Hirdetés
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Máris megvásárolható az Ulefone új RugKing szériája
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Elindult a One UI 8.5 béta program
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Felújított okostelefonokat kínál a Rejoy
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
Új hozzászólás Aktív témák
-
lipi67
nagyúr
Szia!
A validdal kapcsolatban:Ha nézed Zájec vetette fel,hogy elég szegényes a valid,mert kéne hőmérséklet és az,hogy milyen feszen történt.(én se csináltam sose).Ha megadtad előzőleg krammerkának az adataidat(lap,cpz tipus,FPO,memória,hűtés)akkor már ezeket külön nem kell.Most azon filózunk,hogy módusuljon-e a valid,vagy bővüljön ki egy új opcióval a táblázat.Jó lenne ha mindenki elmondaná a véleményét,mint már jeleztem,nekem teljelesn mind1,csak döntsétek már el(szabad ország
),hogy mi a legmegfelelőbb nektek,hogy van értelme stb..S ha végre lesz egy MAX OC egységes opció,akkor az marad az etalon.Tőlem lehet úgy mint régen(akkor egy everest kellet ahol látszódtak az érzékelők,s 2db cpuz ablak(cpu és mem fülek),most egyelőre valid.
Ha mindenki leírná a véleményét,tudnánk továbblépni.
Te,hogy szeretnéd?(Ez mindenkinek szól!)
Légyszi írjatok véleményeket!Köszi!!!

Új hozzászólás Aktív témák
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Máris megvásárolható az Ulefone új RugKing szériája
- HBO Max
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Építő/felújító topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- Duplázni félévente
- C# programozás
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5440 14" Touchscreen i5-1235U 16GB 512GB 1 év garancia
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3497, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

),hogy mi a legmegfelelőbb nektek,hogy van értelme stb..S ha végre lesz egy MAX OC egységes opció,akkor az marad az etalon.Tőlem lehet úgy mint régen(akkor egy everest kellet ahol látszódtak az érzékelők,s 2db cpuz ablak(cpu és mem fülek),most egyelőre valid.