a hangkártyából semmi.
Vagy ha a jelkábel ki van húzva teljesen a mélynyomóból, vagyis nem kap semmi jelet.
Ilyenkor az elsõ három kellemesen sistereg, nagyon halkan, de a hátsókban hallatszik egy búgás. Fõleg a jobboldaliban, amelyiknek a kijövetele a
mélynyomónak a hátulján a legközelebb esik a tápkábelhez, vagyis az egyenáram bemenethez.
Ha csak éppen bekapcsolom a hangszórókat, vagy teljes hangerõre húzom jel nelkül, a búgás ugyanolyan erõs, mondjuk csak akkor hallatszik, ha nagyon közel hajolsz.
Amennyiben bedugok a falba egy laptop transzformátort is ugyanabban a szobában, akkor már elég keményen szól a két hátsó, mondjuk még mindig csak akkor hallatszik, ha közel hajolsz, nem hallod ha megy a zene, de azért egy kicsit nyugtalanító.
Szóval én csak arra tudok gondolni, hogy a transzformátor nincs elég jól megcsinálva, nem eléggé simítja ki az áramot és hogy a hátsó hangszórókért felelõs részek nincsenek olyan jól megcsinálva mint az elsõk.
Természetesen ha a hangszórókat összecserélgetem egymás között, akkor is a hátsó kijövet zúg.
A kérdés az lenne, hogyha valakinek van ilyen hangszórója, nem néznétek/hallgatnátok meg, hogy nálatok is van-e ez a jelenség, jó lenne tudni, hogy ez csak az enyémnek a baja, vagy rossz a tervezése a cuccnak, vagyis van-e értelme visszavinni a boltba, vagy csak hiába járkálok velük.
Elõre is köszönom a hozzászólásaitokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- iPhone topik
- Bittorrent topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- VGA kibeszélő offtopik
- Eddigi legjobb DxOMark helyezésével zárta 2025-öt a Vivo
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gitáros topic
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3453
- Apple iPhone 15Pro 128GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- Lenovo ThinkPad X1 Active Noise Cancellation fejhallgató
- Eladó Samsung Galaxy S22 8/128GB / 12 hó jótállás
- Dell latitude 5495 - 14" FHD, Ryzen 5 pro 2500U, 8GB RAM, SSD, EU bill., jó akku, számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

. Épp a héten akarok én is egy ilyen hangfal rendszerre szert tenni, a zúgáson kivül jó a kütyü ? Vagyis megéri beszerezni ? Sound Blaster Live 5.1 -hez lenne .