- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
subaruwrc
félisten
szombaton jegezünk ez már egészen biztos. a cél természetesen a wr lenne de ha reálisan gondolkozunk, ennyi nincs a prociba, bár lehet hidegbe megindul mint az állat, de ekkora javulást azért nem várok. ennél fontosabb hogy megpróbálunk majd vele superpi 1m wr-t dönteni a kategóriában amihez 5ghz felett kéne mennie picivel...
ha belefér akkor még pifast és superpi 32m is -
subaruwrc
félisten
-
subaruwrc
félisten
Hi
ha lenne valaki aki kölcsön adná a q9550-9650-es prociját legyen szíves rámírni egy privit.
thx -
subaruwrc
félisten
-
subaruwrc
félisten
kérnék egy módosítást az E8600asom max fsb részébe
-
subaruwrc
félisten
válasz
tom_tol #6107 üzenetére
még ez a lap lehet esélyes, csapattársamnak UD3R van de az lényegben nem különbözik, és szívesen odaadja ilyen célokra
szval lap már van, mostmár csak jég meg időpont kell -
subaruwrc
félisten
ha nem kap áramot a vga akkor lekapcsol és világít a hátulján két piros led a tápcsati előtt ami azt jelzi hogy nem kap áramot. ha ingadozik az áramellátás felétek akkor lehet hogy egyszer kétszer túl kevés jut a gépnek és a vga az első ami lekapcsol, utána már nem is kap megint kraftot csak ha restartolsz. akár lehet ez a probléma.
-
subaruwrc
félisten
ez laza
ha elmegy a kép és világít a kari az azt jelenti hogy nem kap tápot, a tápegységed lehet jó de ha ilyen szar az émász könnyen lehet hogy ingadozik az áramerősség a rendszerben és egy egy alacsonyabb ponton a vga az első aminek kevés. szerintem nem feltétlen a kari hibája. de az ilyeneken egy szétszed, összerak segít. -
subaruwrc
félisten
ez befér valahova srácok?
E8600/ 6.3ghz
max mhz vagymi.
hűtés folyékony nitrogén / -130 fok@ 1.92v -
subaruwrc
félisten
válasz
akoska07 #4361 üzenetére
oké legközelebb oda küldöm.
a hűtés tényleg lemaradt, xigmatek hdt s1283
a procifeszre meg nem emlékszem pontosan de azt hiszem 1.35v
a 2000-es ramokat eladtam, mert nem mentek rendesen
Lipi67
dehogy beszéllek én le, sőt pár hét múlva lehet eladó is lesz, de 4 mag min feszhez amihez neked kell, nem jó.
Ha pl. Téged elkapnának gyorshajtásért nem ám pénzbünti, vagy felfüggesztett stb..Lószart! 2 évig nem lehetne hardvert cserélned. Bele is halnálaz tuti
mod: hüdegyors valaki
a VID 1.25v
most nézem cinebenchet nem csinál senki. na majd én -
subaruwrc
félisten
válasz
birozoli7800 #4356 üzenetére
nem most készült az eredmény csak nem niyttattam még neki új sort.
-
subaruwrc
félisten
nekem az 5868 mhz elé nincs berakva a 662fsb-s valid illetve a ram nem 1600 hanem 2000mhz-es volt.
-
-
subaruwrc
félisten
1,79v-on 1200-on volt nálam, de ott..mintha elvágták volna. 2,1v-ig adott vagy plusz 30!!!MHz-et, utána meg csak rontott rajta a feszemeles..
az 1.79v 1200mhz büntet, kár hogy nem megy jobban, bár az hogy a további fesz instabilitást okoz könnyen lehet a fokozódó hőtermelés miatt, hidegben lehet még skálázódik. nekem idáig egy db 1150-es reaper kitem volt ami 2.1v-tal tudott 1200-at de 2.55v-tal se többet egy mhz-cel semondjuk mostmár kicsit tapasztaltabb vagyok ram tuning terén, és könnyen lehet hogy én néztem be valamit.
-
-
subaruwrc
félisten
Hali
nem sok értelme volt tépni a pofám. engem nem különösebben érdekel ha nem fogadják el az extrém tuningot annak, ami csak ne ordítsák fennhangon, hanem tartsák meg maguknak a véleményüket plfentebb írtakat figyelembe véve két hét múlva nekiesek szutykot öntögetni
ha 1.28v-n tudja akkor sem marad? -
-
subaruwrc
félisten
válasz
akoska07 #3746 üzenetére
1 potnak? nekem életem végéig is hibátlan lenne. az a világ legjobb potja cimbi
az első helyen lévő proci SICKakartok róla videót na na naaaa?
vidiamúgy nem lehet tudni előre mennyi fesz fog kelleni a procinak, illetve hogyan fogja bírni a hideget. ha elég lesz neki 1.7v és a lapom megáll akkor nem fogom megküldeni 1.9-cel csak mert nitro van rajta.
tpowerrel meg nb pottal előbb megvan a 700+-s fsb mint az én lapommal. a titkos célom a 700*9 lenne de az nagyon durva lesz a lapnak
-
subaruwrc
félisten
válasz
19balazs86 #3629 üzenetére
-
subaruwrc
félisten
válasz
19balazs86 #3627 üzenetére
jólennemá. elkopott az f5-m
-
subaruwrc
félisten
-
subaruwrc
félisten
válasz
akoska07 #3595 üzenetére
léggel kapott már 1.72 valósat is szóval nem
bzs73
épp ezért várok vele. ha megy a proci akkor nem polírozom mert van rá még több mint 2 év gari, ha marad akkor lehet hogy megcsinálom. léggel nem olyan durca hogy megérje megcsinálnom, mert nem a hőfokok tartanak vissza mondom ezt annak ellenére h láttam már 80fokosnak is.
-
subaruwrc
félisten
nem megy rosszul. elég meleg darab szval 4860mhz a max amit léggel tud de azt is csak validra. ameddig nem került nitro alá és nem döntöm el hogy marad-e addig nem polírozom meg. nem akarok telhetetlen lenni, de egy picit jobbra számítottam, 660fsb léggel pl de a lapnak léggel 650 a vége szval hidegben még a 660 is meglehet. bennevan úgy érzem.kérdésedre válaszolva, ennyit minimum elvártam tőle.
akoska
az alacsony feszek azt jelentik hogy a proci 1.3-at az nb 1.64v-t vtt 1.39v-t ramok 2.05v-t kaptak és ezek biosban állított értékek szval a valós ezek alatt van valahol. nem volt már energiám tovább nyúzni, pedig a lapban bennevan a 640+-s eredmény viszonylag simán, csak hűtés kérdése. -
subaruwrc
félisten
nah újra toltam az everestet 4600-on meg egy kicsit felette [ 620*7,5 ] ,van egy 632-es validom 6-os szorzóval és alacsony feszekkel meg egy 2359-es winrarom.
jó éjt mindenkinek. -
subaruwrc
félisten
meg is jött közkívánatra az 1920 cl7-es everest
milyen hűtőbe? szárazjégbe
az írást visszafogja az fsb
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OTP Bank topic
- Milyen házat vegyek?
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- DJI topic
- Az áremelések és a GTA VI késése miatt nem költekeznek a játékosok?
- Eredeti játékok OFF topik
- OLED monitor topik
- PlayStation 3
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Bejelentette az Arc A sorozat nyugdíjazását az Intel
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7800X3D Processzor!
- Csere-Beszámítás! Intel Core I9 14900KS 24Mag-32Szál processzor!
- Használt és ÚJ Gamer Monitor Felvásárlás Gyors és Korrekt Ügyintézés!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX5500 XT 8GB Rampage SHIVA TT 530W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest