- Mobil flották
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
A source motor hihetetlen módon elsz@rt netkóddal rendelkezik. A régi cs és dod óta eszméletlen változáson ment keresztül. Próbálják a valve-s arcok heggeszteni, de néha 1-1 update csak ront a helyzeten, mint javulna.
Elsősorban a 3 fő netkód paraméterre kelle figyelni. Hogy mik is azok: rate/ cl_updaterate/
cl_cmdrate
Ezeket az értékeket kell nagyjából belőni, mindegyik hihetetlen mértékű változást tud előidézni egy pillanat alatt.
Persze a túlzott félreállítás sem éppen célravezető mert könnyen vonhat kick-et vagy ban-t maga után. (ratehax...)
Hogy mire is kell beállítani ezeket az értékeket?? Az saját netedtől függ, sebesség illetve attól, hogy wi-fi-s vagy normál kábeles.
Szóval az átlagos rate értékek így nézhetnek ki: rate 20000, cl_updaterate 100, cl_cmdrate 100.
Ez egy 1Mbit/s (le) | 256Kbit/s (fel) net kapcsolatra ajánlott. Ha valakinek gyorsabb nettel rendelkezik, akkor az teheti 30k/100/100-ra is a ratejeit. Az update/cmdrate-et nincs értelme 100 fölé emelni. Akinek kisebb net sebessége van annak a 16k/80/80-as rate-eket ajánlom, feltéve ha a szerver / adminok engedik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kutga
félisten
Sziasztok!
Tegnap én is megvásároltam a játékot, toltam is egy kis deathmatchet az egyik magyar szerveren.
1.6 után más, szokni kell, de nem rossz, sőt...Csalókról egyebekről nem tudok nyilatkozni egyelőre mindig is a ponttáblázat elejében tanyáztam.
Ezzel nem magam akarom dicsérni, távol álljon tőlem, max lelkes amatőrnek megyek el.
Csak annyit akartam mondani, hogy felőlem csaljanak az emberek (mert volt ott olyan aki biztos használt vmit), az sem minden.
Szerencsére egész jó hangulat volt, csak sajna nincs sok időm játszani.
Más...sokan szidják a pub szervereket. Én mindig is pubon toltam, honnan tudnék informálódni hogy milyen dedikált szerverek léteznek és azokra hogy lehet bejutni? Gondolom ott azért fejlettebb a cheaterek kiszűrése mint a VAC.
-
kutga
félisten
-
kutga
félisten
Sziasztok!
A Game-monitorn lévő publikus szerverek közül Mo-on melyikek mennek még ahol jó a társaság és nem csítelnek, illetve hogy lehet ezekre bekerülni (ha egyáltalán vannak)?
Eddig 1.6-ot játszottam, szívesen kipróbálnám a CSS-t is.
Új hozzászólás Aktív témák
Archívum 1: [link]
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Formula-1
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen egeret válasszak?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik
- LEGO klub
- Tesla topik
- Mobil flották
- További aktív témák...
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- MSI CYBORG 15 A13V
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest