Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Android szakmai topik
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
ranger
csendes tag
Az enyém cucc is ilyen.
A búgást majd meghallgatom, ha hazamegyek.
Nekem az áramellátással van gond. Mostanában bekapcsolás után valami kontakt hiba miatt néha kikapcsol az erősítés, elalszik a távirányítón a led, aztán visszajön stb.
Ezen kívül szerintem jól szól, egy kisebb szobába bőven sok is.
Szerintem megéri az árát. -
egyatti
csendes tag
Sziasztok
Nemrég vettem egy Creative Inspire T5900-ast, és van egy kis gondom velük, mégpedig az, hogy a hatsok, de fõleg a jobb hátsó zúg.
Ezt olyankor lehet észrevenni, ha nem küldök beléjük semmilyen jelet. Vagyis be vannak pl. dugva a számítógépbe, de nem jön ki a hangkártyából semmi.
Vagy ha a jelkábel ki van húzva teljesen a mélynyomóból, vagyis nem kap semmi jelet.
Ilyenkor az elsõ három kellemesen sistereg, nagyon halkan, de a hátsókban hallatszik egy búgás. Fõleg a jobboldaliban, amelyiknek a kijövetele a
mélynyomónak a hátulján a legközelebb esik a tápkábelhez, vagyis az egyenáram bemenethez.
Ha csak éppen bekapcsolom a hangszórókat, vagy teljes hangerõre húzom jel nelkül, a búgás ugyanolyan erõs, mondjuk csak akkor hallatszik, ha nagyon közel hajolsz.
Amennyiben bedugok a falba egy laptop transzformátort is ugyanabban a szobában, akkor már elég keményen szól a két hátsó, mondjuk még mindig csak akkor hallatszik, ha közel hajolsz, nem hallod ha megy a zene, de azért egy kicsit nyugtalanító.
Szóval én csak arra tudok gondolni, hogy a transzformátor nincs elég jól megcsinálva, nem eléggé simítja ki az áramot és hogy a hátsó hangszórókért felelõs részek nincsenek olyan jól megcsinálva mint az elsõk.
Természetesen ha a hangszórókat összecserélgetem egymás között, akkor is a hátsó kijövet zúg.
A kérdés az lenne, hogyha valakinek van ilyen hangszórója, nem néznétek/hallgatnátok meg, hogy nálatok is van-e ez a jelenség, jó lenne tudni, hogy ez csak az enyémnek a baja, vagy rossz a tervezése a cuccnak, vagyis van-e értelme visszavinni a boltba, vagy csak hiába járkálok velük.
Elõre is köszönom a hozzászólásaitokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Projektor topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- iPhone topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Építő/felújító topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- SSD kibeszélő
- További aktív témák...
- M5! KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRAAKCIÓ!!! SPACE BLACK MacBook Pro 14" M5!!! 10C/10G 16GB 1 TB Gar!
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 15 2025 M4 24GB RAM 512GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Dell Precision 5530 15,6" UHD touch, i7 8850H, 16GB RAM, 4GB VGA, 512GB SSD, jó akku, számla, gar
- Lenovo ThinkPad L14 Gen 4 - 14" - Ryzen 5 pro 7530U, 16-32GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

. Épp a héten akarok én is egy ilyen hangfal rendszerre szert tenni, a zúgáson kivül jó a kütyü ? Vagyis megéri beszerezni ? Sound Blaster Live 5.1 -hez lenne .