- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Fotók, videók mobillal
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bagira01
veterán
Ezek nem bolti árak, azért ott még nem tartunk
. Ramnak még nem kérdeztem utána, ezeket is csak egy kósza ötlettől vezérelve kérdeztem meg. Előreláthatólag nem lesz túl sok időm a géppel szarakodni úh lehet nem lesz belőle semmi
Ramkit asszem nem lenne ennyivel olcsóbb a boltinál de 30k-s kit olyan 22k körül jönne ki kb.
-
Bagira01
veterán
-
Bagira01
veterán
válasz
akoska07 #4777 üzenetére
Ugyan az az alap úgyhogy sok különbség nem is nagyon lehet
Emléxem én még 30k-ért vettem anno az elsőt
Lehet e8400-nál sikerül egy kicsit lejjebb vinni a feszeket. Látom ts is i7 fele kacsintgatsz, úgy jársz mint Zájec teljesen elvadulsz és ilyen halandó procik már nem is fognak izgatni
Mod: fet-ek nem is melegszenek annyira, az inkább paraszvakítás a heatpipe inkább jobban felmelegíti őket mint hűtené
-
Bagira01
veterán
válasz
akoska07 #4103 üzenetére
Kérdés mibe visszafejlődés
Max fsb-be biztos, de mindennapi használatra 1xűbb a p35
Én pld szívesen cserélném vissza a húgom gépébe lévő abit ip35-öt erre az ep45-ds3r-re csak 1. lusta vagyok 2. nem akarom hallgatni az ordítozását h mit csinálok a gépével(amit mellesleg én vettem
)
-
Bagira01
veterán
Olyan furcsa h e8400-al ilyen feszen már 4-4,3Ghz volt meg
Na mind1, tuningoljon aki csak bír
-
Bagira01
veterán
Na meglett a nyóccónéccá 1,216v-on
-
Bagira01
veterán
válasz
krammerka #3944 üzenetére
Asszem ezzel a procival lezárul egy 6db-os e7200 kereső túra
Ep35-ds4 annyiban mindenképp jobb, hogy van rajta LLC. 2 magos procik alá nagyon jó az ep35-ds4, sőt q6600 alá is. Én is jobban ellennék egy p35-ös lappal, de ez olcsóbb volt. Persze húgomnál még megvan 1db jó öreg ip35 a biztonság kedvéért -
-
Bagira01
veterán
Hijja, 1,1v vid-es e7200 a birtokomba
-
Bagira01
veterán
Mi van itt, múlt hét szombat óta nagy kaka se történt
-
Bagira01
veterán
-
Bagira01
veterán
válasz
MPowerPH #3861 üzenetére
Pedig tudtad, többek között én is írtam a york topicba h x48-tól csodát ne várj
Q9xxx alá nagyon jó az ud3r/p nekem volt ep45-extreme(bitang olcsó) is az még jobb, csak abba lincs llc, ha ddr3 kell akkor ep45t-extreme kell admi jó 16-18k-val drágább a sima extreme-nél. Szerintem allj vissza ddr2-re vmi jó crucial elég, mint ami akoska-nak van.
-
Bagira01
veterán
válasz
MPowerPH #3811 üzenetére
Ami Gaben-nél van az így ment ip35-be
-
Bagira01
veterán
válasz
akoska07 #3750 üzenetére
Azt én se ha kifejezetten a rávaló lenne meg, nem pedig vmi másról kéne lemondani, hogy meglegyen. Hétfőtől még egy e7200 tulajdonosa leszek. Addig keresgélek míg egyik 0,9v-on nem viszi az alapórajelet
(#3750) akoska07: Még időbe zsírozd le subaru pot-ját, mert ha sikerül neki az első hely lehet félteni fogja a hátsóját, nehogy a tpowerrel legyepáld
Bár neki nb potja is van az elég nagy előny lehet(sebaj azt is kunyizd el
)
-
Bagira01
veterán
válasz
akoska07 #3744 üzenetére
Elsőnek tényleg durva, kivéve ha legalább 3 fős csapatod van és tudod, hogy tényleg keményen fogjátok nyúzni a procikat
(#3741) bzs73: Nem feltétlenül kell annyi, ahogy nézem a rippin.org-os listát, első hely 1,64v-al volt(mondjuk utána jönnek az 1,9v-os eredmények is
)
-
Bagira01
veterán
válasz
akoska07 #3740 üzenetére
Itt a fasza pot 67-70k-ból ki is jönne
Ha 60k-ból kigyünne én vennék 1-t aztán bérbeadogatnám míg be nem hozza az árát, mikor nem haasználom. De sajna szerintem nem sokan tolonganának a bérbevétellel
Mod: Nvida egy nagy nyúzógép, elmehetnek a sarokra virágot árulni
-
Bagira01
veterán
válasz
akoska07 #3737 üzenetére
Ugye kupaktalanítva volt a procc, szépen hűtő felrak, óvatosan, indítok semmi kép mondom jóvan. Másik gépbe átviszem működik, visszahozom megint nem. Aztán vhogy elindult, gondoltam az érinkezés rossz vagy mittomén, szerkesztettem hozzá leszorítót úgy se jó. Vagy 10-15 ször ki-be a procc, próbáltam gape pad-al is. Aztán végleg kampec. Másik procikkal is volt ilyen gond, mígnem rá 1 hónapra hd4850 kifingott egyik napról a másikra
-
Bagira01
veterán
Én annyira nem rágtam le, mert nekem anno csak ip35-be ment szóval max fsb 530Mhz körül megállt, mert ugye abba a kingmaxok nem annyira mentek
Boltból egyáltalán nem volt jó procim, e8400-akat év elején vettem tömegesen egyenesen az intel-től
(#3719) akoska07:Rakd föl a kompit ne szarakodj léghűtéssel
-
Bagira01
veterán
-
Bagira01
veterán
-
Bagira01
veterán
válasz
akoska07 #3245 üzenetére
Nem panaszkodom, ez a 3. q9550-em
Amúgy ep45-extreme is jól mehet fsb-be
De jobban örülnék ha az e2140 valahogy visszahozható lenne, kis teste hangtalan vacog a polcon és a voltok már nem lehelhetik belé az élet melegét
(hacsak nem az egyik kondi szar be rajta az alján) Még van egy ip35-öm is itthon szóval szívesen visszafogadná ha feléledne, az utód megvan egy e6300 személyében, de nem bejövős a 7x500Mhz 1,36v-on
-
Bagira01
veterán
Nem olyan nehéz a giga, yorkfiled tuning az idegölő, de az minden lapba
Ja ez volt az első e8400, origi procc, én bontottam ki, először aszittem vmi szar, mert a ram miatt nem ment a tuning, aztán 1,344v-on összejött a 9x500Mhz, és azt hittem h ennél jobb e8400 már nem is lesz aztán a legjobb az 1,28v-on 9x500Mhz-es e8400 volt
(#3243) akoska07:Hát nálam ritka, mert q9550 megyeget benne
-
Bagira01
veterán
válasz
akoska07 #3239 üzenetére
Tpower elég fostalicska lap, ott még huszonezer féle mv-os meg anyámkínja beállítás van, és elég leprán néz ki
De ha az bírja az fsb-t akkor az kell
x48 szintén 620Mhz körül bírja úh nincs értelme cserélni, ud3-as széria is akörül, azért a 10-20 Mhz-ért meg nincs értlme
-
Bagira01
veterán
válasz
akoska07 #3235 üzenetére
Valami csak bírja, ott van még a csx diablo, azok is elég jók. Vegyél egy biostar tpower-t az bírja az fsb-t, csak elég... lap
-
Bagira01
veterán
válasz
akoska07 #3231 üzenetére
Bírják azok, csak legyen minél hidegebb. Azért csak ennyi jött ki belőe(3dmark06) mert ip35 meg a kingmax ramok nem akarták az igazat 535Mhz-es fsb felett
Nekem most van ep45-ud3p-m meg ep45-extreme-m(itt-ott) is, de nincs wolfimSajna 600Mhz felett már a ramok is beleszólhatnak szinkronba azért nem minden ram bírja 1200 felett
-
Bagira01
veterán
válasz
lizakattila #3228 üzenetére
A crossfire támogatás a különbség x38 és x48 2x16x-os pci-e-t tud míg a p45 csak 16x és 8x-osat. x38-as lapot nem érdemes venni eléggé fsb ellenesek
(#3223) akoska07: Szép-szép, de próbáld megszerezni az 1.1625v vid-es e8400-am ami már fene tudja hol jár(asszem Gaben-nél ven) az ment mint állat, meg az 1.175v-os amit BMW001 vett meg
-
Bagira01
veterán
A hétvégén a jó öreg e2140-em végre szárazjég alá kelrül(bár nem nálam), de kíváncsi leszek mit megy
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Revolut
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Harmadszorra is haladékot adott a TikToknak Trump
- Óra topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen POS terminál szolgáltatót válasszon egy mikro- vagy kisvállalkozás?
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 7 5700X - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700X Processzor!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 8700G Processzor!
- Intel Core Ultra 7 265 /// Bontatlan, Teljesen Új // Üzletből, Számlával és Garanciával
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Gainward Phantom RTX 4070Ti 12GB GDDR6X Videokártya!
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest