- Ez most a legjobb robotporszívó. Kérdőjel? De nem olcsó. Pont.
- Áprilisban érkezhet a OnePlus Ace 6 Ultra, közben új tabletek is készülnek
- Oppo Pad Mini néven készülhet a gyártó új, kompakt, prémium táblagépe
- Új Xiaomi Mijia etető érkezik 5 MP-es kamerával és éjjellátással
- Március 30-án mutatkozik be a Vivo Pad6 Pro
Aktív témák
-
A téma itt folytatódik:
Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2) -
jimpo
senior tag
Counter-Strike 2 GPU Benchmarks & Comparison: NVIDIA, AMD, & Intel Tested
Már próbáltam én is, játszhatatlan volt tegnap.
Nálam is volt hogy egy képet néztem sokáig, majd már halott is voltam a következőben.
Mindez egy RX 7800 XT Nitro+ társaságában...
-
mepet
addikt
Egyelore az osregi Counter Strike Global Offensive topicban folyik a tarsalgas a CS2-rol. Feltetelezem majd jonnek, amikor tudatosul bennuk, hogy a CSGO megmarad, nem fog eltunni. Valamiert ezt kovetkeztettek ki egyesek abbol, hogy a CSGO frissitesekent jott a CS2. Akkor sem esett le nekik, hogy ez 2 kulon jatek, mikor konkretan rakerdez inditaskor, hogy az egyiket, vagy a masikat akarod elinditani. Eleg fura, hogy a Valve ilyen hulyen kommunikal, ez igaz. Se azt nem mondtak ki egyertelmuen, hogy a CSGO elerhetetlen lesz, sem azt, hogy tovabbra is jatszhato lesz... De szerintem nem lesz elerhetetlen a CSGO a jovoben.
Erdekes, hogy van meg olyan ismeros, aki meg jatszik az elavult GO-val a csucskiraly 2 helyett... -
mepet
addikt
Nalatok mukodik a leaderboard? Nalam mindig csak tolt, de sosem mutat semmit.
Meglett a 10 win, ha jol emlekszem 5800 pontom lett, de fogalmam sincs, hogy ez most sok vagy keves.
-
mepet
addikt
2023 marciusaban bejelentettek a CS2-t: Hivatalosan is bejelentették a Counter-Strike 2-t
2023 szeptemberetol pedig jatszhatunk is vele: Counter-Strike 2 - Elindult a limitált teszt, amelyben szinte bárki részt vehet
Aktív témák
- Építő/felújító topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Gumi és felni topik
- Autós topik
- iPhone topik
- BMW topik
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Nem fut az Intel grafikus vezérlőin az év egyik legjobban várt címe
- Házimozi belépő szinten
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- További aktív témák...
- P1 Gen3 15.6" FHD IPS i7-10850H T2000 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Új monitor állvány- elegáns megoldás a dupla A/4-es papírcsomag helyett - csak össze lett szerelve
- Több különböző komplett mini pc eladó 4590T, 4590S, 6100T Lenovo, Dell, Fujitsu
- Samsung Galaxy A33 5G, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IdeaPad Pro 5 14IRH8 14" 3K IPS i5-13500H RTX 3050 32GB 512GB NVMe magyar vbill IR kam gar
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! I5 6500 / GTX 1050Ti / 8GB DDR4 / 240GB SSD
- Apple iPhone 15 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:89%
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB SilentiumPC Signum SG1 750W
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Dell Pro Plus 14 Core Ultra 5 238V 32GB 512GB FHD+ TouchScreen ProSupport Plus gar: 2028.10.07
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Mindez egy