- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Redmi Note 8 és 8T
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
Aktív témák
-
Agyzuzo
addikt
Két éve nem fejlesztik és küld nem éppen publikus infokat a gépedről ide-oda... A helyedben nem használnám...
-
Ploszi
senior tag
Superman! Nekem is szokott CRC-s lenni letöltött file, ilyenkor én újra letöltöm, másodikra mát OK szokott lenni, én ebből arra következtettem, hogy a server és az én gépem között sérül.
-
guest
veterán
Használj ReGet-et, azzal jönnek le legbiztonságosabban az adatok. A GetRight-ot felejtsd el, esetleg még tehetsz egy próbát a FlashGet-tel is. De a ReGet a legjobb ha biztosra mész.
-
McJames
senior tag
A hiba (feltehetőleg) nem az ''Ön'' készülékében van. :)
Gyaníthatólag a hibás letöltött állományok nagyobbik része szórakozással kapcsolatos, igaz?
Mert akkor a hiba többnyire az adott ISP anti-warez munkájának köszönhető és mint ilyen nem felróható. Sajnos ez van... Keress hibátlan anyagot. Többnyire az is van... :) -
Superman
nagyúr
Nem tudom más hogy van vele, de én nagyon rühellem, ha letöltök valamit, megpróbálom kicsomagolni, különösen, ha fontos programról van szó, aztán a tömörítő ''cirkulus redundancia controll'' errorral (ha jól emlékszem ez a rövidítés feloldása) leáll. Mióta megvettem a CD -írót, fura módon az állományok 80% - a CRC hibával jön le. Ilyen nagy számban sosem töltöttem le CRC -s állományokat, pedig most már nem az Explorer belső letöltőjét használom hanem GetRight - ot. Ja, nincs olyan progi, ami kitömörít akkor is, ha CRC -s egy állomány?
Aktív témák
Hirdetés
- Antivírus szoftverek, VPN
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Core V21 Enermax 650W
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest