Hirdetés
-
Mobilarena
Ide várunk:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xaels
félisten
válasz
pirosmajom
üzenetére
Nem azt mondtam, hogy nem fogja üzemi korlátok között tartani, de valószínűleg hangosabb lesz mint egy több csöves, nagyobb ventis változat.
-
Xaels
félisten
válasz
pirosmajom
üzenetére
Nem használtam, de 12cm-es venti, 4hőcsővel. Csodákra nem számítanék.
-
Xaels
félisten
Ezek szerint nem volt jól felrakva a hűtő. Pasztából nem kell sok, egy bors (nem borsó) -nyi mennyiségnek elégnek kell lennie, ha előre felkened akkor meg elég nagyon vékonyan kenni. A 7700 és a 8700F (ezt kb a 7600X-el szokták párba rakni) is 65W-os procik, az enyém 41 fokon megy most win alatt 600-700 közötti RPM melett, igaz az Assassin 4S-ben 14cm-es venti van, de a DeepCool CH160 nem egy túl nagy házikó. BF6 Béta alatt 75,5 fok volt a peak amit mértem, de az esetek túlnyomó többségében az alatt van.
-
Xaels
félisten
Szerintem is jól teszed, ha újrapasztázod. Nem hiszem, hogy az 50fok idle-ben megfelelő lenne. Ahogy néztem tesztet, ott a gyári értékeken egy Noctua NH-U14S hűtő alatt 70fok körül mérték ezt a procit játék alatt. Alap böngészésnél 40 körülről kéne induljon egy átlagos 25fok körüli közegben.
-
Xaels
félisten
Sziasztok. Nem olyan régen vettem egy DeepCool Assassin 4S-t. AM5-re szereltem és amikor azokat a lapkákat lecsavaroztam az alaplapi távtartókra akkor nem figyeltem és elcsúsztak a bütykökön ilyen fél millimétert, emiatt nem sikerült elsőre rácsavarozni a hűtőt, ezt egy kis figyelmes újracsavarozással megoldottam. Pár nap után nem indult el a gép, mert a BIOS nem érzékelte a ventilátor fordulatszámát, nem is volt mit mert a légkeverő nem tudott elindulni. Látszott, hogy időnként próbál elindulni, de nem sikerült magától, egy kis manuális ráhatás segített. Aztán következő alkalommal nem volt vele gond és ha már ment akkor nem volt baja, csendesen tette a dolgát viszont azután megint elkezdett szarakodni. Gondoltam emiatt nem fogom darabokra szedni a gépet és csak a ventit cserélem. Csere ventilátort nem találni sokat, csak olyan 140mm-es ventilátor felel meg aminek 105mm-esek a felfogatási pontjainak távolsága és nem szögletes a keretük, a 120mm-es ventik nem maradnak meg fixen a fém lefogatóval. Egy Noctua NF-P14r redux jó volt cseredarabnak, viszont a gumi rezgéscsillapítókat nem lehet átrakni a deepcool ventilátorról, mert hát azok miért is lennének mással kompatibilisek, és emiatt lötyög a venti a helyén. Erre egy paraszt megoldást sikerült kiviteleznem, odakötöztem a hütő hőcsövéhez a ventilátort, így hangtalan és tökéletesen működik.

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LEGO klub
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Gyúrósok ide!
- iPhone topik
- Kisebb verzióban is elérhető a Redmi Pad 2
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- PlayStation 5
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- VoLTE/VoWiFi
- További aktív témák...
- 27% - Cooler Master MasterLiquid PL360 Flux 360mm White vízhűtés!
- 3Db Corsair ICUE 120MM 4-Pin PWM RGB Ventilátor White 31-006669
- DeepCool Tápegység 500W - PF500 (80 Plus, Aktív PFC, 12cm )
- Eladó tápegység 500 watt kapacitással - Cooler Master RS-500-ACAB-B1
- 27% - MSI MAG CORELIQUID 240R V2 AIO vízhűtés!
- TAVASZI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Eladó 1db Nokia steel hr hibrid okos óra dobozával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4474, 100% AKKSI
- 27% - ASUS VY279HGR IPS Monitor! 1920x1080 / 120Hz / 1ms / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest