- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Magisk
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Google Pixel 9a - a lapos munka
Aktív témák
-
Dragon.
tag
up
-
csika
tag
válasz
rambo4ésfél #16 üzenetére
Hát legjobb tudomásom szerint a kód ahhoz kell hogy steam-ben élesítsd a játékot. S akkor a loginoddal elérhető. A későbbiekben már senki nem tudja regisztrálni azt a kulcsot ...
Szóval szerintem is eltárolódik ... a valve szerverén ... -
válasz
rambo4ésfél #16 üzenetére
Nem értem, minek akarod lecserélni?
-
válasz
rambo4ésfél #14 üzenetére
Nem valószínű, hogy egy az egyben eltárolja.
-
rambo4ésfél
senior tag
a CS: CZ hova teszi a CD-KEY-t a regisztriációs adatbázisban??
[Szerkesztve] -
arpi6k
addikt
-
arpi6k
addikt
Nekem is van egy kis gondom. Rámegyek arra hogy Register to get your key, erre egy explorer-ben kiirja ezt:
Invalid Registration.
We’re sorry, but your CD is invalid. You may be using an unregistered copy of the original CD.
Please contact the graphics card manufacturer for support. You can not continue with installation of this program.
A játékot vid kártyához kaptam, most bontottam ki a cd-t. Ilyenkor mi van? -
Rommel
csendes tag
Na nekem ugyanez volt, valami olyasmi, hogy telepítsd fel, indíts ujra el a CD Autorun-ját, szerintem akkor ott lesz valami olyasmi, hogy register and get your CD-key, akkor feldob valami weboldalra, megadod az emilcímed, ahova küldenek egy linket, és ott lezs a kódod. Legalábbis nekem valahogy így sikerült.
mod: na megnéztem hogy is van pontosan. Tedd be az 1. CD-t, és rögtön a legfelső lesz az (register to get your CD key). Onnan egyértelmű.
[Szerkesztve] -
Boyfish
senior tag
na mindegy
-
Boyfish
senior tag
semmi?
-
Boyfish
senior tag
help
-
Boyfish
senior tag
Vettem egy videokártyát, amihez adták CS: CZ játékot! Nem találom a dobozban a kódot és nem tudok játszani! Help
Aktív témák
Hirdetés
- Honor 400 Lite Fekete + fülhallgató
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM C ( Canon ) -Újszerű-
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
- ASUS TUF Gaming F16
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged