- Magisk
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sick Boy
őstag
Meg van vmi nagyon ajánlott biztonsági frissítés, vmi 0.10 az 1.0PR verzióhoz (ami ez az optimalizált cucc is), de ugyanazt csinálja, szintén .xpi kiterjesztésű és ugyanúgy nem települ, mi a baj ezzel?
A magyar nyelvi file is ehhez van, de az sem települ.
Lehet, hogy az XP SP2 miatt van ez? (most tettem fel tegnap) -
Sick Boy
őstag
rohadt jó, nagyon gyors. M2 cuccal tolom Athlon XP 2500+ barton (éppen 1500 MHz-en járatva) stuffon és én olyan 30%-ra saccolom a gyorsulást, eszetlen jóóó!
és az ikonja is cool
Csak azt a rohadt nyelvi fájlt nem tudtam feltelepíteni basszus... a firefox.hu-n (Bővebben: link) van letöltenivaló, ilyen .xpi file és hiába engedem, h telepítse, aszongya feltelepül a cucc, ha újraindítom a firefoxot, de nem történik semmi, még a gép újraindítása után sem...
Néztem a magyar mozilla projekt honlapján (Bővebben: link) onnan is le lehet tölteni, de ekkor sem történik semmi, pedig a névjegy alapján ez a Firefox is 1.0, és a nyelvi fájl is ehhez van (verziószám tehát stimmel) úgyhogy nemtom, hogy mi lehet, de meg kellene oldani valahogyan, ha valakinek sikerült, akkor ne szégyellje azt leírni!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook S761 - i7-2GEN I 8GB I 320GB I 13,3" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest