- Android szakmai topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Mobil flották
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- 6 év biztonsági támogatást ígér a Motorola
- iPhone topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
-
Mobilarena
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lackki
őstag
válasz
IMIIKE1998 #47000 üzenetére
ha trollkodni akarsz ne MMezz... más 30-40percét teszed tönkre vele.
-
Lackki
őstag
válasz
Arkennys #46982 üzenetére
minket a héten ő pakolt 0-ba egyedül trainen
http://steamcommunity.com/id/k4liba42 fragig lőtte magát 108 pont. Ő maga csak supreme volt, mi 4en global.
-
Lackki
őstag
válasz
gorillaZZZ #46816 üzenetére
kiemelt hozzászólás legfelül
kérdőív eredményeit nézd meg és meg kapod a választ. -
Lackki
őstag
válasz
IMIIKE1998 #46628 üzenetére
kérd meg aput balról is pofozzon fel.
-
Lackki
őstag
válasz
IMIIKE1998 #46604 üzenetére
Pisiléskor is csíp?
Nem tudom elhinni, hogy te nem trollkodsz itt... vagy tényleg ennyire nincs senkid a négy falon kívül akitől ezt megkérdezd?Kicsit úgy érzem, hogy ez a gyakorikérdések.hu
-
Lackki
őstag
válasz
Zomb€€ #46558 üzenetére
játékstíluson múlik az egész...
Nekem van olyan ismerősöm akivel ha játszom (elég ritkán), akkor hülyét kapok attól, ahogy a mouse 1et nyomkodja... 2click/sechiába mondom neki, hogy ezt felejtse el, be van rögzülve nála...
Ha meg gugolsz+nyomod a gombot és nincs meg a fejedben a spray control akkor dettó pocsék lesz a %. -
-
Lackki
őstag
válasz
IMIIKE1998 #46312 üzenetére
egy csalóval kevesebb talán?
-
Lackki
őstag
válasz
IMIIKE1998 #46260 üzenetére
Felhőbe. Miután kilépsz, ott kell lenni egy ablaknak.
F12 a magic button -
Lackki
őstag
válasz
gorillaZZZ #46212 üzenetére
hány hz-s monitorod van?
-
Lackki
őstag
válasz
#57770240 #46099 üzenetére
Sherlock Holmes te vagy az?
Túl liheged ezt a csaló témát szerintem bitu79. Tipikusan az a típusú ember vagy aki nem hibázhat és mindig neked van igazad.
Attól hogy tecső-re raksz ki majd videókat, attól nem fog változni semmi.
Esetleg vmi megerősítésre vársz? Nem értem.Remélem egy videómmal se fogsz találkozni overwatchon...
-
Lackki
őstag
Ezzel nincs is baj. Ez szerintem egy téveszme, hogy ha több 1000 órát játszol, akkor Te pro leszel.
2001 óta CS-zem neten masszív szünetekkel. 900óra 1.6 (ez steam megjelenéstől kb. 2011-ig, szal 8 év alatt) és kb. 400óra tényleges CS:GO mellett simán játszom jókat GE szinten. Én nem szoktam mindenkit lecsalózni, de tény hogy vannak és üzenetek is jönnek, hogy bannolták akit reportoltam. Nem 1x saját csapattársnál látom, hogy kamu, de nem ilyen szintű mint amit linkeltek nem olyan rég, mert ez szerintem tök átlagos, hanem a pofátlan fajta.
Attól, hogy fröcsögök megállás nélkül egy MM alatt, nem lesz jobb a hangulat. Ha meg ezzel akarod magad nyugtatgatni, hogy mindenkit le csalózol, ez meg azt eredményezi, hogy minden gameben "látsz" majd egyet.Én inkább azon szoktam bosszankodni, hogy mikre írja ki hogy 1hit 30dmg, meg az ugrálós scout lövésektől hullik ki a hajam.
-
Lackki
őstag
válasz
bbdzyx #45503 üzenetére
Dehogynem... saját pénzből... azt írtam hogy addig mi a f*szomat használjak? gyári hibás termék és még én fizessek postára? ja és még írták, hogy 1-2 hónap lehet mire küldenek egy újat, mert költöznek.
Aug 18-án nyitottam a ticketet, 30-án már elfogadták a panaszom. Azóta vártam egy normális reagálásra, nem csak autoüzikre. De most vmi "IT-ADMIN" üzent a kupon kóddal."Once again, please be advised that this coupon can be applied to the purchase of any product(s) that are in stock. This means that you can choose to upgrade to a newer model or use this as an opportunity to order additional products with free shipping!"
-
Lackki
őstag
Háháááá, csicska steelseriest végre legyőztem...
Kaptam egy 70euros kuponkódot náluk miután 2 hónapja sír a szám náluk a gyári hibás okádék egerük miatt, és érdemleges választ sem adtak, csak annyit, hogy bocsi hogy lassúak vagyunk, mert költözünk...Az viszont fáj, hogy kb csak a Rival (300)-at tudom rendelni vagy a lézeres senseit, amit élből nem vennék.
Na de remélem erről nem fog lerohadni a gumi és a görgője se 5 hónapig bírja.Bocsi az offért, de kitudja... lehet másnak is rohad a fos rivalje, és akkor tudja hogy mi lehet a vége, ha supportnak ír!
-
Lackki
őstag
válasz
IMIIKE1998 #44955 üzenetére
ne a te részedről laggolsz. SV és VAR érték a server oldalról jön.
-
Lackki
őstag
válasz
IMIIKE1998 #44953 üzenetére
hogy laggolsz
-
Lackki
őstag
válasz
salytmasztor #44274 üzenetére
Az h mechanikus bill. az oké, de azokon belül se mind1 hogy milyen. Cherry MX-el vannak szerelve (legtöbb), de ott is vannak különbségek
Egyik nagy CS-s ismerősömnek fingja nem volt erről, és vett egyet, azt nem értette miért nem tud strafelni, azt kiderült, hogy BLUE gombosazaz klickelős hangos okádék, ami csak akkor érzékeli a lenyomást amikor már tövig lenyomtad.
Én személy szerint nem szeretem őket, lehet hogy jobbak játékra, de nekem egyszerűen nem...Ez egy jó oldal, ahol rengeteg bill van felsorolva gombok alapján akár
[link]na de a többi már bill. topic... OFF vége
-
Lackki
őstag
válasz
bbdzyx #44267 üzenetére
nem értem miért baj az ha vki streamel és kevesen nézik... vhol el kell kezdeni mindenkinek.
Engem pl ismerősök kértek meg először, hogy streameljem ahogy szimezem (akkor még nem volt a steames broadcast)Ebbe ne kössünk már bele, hogy ki mit hogyan és mikor csinál, mert semmi értelme. Annak sincs értelme, ha mindig leszólsz vkit, hogy csak 4en néznek és minek pazarlod az erőforrásod.
Béke és szeretet!
-
Lackki
őstag
válasz
IMIIKE1998 #44130 üzenetére
ez a 10es skálán csak egy 7es értékű hülyeség volt, de minden nap kérdezel vmi ilyet...
-
Lackki
őstag
válasz
IMIIKE1998 #44127 üzenetére
Valszeg megszokásból, de itt most awpzni könnyebb elvileg guggolva.
amúgy te milyen késztetésből kérdezel mindig ilyen hülyeségeket?
-
Lackki
őstag
válasz
totesz09 #44094 üzenetére
nekem is csinál az update óta érdekességeket, amit se a verify se a reinstall nem oldott meg.
Nekem nem FPS gondom van, hanem megáll a játék egy pillanatra, vagy a legújabb hogy hirtelen fel- vagy leugrik az egér ilyen 45fokot.
Lag probléma az szerver függő... amikor a "var" érték fel megy 0.00x-ről 0.xxx-re vagy akár 1.xxx-re, akkor tapasztalom a visszadobálást, meg hogy megáll a gránát a levegőben egy pillanatra, de ez ellen nem lehet mit tenni sajna...
Anno BF3nál csinált hasonló hibákat nálam, aztán jött egy update és jó lett újra minden.Kicsit széthullott a játék úgy érzem az update óta (na meg a steam, mert ilyen sok leállást én nem tapasztaltam a 12 éve alatt)
-
Lackki
őstag
válasz
Vismajor01 #44047 üzenetére
milyen egér?
nekem a 10forintos a4tech és társai csinálta ezt... nem tudja lekövetni egyszerűen a gyors mozgást
-
Lackki
őstag
válasz
IMIIKE1998 #43980 üzenetére
ez ilyen amikor több karaktert látsz illetve effektek aktiválódnak. Üdvözöllek a játékok világában.
-
Lackki
őstag
válasz
IMIIKE1998 #43978 üzenetére
az drop? ha majd 20ra esik akkor írj
értelemszerűen hogy nem konstans 140fpsed van mindenhol a pályán...
-
Lackki
őstag
válasz
salytmasztor #43912 üzenetére
"Arra emlékszem halványan, hogy beszéltük T spawnon a taktikot kezdéskor induláskor és nézzük, hogy csak 4-en vagyunk.
Erre látjuk, hogy valahol 1 km-re a map másik végén meghalsz és kiabálsz, hogy miért nem jöttök, hoool vagytok..."
erre mondják: public player
megnézed a videói 99%-ban dust2.
-
Lackki
őstag
válasz
_-ORANGE-_ #43824 üzenetére
most nyertünk egy meccset, erre semmi xp és nem számolta be winnek sem, meg szerinte kiléptünk a meccsből és reconnectet ajánl fel... persze nem lehet visszamenni
-
Lackki
őstag
azért naívnak sem kell lenni, mert hidd el rengeteg a csaló
el se tudom mondani hányszor kaptam már üzit hogy bannolták akit reportoltam, pedig nem szoktam vadul nyomni... csak a nagyon átlátszóakra.
Találkoztam már nem 1x a "deszka" féle aimmal is. De még mindig a WH a menő. Múltkor egy premadebe ütköztünk, ahol senki se játszott feltűnően, de vhogy mindig előnyben voltak... ha A-ra mentünk, ott volt 4, ha B-re akkor ott. Visszanéztük a demot és kiderült hogy az egyik aki a 4. lett a waron a csapatában, kb ráragadt a falra és gondolom infozta hol vagyunkCsak hát lőni nem tudtak a parasztok, így ki is kaptak.
-
Lackki
őstag
tegnap játszottunk egy nagyon "jó" meccset este felé.
Ellenfélnél 5 arcból 3nak vac banja volt már korábbról, de volt egy 4. arc akinek 90 órás csvel egy csodás leírással a profiljában, már sejtettük a meccs elején, hogy ez jó lesz.
Barátunk profilja (leírást olvassátok)
Trainen 15 kör alatt 32 fraget lőtt és végül 117ponttal zárt. Mondanom sem kell, hogy visszanézve a demót, jót nevettem... mintha "deszkát" láttam volna csak még WHzott is. -
Lackki
őstag
válasz
rumos XIII #43025 üzenetére
én is találkoztam ezzel tegnap, csak ott 5 méterre volt a faszitól a famas
-
Lackki
őstag
válasz
BigBlue69 #42426 üzenetére
az a font
kifolyna a szemem...Tegnap este megint volt egy vicces privát profilos 3 vac-banos csalónk... 42 fraget lőtt, és végig ugatott persze. Kis haverjai dettó. De kis homi nem bírt nyerni, döntetlen lett belőle, köszönhető annak, hogy a maradék 4 kb a világát sem tudta.
Mostanában csak ilyeneket játszunk... kicsit kezd a tököm tele lenni.
#expander: 36 - adó = ~31
-
Lackki
őstag
válasz
expander #42355 üzenetére
egy konzol parancs miért lenne illegális?
GuardiaN configjában is ott van. Meg úgy kb mindenkiében.
// removes the shifting of the arm when crouching down.
cl_viewmodel_shift_left_amt "0"
cl_viewmodel_shift_right_amt "0"
cl_bob_lower_amt "0"
cl_bobamt_lat "0"
cl_bobamt_vert "0"
cl_bobcycle "0.98"// removes the bobbing of the weapon back and forth, when you run.
cl_bob_lower_amt "0"
cl_bobamt_lat "0"
cl_bobamt_vert "0" -
Lackki
őstag
válasz
demerion #42347 üzenetére
ilyen részletesen leírom én is
hozzáteszem duke nukem óta játszom ezekkel a beállításokkal fps-t, talán csak BFekben nem használom, mert ott a járművek miatt elég nehéz.
IJKL
O - Jump
U - Crouch
P - Use
V - ingame voice
Alt Gr - Aim
Space - Walk
é - Reload
. - Molotov
, - KnifeAzért szeretem mert kisujjal nagyon sok gombot eltudok érni így. WASD-nél a hüvelyujjal azé nem olyan egyszerű
-
Lackki
őstag
válasz
IMIIKE1998 #42331 üzenetére
vegyél laptop bill-t
-
Lackki
őstag
hamár configról beszélünk, akkor megkérdezem már tőletek, hogy nálam miért nem működik az autoexec.cfg?
sokan mondták, meg olvastam is ezt a scopelás közben ha mozgok akkor homályos a célkereszt és ezt 4 sorral meglehet oldani a cfg-ben és így játszanak...
Na most én hiába írok autoexecet és execelem játékban, vagy írom be launch optionsbe nem olvassa be. Config.cfg-be is ha beírom simán csak eltűnik onnan... -
Lackki
őstag
válasz
Gentlelelele #42302 üzenetére
sose volt bajom a görgős váltással
mióta cs-zem neten azóta így használom és nem volt bajom belőle... persze megszokás
én IJKL-en játszom pl, mouse 4-5 a flash smoke, middle button a last used wep, jobb klikk a reload
Mivel én voltam mindig a wp-s a csapatban ezért anno zoomot átraktam egérről, mert így fixen tud állni a kezemben az egér zoomolgatásnál is és ez sokat számít. Anno sokat kiröhögtek, viszont egyre több playernél látom ugyanezt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- iPhone 12 Pro Max / 128 GB / 88%-os akku / gyári független / Pacific Blue
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Crucial 240GB SSD eladó
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 5 9600X Processzor!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA TT 500W
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged