- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Mobilhasználat külföldön
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
Új hozzászólás Aktív témák
-
sg22
senior tag
válasz
JoolsNOS #1963 üzenetére
nemtudom, félek, hogy e miatt melegedik túl. az egyik ventillátor pont a huto borda hátára fujja, tudod ac freezer pro 64em van, pont a hátára fujja, aszittem jót tesz neki, de látod, hogy nem. a másik ventillátor meg a ház másik odlalában van, másik irányba fujja a levegot. ez nem okoz gondot, hogy az egyik balra fujja, a másik meg jobbra? btw alul feszeltem, prime 95ot futtattam, ház ventillátorok ki, oldallap le, és maximum 56-57 fokosak voltak a magok, a cpu 58. néha 1-2 fokot lejjebb ment, ezek voltak a max értékek. ezek már jobbak nem?
-
sg22
senior tag
Sziasztok!
Ma egy kicsit megilyedtem, mert kb 2 hete vettem egy phenom 955 BE-t, lefutattam egy everest stress testet (10 percig ment) max 62 fokig ment fel a magok homérséklete, a kupaké meg 61(idle 46 fok). a gyári hutot lecseréltem egy ac freezer 64 pro pwm re, mer' nagyon hangos volt. azt olvastam h 55 fokig kéne mennie, afolott mar nem nagyon egészséges, a kritikus homérséklet 70 fok, ezért ilyedtem meg. van a házban 2 ventillátor. az alap gyári paszta van a hűtőn. na most nem nagyon magas ez a 62 fok?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- Samsung Galaxy S23PLUS 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged