Hirdetés
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Hazai akkumulátorrekordra pályázik a OnePlus 15R
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Mobilinternet EU-n kívül, eSIM adatcsomagok használata
- Android szakmai topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
fbeni91
tag
semmi gond az ékezetek miatt! el tudom olvasni.
am nem pontozok! rendesen elkenem! és zsírtalanítom!! Mindig úgy csinálom!! Most voltam boltba, ilyen 4kábeles ventillátort nem kaptam.mivel az IBM-nek ez egy speciális csatlakozója!!.. pff.. :@...
A legrosszabb hír az h a procit nem tudom állítani! nem engedi!! nem tudom kisebbre venni!
Maxon fut! sajnos! Hűtőbordás sem kaptam nagyobbat! mert mindegyiknek túl kicsi az átvevő felülete!! :S pedig lettek volna szépek! úgy majd neten veszek ha lesz több pénzem! :S :S mert ott vannak megfelelőek is! A fordulatszámmal nem tudok mit csinálni! most írok a szervíznek ahol vettem a gépet számlára! és garanciális!! ( Marseus! ).................... többet már nem tudok... :S :S
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légtisztítót vegyek?
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- Milyen alaplapot vegyek?
- Okos Otthon / Smart Home
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Melyik tápegységet vegyem?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- iPhone topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock X870 R9 7950X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4090 24GB Be quiet Pure Base 501 LX white
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Starlight-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4183, 100% Akkumulátor
- PlayStation 5 SLIM DIGITAL 1 TB + kontroller 2026.12.09-ig garanciális, számlával!
- Urvolax vezeték nélküli tolatókamera és kijelző / 12 hó jótállás
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
am nem pontozok! rendesen elkenem! és zsírtalanítom!! Mindig úgy csinálom!! Most voltam boltba, ilyen 4kábeles ventillátort nem kaptam.mivel az IBM-nek ez egy speciális csatlakozója!!.. pff.. :@...